Lina_Doula
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2025
- Like
- 710
- Πόντοι
- 81
Από τις 29/9 και μετά θα τ δωΣου έχω στείλει μήνυμα,, κοίταξε το λίγο please, thanks
Από τις 29/9 και μετά θα τ δωΣου έχω στείλει μήνυμα,, κοίταξε το λίγο please, thanks
Εν τω μεταξύ ανέβασε και κανένα βίντεο.... όχι τίποτα άλλο αλλά για να μη θυμώνουμε.... όπως λες..,.Επίσης να ενημερώσω οτι σταματάω τα ραντεβού για μερικές μέρες.
Διαθέσιμη ξανά από 29/9.
Δεν θα κοιτάω τα dm μου το διάστημα αυτό. Μην θυμώνετε.
Το νήμα ίσως καταφέρω να το παρακολουθώ όμως
Σόρρυ που επεμβαίνω. Αλλά ούτε δουλα είσαι ούτε τίποτα. Ένα άκρως επικίνδυνο χαζό κουβαδάκι με πόδια είσαι.... Το οποίο από την πρώτη στιγμή που εμφανίζεται μιλάει στον ενικό και μετά το γυρνάς στο μάλιστα κύριε και πληθυντικό.
Επίσης ανέβασες φωτογραφίες τσιμπούκια ακαποτα και είδαμε τα άπειρα κονδυλώματα που είχε ο τύπος....
Δεν ήξερες ούτε ξέρεις ενα σωρό πράγματα που μπορούσες να βάλεις στην λίστα σου, αλλά προτιμάς να σε χεζουν όποιος σου δώσει κάτι παραπάνω.
Δεν λέω δικαίωμα σου να κάνεις ότι γουστάρεις με το σώμα σου και την υγεία σου.. Δεν μπορεί όμως να είσαι τόσο καριολα βάζοντας σε κίνδυνο και άλλους ανθρώπους....
Αν τα είχες ψάξει δεν θα δεχοσουν ούτε να τα πίνεις από οποιονδήποτε ούτε να σε χεζουν....
Όσο για το αν είσαι δούλα... Κάνε μας την χάρη και πήγαινε κάνε αλλού το δουλικό γιατί εδω έχει και έξυπνους....
Οχι δεν είσαι ...δεν υπάρχει ούτε δείγμα υποταγής μέσα σου.
Αντίθετα ρωτάς ξανά και ξανά, γιατί δεν άρεσες σε κάποιον στο ραντεβού...
Ότι να ναι είσαι που θέλει γρήγορα λεφτά για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό και βρήκε και κάποιους που της φούσκωσαν το ακατοίκητο...
Εχουμε καταλάβει ότι δεν υπολογίζεις καθόλου εσένα... Μπορώ να το σεβαστώ..
Κανονικό όμως έπρεπε να σε κρεμάσουν στο Μεταξουργείο για παραδειγματισμό μαζί με όσες είναι επικίνδυνες...
εεεε τότε εντάξει αφού το κάνουν στο Ντουμπάι όλα καλά....Εδώ στο Ντουμπάϊ τις Ελληνίδες τις έχουνε κάνει δημόσιες χεστρες , η Λινα μας πείραξε , ξυπνάτε
Κλάψε μας ....εεεε τότε εντάξει αφού το κάνουν στο Ντουμπάι όλα καλά....
Είστε για κλάματα
Επαγγελματίας η Λίνα?....χαχαχα....τι πίνεις πρωί πρωίΟι μισοι που σχολιαζουν εδω μεσα περιμενουν με τη πουτσα εξω για να δουν βιντεακι και οι υπολοιποι αναλυουν χεσιματα.
Σεβαστα ολα τα βιτσια εφοσον υπαρχει συναινεση,ακομα και το χεσιμο.
Τι σας νοιαζει η υγεια του αλλου?
Ας προσεξουμε ολοι πρωτα την δικη μας και μετα να δινουμε συμβουλες.
Προσωπικα και εγω δεν θα ηθελα να κανω σεξ με μια γυναικα που της αρεσει να την χεζουν στη μάπα,οποτε απλα ΔΕΝ παω μαζι της και τελείωσε το θεμα.
Καπου διαβασα οτι δεν ειναι πραγματικά υποτακτικη αλλα το παιζει κτλ.
Ναι,λες και οι υπολοιπες επαγγελματιες που παμε μας αγαπανε και ανοιγουν τα ποδια η προσφερουν gfe επειδη σεβονται τα αισθηματα μας.
Ρολους αναλαμβανουν με σκοπο τα λεφτα και τιποτα παραπανω,ενας μπαινει ενας βγαίνει και δεν το λεω απαξιωτικα αλλα ετσι ειναι οι επαγγελματίες μην εχετε αυταπατες.
Δεν παιρνει λεφτα δηλαδη?Επαγγελματίας η Λίνα?....χαχαχα....τι πίνεις πρωί πρωί
Εγώ πάλι δεν θα ήθελα να δω όσους κλάψουν γιατί θα είναι θέμα υγείας .... Αν με τόση άνεση κάνει τέτοια κόλπα για τα χρήματα, έχει σίγουρα παράσημα πρίν ξεκινήσει να παίρνει λεφτά.....Κλάψε μας ....
Θέλω να σε δω να κλαίς
Μην ανησυχείς...Δεν προκειται να δεις κανέναν από τους πελάτες της Λίνας....ειναι όλοι σαδιστές!Εγώ πάλι δεν θα ήθελα να δω όσους κλάψουν γιατί θα είναι θέμα υγείας ....
Μην ανησυχείς...Δεν προκειται να δεις κανέναν από τους πελάτες της Λίνας....ειναι όλοι σαδιστές!
Δεν λερώνω τα τακούνια μου αγαπητέ μου....Πιστεύω με ένα ραντεβού θανάτου μεταξύ @Lina_Doula και @Domina Isida Karra θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα
Ελα ντε τι μας νοιαζει η υγεια του αλλου δε παν να γα@%#ουν ολοι εμείς να μαστε καλα και η παρτυ μας…. ΩραιοςΟι μισοι που σχολιαζουν εδω μεσα περιμενουν με τη πουτσα εξω για να δουν βιντεακι και οι υπολοιποι αναλυουν χεσιματα.
Σεβαστα ολα τα βιτσια εφοσον υπαρχει συναινεση,ακομα και το χεσιμο.
Τι σας νοιαζει η υγεια του αλλου?
Ας προσεξουμε ολοι πρωτα την δικη μας και μετα να δινουμε συμβουλες.
Προσωπικα και εγω δεν θα ηθελα να κανω σεξ με μια γυναικα που της αρεσει να την χεζουν στη μάπα,οποτε απλα ΔΕΝ παω μαζι της και τελείωσε το θεμα.
Καπου διαβασα οτι δεν ειναι πραγματικά υποτακτικη αλλα το παιζει κτλ.
Ναι,λες και οι υπολοιπες επαγγελματιες που παμε μας αγαπανε και ανοιγουν τα ποδια η προσφερουν gfe επειδη σεβονται τα αισθηματα μας.
Ρολους αναλαμβανουν με σκοπο τα λεφτα και τιποτα παραπανω,ενας μπαινει ενας βγαίνει και δεν το λεω απαξιωτικα αλλα ετσι ειναι οι επαγγελματίες μην εχετε αυταπατες.
Λογικά τρολαρεις δεν παίζει να το εννοείς .Ελα ντε τι μας νοιαζει η υγεια του αλλου δε παν να γα@%#ουν ολοι εμείς να μαστε καλα και η παρτυ μας…. Ωραιος
Για να δεις φιλος ποσο λαθος κανεις με το να μην πας εσυ δεν σημαινει οτι εισαι στον αφρο, θα παει ο αλλος και μετα θα κανει ραντεβου με το στανταρακι σου που μετα θα πας εσυ. Και για να σε προλαβω εννοειται εσυ προσεχεις και δεν δινεις γλωσσοφιλα ουτε πιπα ξεσκουφωτη κάνεις αλλα ενα κονδυλωματακι απο την τριβη στα σημεια θα το τσιμπησεις και μεγεια σου.
Αλλα τι με νοιαζει εμενα και τα λεω εγω να ειμαι καλα
Είναι το ίδιο σκεπτικό man με τον άλλον που είπε να μην έχω άγχος δεν θα μου έρθουν οι πελάτες της ή κάνω λάθος?Λογικά τρολαρεις δεν παίζει να το εννοείς .
Μιλάς για πουτανες , που ειδικά αν πάρουμε και τα γραφεία παίρνουν 5-6 πελάτες την μέρα
Οι καλές μπορεί και 7+
Για κάποιον τα κονδυλώματα είναι στανταρακι αν διαλέγεις να πας με πουτανες και όσοι πάνε συχνά έχουνε σχεδόν όλοι .
Προφανώς και στον πουτσο μας η υγεία του άλλου , ενήλικας είναι , αν θέλει να φάει σκατα ας τα φάει