Επισκεψη με φιλο στο ιδρυμα καμπαρε σαββατο κατα τις 12+. Αρκετος κοσμος μεσα στο Λε Καμπαρε, κυριως πιτσιρικαδες, καθησαμε σε καναπε μπροστα σε στυλο αναρριχησης. Χωρις εισοδο, ποτο 10Ε, πηρε το ματι μου 5-6 κοπελες, λιγες για τον κοσμο που ειχε. Ειδαμε ενα χορο με την Λαρα μια ομορφη μελαχροινη ελληνις με γυαλια, που εσκασε μετα απο λιγο στο τραπεζι με τη φιλη της - η Λαρα ηταν καυλιαρα και σφιχτη, καλη περιπτωση αλλα οι πιτσιρικες δε μου κανουν κλικ. Ο φιλος την πηγε για χορο πανω και ειπε τα καλυτερα, ηταν πολυ διαχυτικη.
Αυτη που μου κανει κλικ ηταν η ισπανιδα που ανεβηκε για χορο μετα, γεματη τατουαζ, κορμαρα με πιασιματα αλλα σε καμια περιπτωση χοντρη ουτε καν ευτραφης, απλα τελεια. Μαλλον καταλαβε οτι μου ειχαν βγει τα ματια και ηρθε τραπεζι σχεδον απευθειας απο τη πιστα! Πηγαμε για 2 πριβε (20Ε) οπου διασκεδασα με τις αψογες απειραχτες βυζαρες της, την κολαρα και το σωμα της, εβγαινε συνεννοηση στα αγγλικα. Προσφατη μετεγραφη απο το λουσιφερ οπως ειπε.
Αυτα για το Καμπαρε, οκ κοπελες, οκ περιβαλλον, γενικα καλη φαση -- ομως μακρυα απο το σαμπανακι!
Δυο γενικες παρατηρησεις:
1) Πολλοι πιτσιρικαδες, απενεχοποιηθηκε η φαση των στριπ κλαμπς απο το ινσταγκραμ; Εχουν λεφτα για ξοδεμα τα βλασταρια μας;
2) Εξω απο το Λουσιφερ, στις 12+, ειχε ουρα αναμονης! Αργοτερα κατα τις 2 γινοταν χαμος, κοσμος περιμενε να αδειασει τραπεζι για να μπουν! Τι συμβαινει, απεχω αρκετα χρονακια, φτανουμε σε σημειο να κανουμε ρεζερβε και στα στριπ?