Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 659K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

johnrampo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
58
Πόντοι
0
Στο bazaraki υπαρχει μια Αλόνα η κατι τετοιο..Ειναι χρόνια στην Λαρνακα.Μιλά Ελληνικά.
Ξερετε από που είναι και αν ειναι καλή;

Kokos4194

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2019
Like
98
Πόντοι
0
Καμία σχέση με την φωτογραφία σε θέμα ηλικίας, παίζει να εν πάνω που 50, χωρκάτα, απλά είπα αφού ήρτα που ήρτα ας δοκιμάσω μπορεί να εν καλή στο αγώνα, τίποτε, ξεπέτα. Είπα τζαι εγώ να κάμω τον κασκαντέρ, εν πειράζει, τουλάχιστον ας γλιτώσω άλλους.

Kostis1570

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Ρε παιθκιά, ξέρετε καμιά με σοβαρό μασαζ λαρνακα; Και με τελείωμα φυσικά. Οι μόνες που ξέρω εν τζινες στο φβ christina bang. Καλό το μασάζ αλλά λιο ξενέρα το τελείωμα στο τέλος.

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
324
Πόντοι
21
Ρε παιθκιά, ξέρετε καμιά με σοβαρό μασαζ λαρνακα; Και με τελείωμα φυσικά. Οι μόνες που ξέρω εν τζινες στο φβ christina bang. Καλό το μασάζ αλλά λιο ξενέρα το τελείωμα στο τέλος.
Τι προσφέρουν εκείνες τελικά? Βγάζουν τίποτα?

Kostis1570

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Τι προσφέρουν εκείνες τελικά? Βγάζουν τίποτα?
Μασαζ + πέξιμο στο τέλος. Άκουσα και άλλους που εγράφαν δαμεσα για πίππα αλλά προσωπικά δεν εζήτησα οπότε δεν ξέρω. Το μόνο που σε αφήνουν είναι να πιάσεις λιη ζάμπα και κολο που πάνω που τα ρούχα. Αναλόγως που την κοπέλα μπορεί να σε αφήκει και πουκάτω αλλά οι πολλά πολλά.

Αν ξέρει άλλος κατι παραπάνω να μας πει γιατι εν έχω πολλή εμπειρία μαζι τους.

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
146
Πόντοι
1
Μασαζ + πέξιμο στο τέλος. Άκουσα και άλλους που εγράφαν δαμεσα για πίππα αλλά προσωπικά δεν εζήτησα οπότε δεν ξέρω. Το μόνο που σε αφήνουν είναι να πιάσεις λιη ζάμπα και κολο που πάνω που τα ρούχα. Αναλόγως που την κοπέλα μπορεί να σε αφήκει και πουκάτω αλλά οι πολλά πολλά.

Αν ξέρει άλλος κατι παραπάνω να μας πει γιατι εν έχω πολλή εμπειρία μαζι τους.
Ehi kapies oxi oles , pou se pipponoun osti na xisis alla en aksizi theloun akoma 40euro.

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
324
Πόντοι
21
Δηλαδή θέλουν 60 μασάζ + 40 Πίππα (ούτε τούτο δεν σίγουρο) και θέλουν 100 ευρώ? Οι Βιετνάμ?

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
324
Πόντοι
21
Ε ναι με τούτα τα λεφτά έπρεπε τουλάχιστον να προσφέρουν φουλ πακέτο και σεξ. Αλλά βρίσκουν και καμνουν, για να συνεχίζουν πρέπει να έχει άτομα που παν.

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
146
Πόντοι
1
Ε ναι με τούτα τα λεφτά έπρεπε τουλάχιστον να προσφέρουν φουλ πακέτο και σεξ. Αλλά βρίσκουν και καμνουν, για να συνεχίζουν πρέπει να έχει άτομα που παν.
Taxa lali sou epaggelmatiko masaz se katastima, 1wra 50 alla mpoukkonoun sou tin jie nakkon na sinaksoun kana evropoullaki extra!!

