Καλλονές πράγματιΝαί ρέ εννοείται Εσθονές καί Λετονές είναι πολύ ωραίες γκόμενες δές κάποιες!!
Λετονές...
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσθονές...
![]()
![]()
![]()
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλλονές πράγματιΝαί ρέ εννοείται Εσθονές καί Λετονές είναι πολύ ωραίες γκόμενες δές κάποιες!!
Λετονές...
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσθονές...
![]()
![]()
![]()
![]()
Και πολύ μαλακισμενεςΉταν καλοκαίρι του 2011 που επισκέφτηκα τη Λιθουανία. Μικρή χώρα, όμορφες γυναίκες, πολύ πράσινο, λίμνες όπως το Trakai, κάστρα αναστηλωμένα, λιμουζίνες στους γάμους που μπαίνουν αρκετά άτομα μέσα... Περιποιημένες, κομψές οι Λιθουανες.
Καλό μήναΚαι πολύ μαλακισμενες
Ε...καλά συγκρίνεις τίς Ελλεηνίδες μέ τίς Λιθουανές ?Ρε εδώ έβλεπα προχθές στο σταρ το μπλαιντ ντειτς είχε αυτή τη Καρινα από τη Λιθουανία αν και 45αρα έβαζε κάτω άνετα 25αρες ελλεινιδες..οπότε φαντάζομαι πως θα είναι οι εικοσαρες λιθουανες..
Εμείς είμαστε ένα μείγμα λαών οπότε μπορείς να δεις από τους πιο όμορφους ανθρώπους με το τους πιο άσχημουςΟι ελλεινιδες δεν ανήκουνε λευκή φυλή.αυτο φαίνεται καθαρά αν κάνεις κομπαριζον με τις Βαλτικές..εδώ πχ η Ελένη Αμανατίδη από σαρβσιβορ..κοιτάξτε αυτήν και κοιτάξτε τα αγγελάκια τις εσθονες..ελλεεινιδες τραβελοφατσες..σα γκρεμλιν είναι οι καριολες..
Στήν Ελλάδα οι άνδρες δέν ξέρουν ούτε κάν τίς Ελλεηνίδες, τίς Λιθουανές θά ξέρουν ?Πολύ ωραίες οι Βαλτικές..στήν Ελλάδα κανένας δεν ξέρει ποσο ωραια μούνια είναι οι λιθουανες..αλλά και οι εσθονες. Αγγελάκια..Ελλάδα άντε καμία βόρεια Ελλάδα ίσως βρεις κάποια που να μοιάζει έτσι..εμένα προσωπικά μου αρέσουν και οι Ρουμάνες μολδαβες.οσες εχω γνωρίσει ήταν αξιογαμητα τεμάχια..με ωραία γυμνασμενα κορμιά..και ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά..
Είχα πάει 2 φορές Ρουμανία σχεδόν παντού. Εχει στήν επαρχία τής χώρας, κάτι γαμάτες Ρουμάνες είχα χαζέψει!!Ρουμάνες πάντως πρέπει να είναι πιο μπιτσαρες από τις Ελληνίδες αλλά όχι όλες βέβαια. Γενικά ως κουλτούρα και εμφάνιση μοιάζουμε με αυτούς
Γιατί όλες οι ρωσοφωνες είναι συμφεροντολογες!!!!!Καλό μήνα
Γιατί βρε φίλε μαλακισμένες
Δεν είναι Ρωσοφονες πλην μιας Ρωσικής εθνικής μειονότητας που υπάρχει εκείΓιατί όλες οι ρωσοφωνες είναι συμφεροντολογες!!!!!
Καλησπέρα καλή εβδομάδα. Θέλεις να πεις ότι είναι του πρώην Σοβιετικού μπλοκ.Γιατί όλες οι ρωσοφωνες είναι συμφεροντολογες!!!!!
Μέχρι και οι Αλβανίδες θα του πουν όχι αυτουνούΓαμημενε Αλβανε όσες και να έρθουν, εσύ δεν πρόκειται να τις δεις
Γιατί θα σε βλέπουν και θα τρέχουν μακριά σου.
Οπότε κάτσε και χύσε τη χούφτα σου μέχρις να ματωσεις.
Γυναίκα της προκοπής ποτέ δε θα σου κάτσει, τράβα πίσω Αλβανία εφόσον σε χαλάνε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες.
Ευτυχώς όλες οι άλλες είναι καλές και αγιεςΓιατί όλες οι ρωσοφωνες είναι συμφεροντολογες!!!!!
Εδώ ρέ ο Balkan, μία Λιθουανή βρήκε -Καί δέν ξέρω γιά τί επίπεδο μιλάει-Νταξει άλλο επίπεδο..