Άντε ρε ... δεν το 'ξερα ότι ήταν αδελφές, Την Dana την συμπαθώ λίγο, την άλλη όχι, όπως όλες που έχουν σκύλοΛοιπόν η κρίστη μπορεί να φαίνεται αντρογυναίκα αλλά έχει κανονικά γκόμενο την έχω πετύχει άπειρες φορές έξω όπως και η αδερφή της η ντάρια ή Dana όπως συστήνεται (είναι η μαυρομάλλα Ουκρανή)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Le Cabaret
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GEOPOLI313
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 938
- Εμφανίσεις 217K
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Αν και έφυγε από την ζωή ο βασικός ιδιοκτήτης του Le, και το έχουν άλλος/ αλλοι τώρα, δύσκολο η Ραισσα να πάει να δουλέψει εκεί. Θεωρώ ότι έριξε μαύρη πέτρα.Η Raissa είναι ακόμα εκεί?
SofosSkylos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κα εις αν σήμερα είναι στο μαγαζί;
SofosSkylos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Ρωτάω για την danaΞέρει κα εις αν σήμερα είναι στο μαγαζί;
Eklexios_Megas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2022
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Ναι είναι στο μαγαζί κανονικά , από πριβέ που ρωτάς αν κ δεν την έχω πάρει εγώ προσωπικά μου είπε εντυπώσεις φιλαράκι που πήγαινουμε μαζί και την παίρνει αυτός πριβέ. Το τιμάει το πριβέ και με το παραπάνω 2 πριβέ 20λεπτα την στιγμή που θες 8 λεπτά για 2 πριβέ με την τζουλια και αυτό αν είναι στις καλές της . Και στο ποτό όταν την κερνάς σου κάθεται αρκετή ώρα . Όταν την είχε στον καναπέ με ποτό το φιλαράκι μου τον τρέλανε στα γλωσσόφιλα πάντως και μπροστά στο κόσμο .Ρωτάω για την dana
Καμία πληροφορία για το που είναι τώρα έχουμε?Αν και έφυγε από την ζωή ο βασικός ιδιοκτήτης του Le, και το έχουν άλλος/ αλλοι τώρα, δύσκολο η Ραισσα να πάει να δουλέψει εκεί. Θεωρώ ότι έριξε μαύρη πέτρα.
Τα καλοκαίρια πηγαίνει Ρόδο και από όσο γνωρίζω εκεί ειναι τώρα, το είχαμε πει και πριν λίγες μέρες στο thread του Blue IguanaΚαμία πληροφορία για το που είναι τώρα έχουμε?
anonimos fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2021
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
τραγικος μονο που το ειπες αυτο!!! απαραδεκτοςΗλιθιος ειναι αυτος που δε φοραγε καποτα οταν πηδαγε ξερεις ποια![]()
Eklexios_Megas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2022
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
για Νάνσυ και Τζούλια έχει ακουστεί αν κάνουν κάτι;
Eklexios_Megas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2022
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Η Τζούλια και 1 χιλιάρικα να της ρίξεις την βραδιά δεν θα σου κάτσει, ενώ κάποιες φορές πετάει το κλασσικό θέλω 2 σαμπάνιες για να σε "παντρευτώ " δεν πρόκειται να κάνει τίποτα παραπάνω από ένα απλό πριβε να σου τριβεται κτλπ. Η Νάνσυ ή Έλενα ζαλατάροβα όπως λέγεται στην πραγματικότητα δεν την έχω προσεγγίσει και ούτε θέλω όμως έχω στορυ από αυτήν μέσω ενός φίλου. Πάμε στο λεκα και εγω κερναγα ποτά στην Όλγα που μαθαίνει ρώσικη ψυχολογία και ένας κολλητός μου κερνάει ένα ποτό στην νανσυ την οποία παλιά την είχε κεράσει σαμπάνια οπότε ψιλογνωριζόντουσαν , εκεί πετάει ο κολλητός μου την μπάλα στην κ. Νάνσυ και της λέει "πόσα θέλεις να πάμε σε ξενοδοχείο μετά το μαγαζί οι 2 μας ;" και τους απαντάει η Νάνσυ "δεν μου πάει η καρδιά να σου πάρω χρήματα απλά κέρασε με 1 2 ποτά και πάμε μετά οι 2 μας σε ξενοδοχείο " το αν έγινε εν τέλη αυτό δεν τον γνωρίζω γιατί εγώ είχα φύγει και ο κολλητός μου τα μασάει για το αν έβρεξε την κ. Νανσυ ή όχι.για Νάνσυ και Τζούλια έχει ακουστεί αν κάνουν κάτι;
Gangbanger96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 1.939
- Πόντοι
- 216
Η Νανσυ είναι πραγματικά γκομεναρα φίλε μου. Δηλαδή, μέχρι και 200 ευρώ για μία ωρίτσα τα έδινα. Αλλά το θεωρώ δύσκολο να πηδηξε ο φιλος σου.Η Τζούλια και 1 χιλιάρικα να της ρίξεις την βραδιά δεν θα σου κάτσει, ενώ κάποιες φορές πετάει το κλασσικό θέλω 2 σαμπάνιες για να σε "παντρευτώ " δεν πρόκειται να κάνει τίποτα παραπάνω από ένα απλό πριβε να σου τριβεται κτλπ. Η Νάνσυ ή Έλενα ζαλατάροβα όπως λέγεται στην πραγματικότητα δεν την έχω προσεγγίσει και ούτε θέλω όμως έχω στορυ από αυτήν μέσω ενός φίλου. Πάμε στο λεκα και εγω κερναγα ποτά στην Όλγα που μαθαίνει ρώσικη ψυχολογία και ένας κολλητός μου κερνάει ένα ποτό στην νανσυ την οποία παλιά την είχε κεράσει σαμπάνια οπότε ψιλογνωριζόντουσαν , εκεί πετάει ο κολλητός μου την μπάλα στην κ. Νάνσυ και της λέει "πόσα θέλεις να πάμε σε ξενοδοχείο μετά το μαγαζί οι 2 μας ;" και τους απαντάει η Νάνσυ "δεν μου πάει η καρδιά να σου πάρω χρήματα απλά κέρασε με 1 2 ποτά και πάμε μετά οι 2 μας σε ξενοδοχείο " το αν έγινε εν τέλη αυτό δεν τον γνωρίζω γιατί εγώ είχα φύγει και ο κολλητός μου τα μασάει για το αν έβρεξε την κ. Νανσυ ή όχι.
SofosSkylos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Η Νάνσυ είναι ακόμα εκεί;ποιες μέρες ; Έχω να τη δω καιροΗ Τζούλια και 1 χιλιάρικα να της ρίξεις την βραδιά δεν θα σου κάτσει, ενώ κάποιες φορές πετάει το κλασσικό θέλω 2 σαμπάνιες για να σε "παντρευτώ " δεν πρόκειται να κάνει τίποτα παραπάνω από ένα απλό πριβε να σου τριβεται κτλπ. Η Νάνσυ ή Έλενα ζαλατάροβα όπως λέγεται στην πραγματικότητα δεν την έχω προσεγγίσει και ούτε θέλω όμως έχω στορυ από αυτήν μέσω ενός φίλου. Πάμε στο λεκα και εγω κερναγα ποτά στην Όλγα που μαθαίνει ρώσικη ψυχολογία και ένας κολλητός μου κερνάει ένα ποτό στην νανσυ την οποία παλιά την είχε κεράσει σαμπάνια οπότε ψιλογνωριζόντουσαν , εκεί πετάει ο κολλητός μου την μπάλα στην κ. Νάνσυ και της λέει "πόσα θέλεις να πάμε σε ξενοδοχείο μετά το μαγαζί οι 2 μας ;" και τους απαντάει η Νάνσυ "δεν μου πάει η καρδιά να σου πάρω χρήματα απλά κέρασε με 1 2 ποτά και πάμε μετά οι 2 μας σε ξενοδοχείο " το αν έγινε εν τέλη αυτό δεν τον γνωρίζω γιατί εγώ είχα φύγει και ο κολλητός μου τα μασάει για το αν έβρεξε την κ. Νανσυ ή όχι.
Gangbanger96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 1.939
- Πόντοι
- 216
Χθες δεν ήταν. Πάντως, είναι εξαιρετικά δύσκολο να φορτώσεις τέτοια γυναίκα και μάλιστα σε τέτοιο μαγαζί.Η Νάνσυ είναι ακόμα εκεί;ποιες μέρες ; Έχω να τη δω καιρο
Πήγα με 3 φιλαράκια αρχές Αυγούστου. Μόνοι μας μέσα (κατα την 1!. Ήταν καθημερινή βέβαια αλλά οι γυναίκες επιεικά μέτριες. Αλλά το χειρότερο ήταν η γενική συμπεριφορά.
Με το που ήρθαν οι μπίρες ήρθαν και δύο να κάτσουν μαζί μας και ούτε ένα λεπτό δεν πέρασε και μας λέγανε να πάμε για χορό μέσα. Τις είπαμε ακόμα δεν προλάβαμε να πιούμε μια γουλιά, δεν είδαμε έναν χορό, μην βιάζεστε. Ξενέρωσαν και έφυγαν. Σε 20 λεπτά σηκωθήκαμε και φύγαμε. Παίζει να μας έβριζαν κι όλας φεύγοντας.
Με το που ήρθαν οι μπίρες ήρθαν και δύο να κάτσουν μαζί μας και ούτε ένα λεπτό δεν πέρασε και μας λέγανε να πάμε για χορό μέσα. Τις είπαμε ακόμα δεν προλάβαμε να πιούμε μια γουλιά, δεν είδαμε έναν χορό, μην βιάζεστε. Ξενέρωσαν και έφυγαν. Σε 20 λεπτά σηκωθήκαμε και φύγαμε. Παίζει να μας έβριζαν κι όλας φεύγοντας.
Gangbanger96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 1.939
- Πόντοι
- 216
Ήταν και η Νανσυ αδερφέ? Η Βικτωρία από την Αλβανία?Πήγα με 3 φιλαράκια αρχές Αυγούστου. Μόνοι μας μέσα (κατα την 1!. Ήταν καθημερινή βέβαια αλλά οι γυναίκες επιεικά μέτριες. Αλλά το χειρότερο ήταν η γενική συμπεριφορά.
Δυστυχώς δεν έχω ιδέα! Ούτε ονόματα συγκρατήσαμε ούτε όμως είμαστε και συχνοί πελάτες …Ήταν και η Νανσυ αδερφέ? Η Βικτωρία από την Αλβανία?
Αυτό δεν έχει να κάνει με το μαγαζί, γενικά οι κοπέλες σε αυτά τα μαγαζιά δεν γουστάρουν αυτούς που έρχονται να πάρουν μάτι με το ποτό της εισόδου. Ειδικά καθημερινή καλοκαιριού που πέφτει πείνα γίνονται και πιο επιθετικές και σε πληροφορώ ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι και οι πιο ευγενικές, αλλού προσβάλλουν κιόλαςΠήγα με 3 φιλαράκια αρχές Αυγούστου. Μόνοι μας μέσα (κατα την 1!. Ήταν καθημερινή βέβαια αλλά οι γυναίκες επιεικά μέτριες. Αλλά το χειρότερο ήταν η γενική συμπεριφορά.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.225
- Πόντοι
- 3.506
Στα @@ μας τι δεν τους αρέσει. Με τα λεφτά μας θα κάνουμε ότι γουστάρουμε. Αν δεν τις αρέσει τις κυρίες στο καλό και να μας γράφουν. Ας πάνε να σερβίρουν καφέ σε μπιτς μπαρ.Αυτό δεν έχει να κάνει με το μαγαζί, γενικά οι κοπέλες σε αυτά τα μαγαζιά δεν γουστάρουν αυτούς που έρχονται να πάρουν μάτι με το ποτό της εισόδου. Ειδικά καθημερινή καλοκαιριού που πέφτει πείνα γίνονται και πιο επιθετικές και σε πληροφορώ ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι και οι πιο ευγενικές, αλλού προσβάλλουν κιόλας
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 27K