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.913
Πόντοι
456
Καλά έχει κατά καιρούς κάποιες Ρωσίδες στο Bazaraki που με 70€ κάνουν 30 λεπτά μασάζ και παίξιμο .
Δεν είναι τόσο δυσκολο.

Και μιλάμε για τελείως γυμνές και αφήνουν χαιδεμα παντού.

Πώς γίνεται κάποιοι να δίνουν 90€ και να τις χουφτωνουν ντυμένες μου ακούγεται αδιανόητο. Λεφτά για πέταμα.

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
146
Πόντοι
1
Καλά έχει κατά καιρούς κάποιες Ρωσίδες στο Bazaraki που με 70€ κάνουν 30 λεπτά μασάζ και παίξιμο .
Δεν είναι τόσο δυσκολο.

Και μιλάμε για τελείως γυμνές και αφήνουν χαιδεμα παντού.

Πώς γίνεται κάποιοι να δίνουν 90€ και να τις χουφτωνουν ντυμένες μου ακούγεται αδιανόητο. Λεφτά για πέταμα.
Kai aftes petamena lefta ine afou den se pipponoun. Ama tous pis gia pippes pezun tes parthenes. Pezoumen ton tzai monoi mas :)

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.913
Πόντοι
456
Kai aftes petamena lefta ine afou den se pipponoun. Ama tous pis gia pippes pezun tes parthenes. Pezoumen ton tzai monoi mas :)
Ναι ισχύει, πίπα δεν παίζει.
Απλά το λέω για κάποιους που πληρώνουν 90-100€ για ντυμένες κοπέλες.
Δεν είναι το στυλ μου προσωπικά, καθώς προτιμώ φουλ πρόγραμμα αλλά καμία φορά μια στο τόσο πάω να χαϊδεψω καμία νεαρή μασατζου.

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
324
Πόντοι
21
Αμάν έφτασα με στο σημείο να δείνουμε 100 ευρώ για χαιδεμα τζε Πίππα με ρούχα σε Βιετνάμ εν πάμε καλά. Σαν τούτες εγαμουσαμεν τες με 20 ευρώ όσπου να βαρεθούμε. Τώρα εβαφτησαν το μασάζ , το ένα έξτρα το άλλο έξτρα, τζε αν τους πεις μια ώρα 50 ευρώ ούλα μέσα ξυνήζουν και τα μούτρα τους. Έγιναν μου οι βιετναμ να φκαλουν 1000 ευρώ την μέρα, μπορεί και παραπάνω. Μια είπεν μου "you want to come 50 euro for one hour xaxaxa" , και είπεν μου έχει που της δίνουν 150 την ώρα! Και αφήνουν της και τιπς γιατί εν καλή. Εν πάμε καλα

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
988
Πόντοι
86
Αμάν έφτασα με στο σημείο να δείνουμε 100 ευρώ για χαιδεμα τζε Πίππα με ρούχα σε Βιετνάμ εν πάμε καλά. Σαν τούτες εγαμουσαμεν τες με 20 ευρώ όσπου να βαρεθούμε. Τώρα εβαφτησαν το μασάζ , το ένα έξτρα το άλλο έξτρα, τζε αν τους πεις μια ώρα 50 ευρώ ούλα μέσα ξυνήζουν και τα μούτρα τους. Έγιναν μου οι βιετναμ να φκαλουν 1000 ευρώ την μέρα, μπορεί και παραπάνω. Μια είπεν μου "you want to come 50 euro for one hour xaxaxa" , και είπεν μου έχει που της δίνουν 150 την ώρα! Και αφήνουν της και τιπς γιατί εν καλή. Εν πάμε καλα
Μια ιδνη που την γαμω εδώ και 6 χρόνια με 40 ευρώ..μου έδειξε μύνημα από κάποιον που της δίνει μια ώρα 150...και μουπέ ότι πάει 2 φορές το μήνα σε αυτόν..
Τι περιμένετε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom