Cannavarro
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ΕλαΜπορώ να κανονίσω παρτουζα με μια μιλφαρα 50αρα
Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν
ΕλαΜπορώ να κανονίσω παρτουζα με μια μιλφαρα 50αρα
Κανε και άλλα ποστ να ανοίξουν τα μηνύματα σουΜπορώ να κανονίσω παρτουζα με μια μιλφαρα 50αρα
ΕνδιαφέρομαιΜπορώ να κανονίσω παρτουζα με μια μιλφαρα 50αρα
Τι προσφέρουν εκείνες τελικά? Βγάζουν τίποτα?Ρε παιθκιά, ξέρετε καμιά με σοβαρό μασαζ λαρνακα; Και με τελείωμα φυσικά. Οι μόνες που ξέρω εν τζινες στο φβ christina bang. Καλό το μασάζ αλλά λιο ξενέρα το τελείωμα στο τέλος.
Μασαζ + πέξιμο στο τέλος. Άκουσα και άλλους που εγράφαν δαμεσα για πίππα αλλά προσωπικά δεν εζήτησα οπότε δεν ξέρω. Το μόνο που σε αφήνουν είναι να πιάσεις λιη ζάμπα και κολο που πάνω που τα ρούχα. Αναλόγως που την κοπέλα μπορεί να σε αφήκει και πουκάτω αλλά οι πολλά πολλά.Τι προσφέρουν εκείνες τελικά? Βγάζουν τίποτα?
Ehi kapies oxi oles , pou se pipponoun osti na xisis alla en aksizi theloun akoma 40euro.Μασαζ + πέξιμο στο τέλος. Άκουσα και άλλους που εγράφαν δαμεσα για πίππα αλλά προσωπικά δεν εζήτησα οπότε δεν ξέρω. Το μόνο που σε αφήνουν είναι να πιάσεις λιη ζάμπα και κολο που πάνω που τα ρούχα. Αναλόγως που την κοπέλα μπορεί να σε αφήκει και πουκάτω αλλά οι πολλά πολλά.
Αν ξέρει άλλος κατι παραπάνω να μας πει γιατι εν έχω πολλή εμπειρία μαζι τους.
50+40 molis akousis timi zavonneis den axizei.Δηλαδή θέλουν 60 μασάζ + 40 Πίππα (ούτε τούτο δεν σίγουρο) και θέλουν 100 ευρώ? Οι Βιετνάμ?
Taxa lali sou epaggelmatiko masaz se katastima, 1wra 50 alla mpoukkonoun sou tin jie nakkon na sinaksoun kana evropoullaki extra!!Ε ναι με τούτα τα λεφτά έπρεπε τουλάχιστον να προσφέρουν φουλ πακέτο και σεξ. Αλλά βρίσκουν και καμνουν, για να συνεχίζουν πρέπει να έχει άτομα που παν.
Akoma tzai 70 gia misaoro en polla tous. En thorkounte oi gierimes. Ta filtra sto facebook sazountes.. alla katalavounte. Oti en fake. Ama tes dis pou konta kamia sxesi!,εν πολλά τους 90 για μπουκκομα μονο
Καλά έχει κατά καιρούς κάποιες Ρωσίδες στο Bazaraki που με 70€ κάνουν 30 λεπτά μασάζ και παίξιμο .Ρε παιθκιά, ξέρετε καμιά με σοβαρό μασαζ λαρνακα; Και με τελείωμα φυσικά. Οι μόνες που ξέρω εν τζινες στο φβ christina bang. Καλό το μασάζ αλλά λιο ξενέρα το τελείωμα στο τέλος.
Kai aftes petamena lefta ine afou den se pipponoun. Ama tous pis gia pippes pezun tes parthenes. Pezoumen ton tzai monoi masΚαλά έχει κατά καιρούς κάποιες Ρωσίδες στο Bazaraki που με 70€ κάνουν 30 λεπτά μασάζ και παίξιμο .
Δεν είναι τόσο δυσκολο.
Και μιλάμε για τελείως γυμνές και αφήνουν χαιδεμα παντού.
Πώς γίνεται κάποιοι να δίνουν 90€ και να τις χουφτωνουν ντυμένες μου ακούγεται αδιανόητο. Λεφτά για πέταμα.
Ναι ισχύει, πίπα δεν παίζει.Kai aftes petamena lefta ine afou den se pipponoun. Ama tous pis gia pippes pezun tes parthenes. Pezoumen ton tzai monoi mas![]()
Μια ιδνη που την γαμω εδώ και 6 χρόνια με 40 ευρώ..μου έδειξε μύνημα από κάποιον που της δίνει μια ώρα 150...και μουπέ ότι πάει 2 φορές το μήνα σε αυτόν..Αμάν έφτασα με στο σημείο να δείνουμε 100 ευρώ για χαιδεμα τζε Πίππα με ρούχα σε Βιετνάμ εν πάμε καλά. Σαν τούτες εγαμουσαμεν τες με 20 ευρώ όσπου να βαρεθούμε. Τώρα εβαφτησαν το μασάζ , το ένα έξτρα το άλλο έξτρα, τζε αν τους πεις μια ώρα 50 ευρώ ούλα μέσα ξυνήζουν και τα μούτρα τους. Έγιναν μου οι βιετναμ να φκαλουν 1000 ευρώ την μέρα, μπορεί και παραπάνω. Μια είπεν μου "you want to come 50 euro for one hour xaxaxa" , και είπεν μου έχει που της δίνουν 150 την ώρα! Και αφήνουν της και τιπς γιατί εν καλή. Εν πάμε καλα