Από εσωτερική πληροφόρηση (πριν 2 με 3 χρονια) ξέρω ότι η Κριστινα κοτ πήγαινε με άντρες ... τώρα αν έχει αλλάξει κάτι δεν το γνωρίζω. Μην αποκλείουμε βέβαια να παίζει και στα 2 ταμπλό.Οι ουκρανες τι λένε;
Έχω πάρει δύο φορές μια kristina.δυνατη και έχει όρεξη για κουβέντα.αλλα μάλλον λεσβία.
Την Όλγα δεν την ξέρω...Τζούλια θυμάμαι ήμουν μικρός ακόμα όταν είχα πάει και την είχα πάρει χορό.πολυ καλή,αλλά είναι μεγάλη και με τα βυζοσκαμπιλα όντως υπερβολική.Αν έχεις κάποιο επιπλέον feedback γράψε φίλε και ευχαριστούμε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Le Cabaret
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GEOPOLI313
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 938
- Εμφανίσεις 217K
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Για τις άλλες δυο φίλες της που ανεβάζει συνέχεια μαζί τις Ουκρανές, την μαυρομαλλα και την ξανθιά με κόκκινο μαλλί γνωρίζουμε κάτι ;Από εσωτερική πληροφόρηση (πριν 2 με 3 χρονια) ξέρω ότι η Κριστινα κοτ πήγαινε με άντρες ... τώρα αν έχει αλλάξει κάτι δεν το γνωρίζω. Μην αποκλείουμε βέβαια να παίζει και στα 2 ταμπλό.
Δεν γνωρίζω τίποτα, και το άλλο που μοιράστικα τελείως συμπτωματικα το έμαθα, χωρίς να το επιδιώκωΓια τις άλλες δυο φίλες της που ανεβάζει συνέχεια μαζί τις Ουκρανές, την μαυρομαλλα και την ξανθιά με κόκκινο μαλλί γνωρίζουμε κάτι ;
john255
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.067
- Πόντοι
- 5.840
Καλησπέρα,
Θέλω να ρωτήσω κάτι. Πηγαίνεις στο μαγαζί και το μόνο που κάνεις είναι να πιάσεις ας πούμε τον κωλο της; Παίζει πίπα; Παίζει γαμήσι; Δεν έχω πάει ποτέ στην Ελλάδα μία φορά στην Κύπρο όταν ήμουνα για δουλειά και με 200 ευρώ τις πήραμε και τις γαμήσαμε σε ένα ξενοδοχείο γιατί ήτανε φοβερά μουνιά. Βοηθήστε έναν άπειρο
Θέλω να ρωτήσω κάτι. Πηγαίνεις στο μαγαζί και το μόνο που κάνεις είναι να πιάσεις ας πούμε τον κωλο της; Παίζει πίπα; Παίζει γαμήσι; Δεν έχω πάει ποτέ στην Ελλάδα μία φορά στην Κύπρο όταν ήμουνα για δουλειά και με 200 ευρώ τις πήραμε και τις γαμήσαμε σε ένα ξενοδοχείο γιατί ήτανε φοβερά μουνιά. Βοηθήστε έναν άπειρο
Αν ο κάθε πελάτης των στρπ κλαμπ γαμούσε τις στριπερ, δεν θα ήταν στριπ κλάμπ, αλλά εναλλακτικοί οίκοι ανοχής.Καλησπέρα,
Θέλω να ρωτήσω κάτι. Πηγαίνεις στο μαγαζί και το μόνο που κάνεις είναι να πιάσεις ας πούμε τον κωλο της; Παίζει πίπα; Παίζει γαμήσι; Δεν έχω πάει ποτέ στην Ελλάδα μία φορά στην Κύπρο όταν ήμουνα για δουλειά και με 200 ευρώ τις πήραμε και τις γαμήσαμε σε ένα ξενοδοχείο γιατί ήτανε φοβερά μουνιά. Βοηθήστε έναν άπειρο![]()
john255
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.067
- Πόντοι
- 5.840
Δεν χρειάζεται ειρωνία τύπε εάν δεν θέλεις να απαντήσεις προσπέρνας χωρίς εξυπνάδεςΑν ο κάθε πελάτης των στρπ κλαμπ γαμούσε τις στριπερ, δεν θα ήταν στριπ κλάμπ, αλλά εναλλακτικοί οίκοι ανοχής.
Πνευματικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 626
- Πόντοι
- 21
Δεν παίζει γαμήσι στο συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά και να παίξει θα σου κοστίσει πολλά περισσότερα λεφτά από το να πάρεις call girl οπότε δεν το προτείνωΚαλησπέρα,
Θέλω να ρωτήσω κάτι. Πηγαίνεις στο μαγαζί και το μόνο που κάνεις είναι να πιάσεις ας πούμε τον κωλο της; Παίζει πίπα; Παίζει γαμήσι; Δεν έχω πάει ποτέ στην Ελλάδα μία φορά στην Κύπρο όταν ήμουνα για δουλειά και με 200 ευρώ τις πήραμε και τις γαμήσαμε σε ένα ξενοδοχείο γιατί ήτανε φοβερά μουνιά. Βοηθήστε έναν άπειρο![]()
john255
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.067
- Πόντοι
- 5.840
Τέλεια σ ευχαριστώ για την απάντηση κατάλαβα το ύφος. Πας για χαμούρεμα για συνομιλία και για την όλη φάση του καμακιού. Σ ευχαριστώΔεν παίζει γαμήσι στο συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά και να παίξει θα σου κοστίσει πολλά περισσότερα λεφτά από το να πάρεις call girl οπότε δεν το προτείνω
παίζει. μέσα στο μαγαζί. θα σου το προτείνει η ίδια. μισή ώρα 150. φυσικά δεν το κάνουν όλες.Δεν παίζει γαμήσι στο συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά και να παίξει θα σου κοστίσει πολλά περισσότερα λεφτά από το να πάρεις call girl οπότε δεν το προτείνω
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.504
- Πόντοι
- 4.420
Δε σε ειρωνευτηκε, καλα σου ειπε. Αν οντως δεν εχεις ιδεα απο στριπ, ακου τι σου λενε κι ασε τα νιαουρισματα που θιχτηκες κιολας, λες κι εγραψες στο μπλογκ της ΒουληςΔεν χρειάζεται ειρωνία τύπε εάν δεν θέλεις να απαντήσεις προσπέρνας χωρίς εξυπνάδες
john255
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.067
- Πόντοι
- 5.840
Το μοναδικό νιαούρισμα εδώ είναι το δικό σου που το παίζεις καμπόσος από το πληκτρολόγιο εγώ μια χαρά τα βρήκα πιο πάνω με τα παιδιά και ευχαριστώ για τις πληροφορίες έγραψα. Παίξε με τα κουβαδάκια σου σε άλλη παραλίαΔε σε ειρωνευτηκε, καλα σου ειπε. Αν οντως δεν εχεις ιδεα απο στριπ, ακου τι σου λενε κι ασε τα νιαουρισματα που θιχτηκες κιολας, λες κι εγραψες στο μπλογκ της Βουλης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ανάλογα δλδ με την κοπέλα; Άλλες το κάνουν και άλλες όχι;παίζει. μέσα στο μαγαζί. θα σου το προτείνει η ίδια. μισή ώρα 150. φυσικά δεν το κάνουν όλες.
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.504
- Πόντοι
- 4.420
καμποσος? κουβαδακια? α, οποτε εισαι βλαμμενος, οκ.Το μοναδικό νιαούρισμα εδώ είναι το δικό σου που το παίζεις καμπόσος από το πληκτρολόγιο εγώ μια χαρά τα βρήκα πιο πάνω με τα παιδιά και ευχαριστώ για τις πληροφορίες έγραψα. Παίξε με τα κουβαδάκια σου σε άλλη παραλία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ανάλογα δλδ με την κοπέλα; Άλλες το κάνουν και άλλες όχι;

john255
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.067
- Πόντοι
- 5.840
Το ποιος είναι βλαμμένος φάινεται βλαμμένεκαμποσος? κουβαδακια? α, οποτε εισαι βλαμμενος, οκ.![]()
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.504
- Πόντοι
- 4.420
Το ποιος είναι βλαμμένος φάινεται βλαμμένε

john255
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.067
- Πόντοι
- 5.840
Το σταματάω εδώ γιατί δεν φτάνει οι υπόλοιποι σε κάτι εάν εσύ έχεις σκατα στο μυαλό.Φάρος φωτεινός οξυδέρκειας και γραμματοσύνης, υποκλινόμεθα
![]()
Σόρρυ για το σπαμ με τον ηλίθιο παιδια
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.504
- Πόντοι
- 4.420
Ηλιθιος ειναι αυτος που δε φοραγε καποτα οταν πηδαγε ξερεις ποιαΣόρρυ για το σπαμ με τον ηλίθιο παιδια
Eklexios_Megas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2022
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν η κρίστη μπορεί να φαίνεται αντρογυναίκα αλλά έχει κανονικά γκόμενο την έχω πετύχει άπειρες φορές έξω όπως και η αδερφή της η ντάρια ή Dana όπως συστήνεται (είναι η μαυρομάλλα Ουκρανή)Από εσωτερική πληροφόρηση (πριν 2 με 3 χρονια) ξέρω ότι η Κριστινα κοτ πήγαινε με άντρες ... τώρα αν έχει αλλάξει κάτι δεν το γνωρίζω. Μην αποκλείουμε βέβαια να παίζει και στα 2 ταμπλό.
Eklexios_Megas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2022
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Όλγα ρωσσιδα ξανθιά λεπτή αλλά όχι και ψιλή εκτός και αν είσαι 1,50 και είναι σίγουρα 50χρονων αλλά κρατιέται καλά για την ηλικία της . Στα του πριβέ μαζί της είναι γυναίκα που θα πρέπει να πετάξεις καλά λεφτά πάνω της με σαμπάνιες κτλπ για κάτι παραπάνω . Και η Ντένιζ και η αδερφή της η Νικήτα έχω μάθει ότι μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω .Ναι εγώ πριν κανένα μήνα . Ντενίζ Τζούλια σταθερες αξιες Έμεινα μαλάκας με μια Ρωσίδα που την λέγανε Όλγα ξανθιά ψηλή αδύνατη όπως ακριβώς μου αρέσουν. Ποτά είναι μπομπες μόνο μπύρα πάρε . Για να ποιασεις κάνα κώλο και να χαλαρώσεις είναι οκ αν δεν έχεις θέμα Με τα λεφτά
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 27K