Diamond096
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2025
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
Τι Μπουτάρες και τακουναρες είναι αυτές ρε λιλαραααα
Τι Μπουτάρες και τακουναρες είναι αυτές ρε λιλαραααα
Μετά από 10 χρόνια που κάνει την εκπομπή έχει μάθει τις ομάδες και κάποιους γνωστούς παίκτες δεν κάνει ανάλυση.Δεν την παρακολουθώ συστηματικά στην TV αλλά απο λίγο που έχω δει. Τις Κυριακές δεν λέει κάτι αθλητικό. Ποιο πολύ γλάστα είναι . Μπορεί να κάνω και λάθος.
Αλλά αυτό με το OPEN. Εγινε αθλητικογράφος και η ΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟ.... !!!!!!!!!!!!! Αν είναι δυνατόν.
Αυτο λέω. Γλάστρα με 2 λογάκια.....Μετά από 10 χρόνια που κάνει την εκπομπή έχει μάθει τις ομάδες και κάποιους γνωστούς παίκτες δεν κάνει ανάλυση.
Δεν έκανε ποτέ αθλητικό ρεπορτάζ.
Όπως το βλέπει ο καθένας.Αυτο λέω. Γλάστρα με 2 λογάκια.....
Καυλιαρα Λιλα!!
Εγώ θέλω αυτό που έβαλε στο στόμα της στο πλάνο αυτό....έτσι για κειμήλιο.
Ποιο είναι το καστανό τεμάχιο με το άσπρο πουκάμισο δίπλα στον Καραλη στο Όπεν;Δεν την παρακολουθώ συστηματικά στην TV αλλά απο λίγο που έχω δει. Τις Κυριακές δεν λέει κάτι αθλητικό. Ποιο πολύ γλάστα είναι . Μπορεί να κάνω και λάθος.
Αλλά αυτό με το OPEN. Εγινε αθλητικογράφος και η ΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟ.... !!!!!!!!!!!!! Αν είναι δυνατόν.
Σταμάτα πια να μας καυλώνεις λιλαραααα
Κάτια Ταραμπάνκο (μίλησε καθόλου σε όλη την εκπομπή;;)Ποιο είναι το καστανό τεμάχιο με το άσπρο πουκάμισο δίπλα στον Καραλη στο Όπεν;
Εγώ μόνο με Αθλητική Κυριακή ασχολούμαι γιατί θα φιλοτιμηθουν να μιλήσουν και για άλλα αθλήματα ...οι άλλοι οι ABALOI... MONOBALA ...και το γράφουν στα greeklish μήπως και πάρουν θεαματικότητα από κάναν λαθροπακη η από κάνα ελληνόφωνο ναυάγιο που ακούει τραπ.Κάτια Ταραμπάνκο (μίλησε καθόλου σε όλη την εκπομπή;;)
Πιο πολύ με άρεσε χθες με κυριλέ εμφάνιση παρά ημίγυμνη ως μονδελο.Κάτια Ταραμπάνκο (μίλησε καθόλου σε όλη την εκπομπή;;)
Δυστυχώς και εδώ μπήκε στην μέση το sex και η γλάστρες. Οι αθλητικές είναι αθλητικέςΕγώ μόνο με Αθλητική Κυριακή ασχολούμαι γιατί θα φιλοτιμηθουν να μιλήσουν και για άλλα αθλήματα ...οι άλλοι οι ABALOI... MONOBALA ...και το γράφουν στα greeklish μήπως και πάρουν θεαματικότητα από κάναν λαθροπακη η από κάνα ελληνόφωνο ναυάγιο που ακούει τραπ.
Απορώ πώς δεν έχουν κάνει ακόμα μεικτές ομάδες ποδοσφαίρου μπάσκετ κτλ, να μας πουν ότι το να παίζουν μόνο άντρες είναι σεξιστικό και κάτω η πατριαρχίαΔυστυχώς και εδώ μπήκε στην μέση το sex και η γλάστρες. Οι αθλητικές είναι αθλητικές
Δεν είμαι αντίθετος με την συμμετοχή γυναικών στις αθλητικές εκπομπές. Αρκεί να ξέρουν (π.χ. Παντέλη, Βραχάκη). Τώρα η Ταραμπάνκο απο που και ως που έγινε αθλητικογράφος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Απορώ πώς δεν έχουν κάνει ακόμα μεικτές ομάδες ποδοσφαίρου μπάσκετ κτλ, να μας πουν ότι το να παίζουν μόνο άντρες είναι σεξιστικό και κάτω η πατριαρχία