Νέα

Λίλα Κουντουριώτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john_fystikis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 684K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.469
Πόντοι
441
Θεωρώ ότι τα post μου είναι όσο πιο ξεκάθαρα και ακριβή.
Δεν είπα αν η κοιλιά είναι φυσιολογική ή όχι (έχω αίσθηση του αληθινού γυναικείου σώματος και την όποιας κατακράτησης υγρών ή απλού πρηξίματος).
Αναφέρθηκα στην καθημερινή γυμναστική που δεν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα, γιατί προφανώς είναι για τη φιγούρα και το hobby.
Άσε τη Παντέλη γιατί έχει άλλο καλούπι, άλλη εμπειρία το σώμα της και φυσικά άλλη πετριά.(Να δούμε τι φρίκη θα φάει μετά τη γέννα που δεν θα προλαβαίνει να κάνει κιχ)

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
11.881
Πόντοι
3.506
Εντάξει ρε παιδιά μην είμαστε υπερβολικοί μια χαρά είναι η κοιλιά της φυσιολογική.
Στη στάση που κάθεται μόνο η κοιλιά της Παντελή δεν θα έκανε δίπλα που είναι φέτες και γυμνάζεται από μικρή
Προφανώς φταίει και η στάση. Πάντως υπάρχει και κάποια χαλάρωση και με την στάση , φουσκώνει.

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.314
Πόντοι
1.336
Θεωρώ ότι τα post μου είναι όσο πιο ξεκάθαρα και ακριβή.
Δεν είπα αν η κοιλιά είναι φυσιολογική ή όχι (έχω αίσθηση του αληθινού γυναικείου σώματος και την όποιας κατακράτησης υγρών ή απλού πρηξίματος).
Αναφέρθηκα στην καθημερινή γυμναστική που δεν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα, γιατί προφανώς είναι για τη φιγούρα και το hobby.
Άσε τη Παντέλη γιατί έχει άλλο καλούπι, άλλη εμπειρία το σώμα της και φυσικά άλλη πετριά.(Να δούμε τι φρίκη θα φάει μετά τη γέννα που δεν θα προλαβαίνει να κάνει κιχ)
Όπως έχει πει και η ίδια εντατική γυμναστική ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια που είχε ήδη περάσει τα 40 με μία γέννα οπότε είναι σχεδόν ακατόρθωτο να σφίξει το κορμί της και για αυτό έφερα σαν παράδειγμα την παντελη που γυμνάζεται χρόνια, είναι κάτω από 40 οπότε το καλούπι όπως είπες και εσύ είναι διαφορετικό και θα παραμείνει έτσι και μετά την γέννα.

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.469
Πόντοι
441
Υπάρχουν αρκετές μανάδες 2-3 παιδιών που έγινα φέτες μετά τα 40.
Σίγουρα και με συμπληρώματα, αλλά κυρίως με αφοσίωση.
Έχω γνωστή(40+ με δύο παιδιά) η οποία κάνει 30 λεπτά διάδρομο και 30 λεπτά άλλες ασκήσεις, κυρίως κοιλιακούς, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και προσέχει μέχρι και στις διακοπές(είναι vegan και για μένα δεν τρώει σωστά) και έχει σώμα σαν της Λίλας γιατί πολύ απλά δεν είναι σωστός ο τρόπος.
Κι έχω άλλα παραδείγματα που είναι φέτες με στοχευμένη άσκηση με μέτρο και προσεγμένη ολοκληρωμένη διατροφή χωρίς υστερίες.
Όπως έλεγε παλιά μια διαφήμιση, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Υ.Γ: Ψάξ'τε την Login • Instagram που είναι 52 και έχει κόρη για να καταλάβετε τι λέω.

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.314
Πόντοι
1.336
Υπάρχουν αρκετές μανάδες 2-3 παιδιών που έγινα φέτες μετά τα 40.
Σίγουρα και με συμπληρώματα, αλλά κυρίως με αφοσίωση.
Έχω γνωστή(40+ με δύο παιδιά) η οποία κάνει 30 λεπτά διάδρομο και 30 λεπτά άλλες ασκήσεις, κυρίως κοιλιακούς, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και προσέχει μέχρι και στις διακοπές(είναι vegan και για μένα δεν τρώει σωστά) και έχει σώμα σαν της Λίλας γιατί πολύ απλά δεν είναι σωστός ο τρόπος.
Κι έχω άλλα παραδείγματα που είναι φέτες με στοχευμένη άσκηση με μέτρο και προσεγμένη ολοκληρωμένη διατροφή χωρίς υστερίες.
Όπως έλεγε παλιά μια διαφήμιση, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Υ.Γ: Ψάξ'τε την Login • Instagram που είναι 52 και έχει κόρη για να καταλάβετε τι λέω.
Δεν λέω ότι δεν γίνεται μετά τα 40 να έχει κορμί φέτες αλλά αυτό προϋποθέτει να υπάρχει μια βάση από πριν και με πολύ σκληρή διατροφή.
Από εκεί και πέρα η γυναίκα μπορεί να μην θέλει να γίνει φέτες αλλά να θέλει απλά να διατηρήσει ένα αδύνατο, σφιχτο κορμί χωρίς αυστηρή διατροφή και ας μην ξεχνάμε ότι το γυναικείο σώμα μετά τα σαράντα αρχίζει να χαλαρώνει και να ξεχυλωνει πολύ εύκολα.

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.469
Πόντοι
441
:)

Συνημμένα

• Lila.jpg
    Lila.jpg
    428,1 KB · Εμφανίσεις: 57

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Το αντίθετο θα συμβαίνει τυπε μου, λόγω αναγνωρισιμότητας θα την φλερτάρουν πάρα πολλοί άντρες αλλά δεν θα πηγαίνει με όποιον να ναι για να μην μαθευτεί οπότε θα διαλέξει από ένα κλειστό κύκλο.
Επίσης πολλες σαν την Λίλα διάσημες χρησιμοποιούν και γραφεία με ζιγκολό για να βγάζουν τις καύλες τους χωρίς να μαθευτεί.
Που στέλνουμε βιογραφικό ;

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.469
Πόντοι
441

Από το Shape.gr ένα δείγμα των ερωτήσεων και οι φώτο σε ίσως καλύτερη ανάλυση

Τι είδους γυμναστική κάνεις;​

Πηγαίνω στο ΟΑΚΑ κάνω βάρη, functional, κυκλική, στίβο. Τελευταία κάνω και λίγο PIlates. Μου αρέσει το ΟΑΚΑ γιατί ο ανοιχτός χώρος με τροφοδοτεί ψυχολογικά.

Ακολουθείς συγκεκριμένο πλάνο διατροφής;​

Πιστεύω ότι το μέτρο είναι ό,τι καλύτερο. Όχι, δεν είμαι της διατροφής, είμαι της γυμναστικής. Έχω μέτρο σε όλα. Είμαι σταθερή στα κιλά μου. Ακόμα και στην εγκυμοσύνη πήρα μόλις 8-9 κιλά, ήμουν πολύ στρατιώτης. Φαντάσου ότι γέννησα και την επόμενη μέρα φόρεσα το τζιν μου.

Έχεις κάποιο "beauty ritual" που δεν αλλάζεις με τίποτα και κάποια μυστικά ομορφιάς;​

Γενικά, δεν έχω πιει πολύ, δεν έχω κάνει καταχρήσεις, δεν καπνίζω, δεν κάθομαι στον ήλιο, κοιμάμαι πολύ νωρίς. Είμαι πολύ του μέτρου. Το πρόσωπό μου το φροντίζω μέσα σε ένα φυσιολογικό πλαίσιο, πηγαίνω στη δερματολόγο μου, κάνω τις ενυδατώσεις και τις θεραπείες μου.

Λες την ηλικία σου; Είσαι συμβιβασμένη με τα χρόνια που περνάνε;​

Δεν θέλω να τη πολυλέω είναι η αλήθεια. Βέβαια κάποιος μπορεί εύκολα να τη βρει ή να μαντέψει αφού είμαι και 20 χρόνια στην τηλεόραση. Δεν την λέω για να μην τη θυμίζω σε μένα! (γέλια)

Συνημμένα

• Lila.jpg
    Lila.jpg
    66,3 KB · Εμφανίσεις: 45
  • Lila2.jpg
    Lila2.jpg
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 38
  • Lila3.jpg
    Lila3.jpg
    58,3 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Lila4.jpg
    Lila4.jpg