Νέα

Λογοκρισία στο site;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skoupidi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 328
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

antonis34

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δε μπορώ να στείλω ούτε pm ούτε να ανοίξω νέο θέμα. Επίσης θέλουν έγκριση τα μηνύματα. Μπορεί κάποιος να απαντήσει τι γίνεται;

tpapas

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δε μπορώ να στείλω ούτε pm ούτε να ανοίξω νέο θέμα. Επίσης θέλουν έγκριση τα μηνύματα. Μπορεί κάποιος να απαντήσει τι γίνεται;
Ψάχνω στους κανόνες αλλά δεν βλέπω κάτι σχετικό και έχω και εγώ το ίδιο θέμα.

Distaktikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2015
Like
24
Πόντοι
0
Κι εγώ έχω κάνει ένα ποστ ως νέο μέλος κι ακόμα να εγκριθεί εδώ και 2-3 μέρες...

JustAUser

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Έχω κι εγώ τρία post που περιμένουν έγκριση εδώ και μια βδομάδα και παραπάνω. Ίσως να έχει κάποιο bug το forum και κάποια μηνύματα "ξεγλιστράνε"...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
350
Πόντοι
86
Καλησπέρα σας. Το θέμα που έβαλε κάποιος πριν λίγες ώρες για μια ζωντοχήρα που θα συναντούσε από άλλη πόλη απομακρύνθηκε από το σάιτ;

Υπάρχουν λόγοι για αυτό; O θεματοθέτης μπορεί να ασκήσει ένδικα μέσα; Υπάρχουν κυρώσεις εναντίον θεματοθέτη του οποίου το θέμα απομακρύνεται;

KapetanIsovitis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Καλσηπέρα!

Έχω στείλει μια κριτική από την Πέμπτη/Παρασκευή και δεν έχει ανέβει ακόμη, ενώ βλέπω έχουν ανέβει πολλές κριτικές άλλων μελών αργότερα. Αν υπάρχει κάποια περίοδος αναμονής επειδή γράφτηκα τώρα στο site, το κατανοώ πλήρως, αλλά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, πείτε μου για να την ξανα-ανεβάσω.

Ευχαριστώ πολύ.

Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
1.873
Πόντοι
216
Λογοκρισία γενικά θεωρώ την απουσία του dislike έχοντας μόνο like. Δλδ αν θες να κάνεις like κάνε, αλλά dislike και να θες δεν έχει!
<<Aπαγορεύεται>> το αντίθετο του like και έχει άσχετα εικονίδια μαλακίες τύπου λύπης και θυμού! Δεν υπάρχει άλλο εικονίδιο που να αντικαθιστά το αντίθετο του like.
Ή θα τα έχεις και τα δύο εικονίδια ή δεν θα έχεις κανένα από τα δύο.

Τελευταία τροποποίηση:

Nick S

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
7
Πόντοι
0
Καλλ
Καλσηπέρα!

Έχω στείλει μια κριτική από την Πέμπτη/Παρασκευή και δεν έχει ανέβει ακόμη, ενώ βλέπω έχουν ανέβει πολλές κριτικές άλλων μελών αργότερα. Αν υπάρχει κάποια περίοδος αναμονής επειδή γράφτηκα τώρα στο site, το κατανοώ πλήρως, αλλά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, πείτε μου για να την ξανα-ανεβάσω.

Ευχαριστώ πολύ.
Καλησπέρα, πρέπει να στείλεις 5 μηνύματα για να μπορέσεις να δεις τις κριτικές σου.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.663
Πόντοι
38.529
Τον τελευταιο καιρο παρατηρω οτι πολλα αχρηστα νηματα που ανοιγουν μελη,
διαγραφονται με συνοπτικες διαδικασιες απο τους mods.
Επικροτω...οτι θυμαται ο καθενας χαιρεται και ανοιγει νημα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756

Να σαι καλα παλικάρι μου :coffee:

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.457
Πόντοι
3.656
Δεν ισχύει για τις Κυριακές μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να σαι καλα παλικάρι μου :coffee:
Λέω να ανοίξω ενα νήμα για την Alice Ayers

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
Δεν ισχύει για τις Κυριακές μαν

Λέω να ανοίξω ενα νήμα για την Alice Ayers

Να μην παρουμε και ενα ρεπο ρε μαν ;; :coffee:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.663
Πόντοι
38.529

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.457
Πόντοι
3.656
Να μην παρουμε και ενα ρεπο ρε μαν ;; :coffee:
Τυπε τα σοβαρά κοινωνικά προβλήματα ζητούν λυση δεν υπαρχουν ρεπό και αργίες
Τι να πρώτο θυμηθώ την καταπολέμηση του Aids με το φάρμακο που ανακαλύψαμε το οως βοηθησαμε να γανησει τη φίλη της γυναίκας του το πόσα πουσταρακια
παιδια βοηθησαμε να βρουν κοπέλα για τριο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
Τυπε τα σοβαρά κοινωνικά προβλήματα ζητούν λυση δεν υπαρχουν ρεπό και αργίες
Τι να πρώτο θυμηθώ την καταπολέμηση του Aids με το φάρμακο που ανακαλύψαμε το οως βοηθησαμε να γανησει τη φίλη της γυναίκας του το πόσα πουσταρακια
παιδια βοηθησαμε να βρουν κοπέλα για τριο

τα βλεπει ειδικη επιτροπη πριν πανε κουβά ... τα ειδικα περιστατικα τα αφηνουν να περάσουν :coffee:

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.828
Πόντοι
216
Τελικά δεν έχω καταλάβει ποιό θέμα είναι επιτρεπτό και ποιό όχι.
Έχω ανεβάσει δύο νήματα στην "Ενότητα" Πολιτική. 1) Το ένα αφορούσε τον επιστήμονα και πολιτικό, Δημήτρη Κούβελα το οποίο το συγχώνευσαν με το νήμα του Δημήτρη Καζάκη. Με ποιά λογική είναι επιτρεπτό το νήμα του Καζάκη και όχι του Κούβελα; :think:
2) Το δεύτερο αφορούσε στα μαργαριτάρια του παρατράγουδου Βούλτεψη, το οποίο το κατέβασαν. Γιά τον Γεωργιάδη γιατί επιτρέπεται; ( Όπως π.χ. εδώ:

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001 )

Δηλαδή ο Άδονις είναι άξιος Αριστοφανικής κριτικής, αλλά η Βούλτεψη όχι;
Εάν το σάιτ κρίνει ότι τα πολιτικά ζητήματα δεν σχολιάζονται ή σχολιάζονται περιορισμένα, ας καταργήσει την Ενότητα ή ας θέσει συγκεκριμένους περιορισμούς!
Ειλικρινά λυπάμαι για αυτήν την ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
616
Like
100.165
Πόντοι
48.067
Τελικά δεν έχω καταλάβει ποιό θέμα είναι επιτρεπτό και ποιό όχι.
Έχω ανεβάσει δύο νήματα στην "Ενότητα" Πολιτική. 1) Το ένα αφορούσε τον επιστήμονα και πολιτικό, Δημήτρη Κούβελα το οποίο το συγχώνευσαν με το νήμα του Δημήτρη Καζάκη. Με ποιά λογική είναι επιτρεπτό το νήμα του Καζάκη και όχι του Κούβελα; :think:
2) Το δεύτερο αφορούσε στα μαργαριτάρια του παρατράγουδου Βούλτεψη, το οποίο το κατέβασαν. Γιά τον Γεωργιάδη γιατί επιτρέπεται; ( Όπως π.χ. εδώ:

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001 )

Δηλαδή ο Άδονις είναι άξιος Αριστοφανικής κριτικής, αλλά η Βούλτεψη όχι;
Εάν το σάιτ κρίνει ότι τα πολιτικά ζητήματα δεν σχολιάζονται ή σχολιάζονται περιορισμένα, ας καταργήσει την Ενότητα ή ας θέσει συγκεκριμένους περιορισμούς!
Ειλικρινά λυπάμαι για αυτήν την ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Τοσα θεματα υπαρχουν με πολιτικους και μπορουν να συγχωνευονται φανταζομαι, δε μπορει καθε ενας πολιτικος να εχει το δικο του θρεντ, θα γεμισει ο σερβερ

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.593
Πόντοι
26.435
Ας αφήσουμε το site όσο πιο μακριά γίνεται από τέτοιες έννοιες. Η καθημερινότητα βρωμάει κυριολεκτικά από set ups. Τουλάχιστον εδώ να είναι όλα σε φυσιολογικό βαθμό. Δεν υπάρχει κοινωνία αγγέλων μα δε χρειάζεται να γίνει το site πεδίο βολής πολιτικών, οπαδικων κτλ σκοπιμοτήτων. Όπου υπάρχουν τέτοιες παθογένειες υπάρχουν και οι συνέπειες τους, πχ λογοκρισία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom