Νέα

Λίνα δούλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lina_Doula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (6 μέλη και 9 επισκέπτες)

Τι θα θέλατε να ανεβάσω;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    129
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
636
Πόντοι
81
Επίσης να ενημερώσω οτι σταματάω τα ραντεβού για μερικές μέρες.
Διαθέσιμη ξανά από 29/9.
Δεν θα κοιτάω τα dm μου το διάστημα αυτό. Μην θυμώνετε.
Το νήμα ίσως καταφέρω να το παρακολουθώ όμως
Εν τω μεταξύ ανέβασε και κανένα βίντεο.... όχι τίποτα άλλο αλλά για να μη θυμώνουμε.... όπως λες..,.:cheesy:

Vance21

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2025
Like
24
Πόντοι
0
Σόρρυ που επεμβαίνω. Αλλά ούτε δουλα είσαι ούτε τίποτα. Ένα άκρως επικίνδυνο χαζό κουβαδάκι με πόδια είσαι.... Το οποίο από την πρώτη στιγμή που εμφανίζεται μιλάει στον ενικό και μετά το γυρνάς στο μάλιστα κύριε και πληθυντικό.

Επίσης ανέβασες φωτογραφίες τσιμπούκια ακαποτα και είδαμε τα άπειρα κονδυλώματα που είχε ο τύπος....

Δεν ήξερες ούτε ξέρεις ενα σωρό πράγματα που μπορούσες να βάλεις στην λίστα σου, αλλά προτιμάς να σε χεζουν όποιος σου δώσει κάτι παραπάνω.
Δεν λέω δικαίωμα σου να κάνεις ότι γουστάρεις με το σώμα σου και την υγεία σου.. Δεν μπορεί όμως να είσαι τόσο καριολα βάζοντας σε κίνδυνο και άλλους ανθρώπους....

Αν τα είχες ψάξει δεν θα δεχοσουν ούτε να τα πίνεις από οποιονδήποτε ούτε να σε χεζουν....

Όσο για το αν είσαι δούλα... Κάνε μας την χάρη και πήγαινε κάνε αλλού το δουλικό γιατί εδω έχει και έξυπνους....
Οχι δεν είσαι ...δεν υπάρχει ούτε δείγμα υποταγής μέσα σου.
Αντίθετα ρωτάς ξανά και ξανά, γιατί δεν άρεσες σε κάποιον στο ραντεβού...

Ότι να ναι είσαι που θέλει γρήγορα λεφτά για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό και βρήκε και κάποιους που της φούσκωσαν το ακατοίκητο...

Εχουμε καταλάβει ότι δεν υπολογίζεις καθόλου εσένα... Μπορώ να το σεβαστώ..

Κανονικό όμως έπρεπε να σε κρεμάσουν στο Μεταξουργείο για παραδειγματισμό μαζί με όσες είναι επικίνδυνες...

Εδώ στο Ντουμπάϊ τις Ελληνίδες τις έχουνε κάνει δημόσιες χεστρες , η Λινα μας πείραξε , ξυπνάτε

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.229
Πόντοι
1.056
Εδώ στο Ντουμπάϊ τις Ελληνίδες τις έχουνε κάνει δημόσιες χεστρες , η Λινα μας πείραξε , ξυπνάτε
εεεε τότε εντάξει αφού το κάνουν στο Ντουμπάι όλα καλά....
Είστε για κλάματα

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: acab3

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
361
Πόντοι
21
Οι μισοι που σχολιαζουν εδω μεσα περιμενουν με τη πουτσα εξω για να δουν βιντεακι και οι υπολοιποι αναλυουν χεσιματα.

Σεβαστα ολα τα βιτσια εφοσον υπαρχει συναινεση,ακομα και το χεσιμο.
Τι σας νοιαζει η υγεια του αλλου?
Ας προσεξουμε ολοι πρωτα την δικη μας και μετα να δινουμε συμβουλες.
Προσωπικα και εγω δεν θα ηθελα να κανω σεξ με μια γυναικα που της αρεσει να την χεζουν στη μάπα,οποτε απλα ΔΕΝ παω μαζι της και τελείωσε το θεμα.
Καπου διαβασα οτι δεν ειναι πραγματικά υποτακτικη αλλα το παιζει κτλ.
Ναι,λες και οι υπολοιπες επαγγελματιες που παμε μας αγαπανε και ανοιγουν τα ποδια η προσφερουν gfe επειδη σεβονται τα αισθηματα μας.
Ρολους αναλαμβανουν με σκοπο τα λεφτα και τιποτα παραπανω,ενας μπαινει ενας βγαίνει και δεν το λεω απαξιωτικα αλλα ετσι ειναι οι επαγγελματίες μην εχετε αυταπατες.

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.889
Πόντοι
206
Οι μισοι που σχολιαζουν εδω μεσα περιμενουν με τη πουτσα εξω για να δουν βιντεακι και οι υπολοιποι αναλυουν χεσιματα.

Προσωπικα και εγω δεν θα ηθελα να κανω σεξ με μια γυναικα που της αρεσει να την χεζουν στη μάπα,οποτε απλα ΔΕΝ παω μαζι της και τελείωσε το θεμα.
Ναι,λες και οι υπολοιπες επαγγελματιες που παμε μας αγαπανε και ανοιγουν τα ποδια η προσφερουν gfe επειδη σεβονται τα αισθηματα μας.
Ρολους αναλαμβανουν με σκοπο τα λεφτα και τιποτα παραπανω,ενας μπαινει ενας βγαίνει και δεν το λεω απαξιωτικα αλλα ετσι ειναι οι επαγγελματίες μην εχετε αυταπατες.
Επαγγελματίας η Λίνα?....χαχαχα....τι πίνεις πρωί πρωί

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.229
Πόντοι
1.056
Κλάψε μας ....
Θέλω να σε δω να κλαίς
Εγώ πάλι δεν θα ήθελα να δω όσους κλάψουν γιατί θα είναι θέμα υγείας .... Αν με τόση άνεση κάνει τέτοια κόλπα για τα χρήματα, έχει σίγουρα παράσημα πρίν ξεκινήσει να παίρνει λεφτά.....

Αν ήταν επαγγελματίας τουλάχιστον θα έβγαζε φωτογραφίες χωρίς το λαστιχακι του 1980 στο χέρι της . Χοχοχο

Όσο για την Λίνα και την κάθε Λίνα απλά προσοχή γιατι το εξτραδακι θα στο φάνε οι γιατροί....

Τελευταία τροποποίηση:

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.320
Πόντοι
216

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.229
Πόντοι
1.056
Μην ανησυχείς...Δεν προκειται να δεις κανέναν από τους πελάτες της Λίνας....ειναι όλοι σαδιστές!

Δεν αγχώνομαι για εμένα θα πάνε όμως σε πολλές άλλες κοπέλες, στην γυναίκα τους και στα παιδιά τους....

Προσωπικά ξέρω να προσέχω....

Σίγουρα όποιον ρωτήσεις θα σου πει.... εγώ? Πάντα προσέχω....
Δεν είσαι όμως παρών για να δείς τον βαθμό της προσοχής του....

Μεγάλη κουβέντα που σίγουρα μέσα από το γραπτό δεν θα βγει άκρη....όμως, ένας διάλογος στο ίδιο τραπέζι ίσως μας κάνει να καταλάβουμε και οι δύο....

Τελευταία τροποποίηση:

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.229
Πόντοι
1.056

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
339
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους και όλες.Εγώ πάντως εδώ και 1 χρόνο που έχω κάνει πάρα πολλές συναντήσεις με την κυρία @Domina Isida Karra δεν έχω να προσαψω το παραμικρό όσον αφορά την υγιεινή από πλευράς της. Πιστεύω ότι αν υπήρχε οτιδήποτε μεμπτό θα το είχε αναφέρει ενας έστω άνθρωπος μιας και η εν λόγω κυρία είναι στον χώρο εδώ και πολλά χρόνια. Ασφαλώς η υγεία είναι το άλφα και το ωμέγα πόσο μάλλον όταν μπλέκεται το bdsm με πιο ακραία φετίχ τα οποία έχει τύχει να δοκιμάσω χωρίς κάποιο σύμπτωμα στην υγεία μου. Από εκεί και πέρα το να καθόμαστε και να τρωγομαστε στο εν λόγω νήμα μόνο διαφήμιση κανουμε και τίποτα παραπάνω καθώς δεν μπορεί να βγει άκρη και συννενόηση. Καλή συνέχεια σε όλους.

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
42
Like
2.126
Πόντοι
2.471

Ελα ντε τι μας νοιαζει η υγεια του αλλου δε παν να γα@%#ουν ολοι εμείς να μαστε καλα και η παρτυ μας…. Ωραιος
Για να δεις φιλος ποσο λαθος κανεις με το να μην πας εσυ δεν σημαινει οτι εισαι στον αφρο, θα παει ο αλλος και μετα θα κανει ραντεβου με το στανταρακι σου που μετα θα πας εσυ. Και για να σε προλαβω εννοειται εσυ προσεχεις και δεν δινεις γλωσσοφιλα ουτε πιπα ξεσκουφωτη κάνεις αλλα ενα κονδυλωματακι απο την τριβη στα σημεια θα το τσιμπησεις και μεγεια σου.
Αλλα τι με νοιαζει εμενα και τα λεω εγω να ειμαι καλα

Vance21

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2025
Like
24
Πόντοι
0
Ελα ντε τι μας νοιαζει η υγεια του αλλου δε παν να γα@%#ουν ολοι εμείς να μαστε καλα και η παρτυ μας…. Ωραιος
Για να δεις φιλος ποσο λαθος κανεις με το να μην πας εσυ δεν σημαινει οτι εισαι στον αφρο, θα παει ο αλλος και μετα θα κανει ραντεβου με το στανταρακι σου που μετα θα πας εσυ. Και για να σε προλαβω εννοειται εσυ προσεχεις και δεν δινεις γλωσσοφιλα ουτε πιπα ξεσκουφωτη κάνεις αλλα ενα κονδυλωματακι απο την τριβη στα σημεια θα το τσιμπησεις και μεγεια σου.
Αλλα τι με νοιαζει εμενα και τα λεω εγω να ειμαι καλα
Λογικά τρολαρεις δεν παίζει να το εννοείς .
Μιλάς για πουτανες , που ειδικά αν πάρουμε και τα γραφεία παίρνουν 5-6 πελάτες την μέρα
Οι καλές μπορεί και 7+
Για κάποιον τα κονδυλώματα είναι στανταρακι αν διαλέγεις να πας με πουτανες και όσοι πάνε συχνά έχουνε σχεδόν όλοι .
Προφανώς και στον πουτσο μας η υγεία του άλλου , ενήλικας είναι , αν θέλει να φάει σκατα ας τα φάει

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.229
Πόντοι
1.056
Λογικά τρολαρεις δεν παίζει να το εννοείς .
Μιλάς για πουτανες , που ειδικά αν πάρουμε και τα γραφεία παίρνουν 5-6 πελάτες την μέρα
Οι καλές μπορεί και 7+
Για κάποιον τα κονδυλώματα είναι στανταρακι αν διαλέγεις να πας με πουτανες και όσοι πάνε συχνά έχουνε σχεδόν όλοι .
Προφανώς και στον πουτσο μας η υγεία του άλλου , ενήλικας είναι , αν θέλει να φάει σκατα ας τα φάει
Είναι το ίδιο σκεπτικό man με τον άλλον που είπε να μην έχω άγχος δεν θα μου έρθουν οι πελάτες της ή κάνω λάθος?

Τα κονδυλώματα επίσης διαχωρίζονται σε small, medium και high risk νούμερα για καρκίνο.
Για Κάποια από αυτά υπάρχει ίαση για κάποια άλλα όχι.

• Ουάου
Αντιδράσεις: anonX|

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom