Milanisti
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2026
- Κριτικές
- 31
- Like
- 6.868
- Πόντοι
- 2.836
Της εφορίας είσαι φίλε και κάνεις διασταύρωση;Ταρίφας είσαι μπρο;
Της εφορίας είσαι φίλε και κάνεις διασταύρωση;Ταρίφας είσαι μπρο;
Της εφορίας είσαι φίλε και κάνεις διασταύρωση;
Μην ανησυχείς, πέρασε ΚΤΕΟ το σχόλιο σου...Αγχώθηκες λίγο, μη σε διακόπτω άλλο από την οδήγηση και πάρεις στο λαιμό σου πελάτη
Επιτέλους η καλύτερη φωτογραφία που έχεις ανεβάσει... αυτές τις μουνοχειλαρες θα μπορούσα να τις ρουφάω για ώρες!!!
Top κοριτσαρος
Στάζω ήδη
Τι μουνάρα έχεις γλυκιά μου να γλύφω μέχρι να πάθει κράμπα η γλώσσα μου
Αφού δεν έχεις τρίχα μωρό μου, το έχεις αεροδρόμιο πως σου σηκώθηκε ;;ψέματα μας λες έτσι!!Στάζω ήδημου σηκώθηκε η τρίχα!!!!!!
Εγώ που δεν έχω πάρει ραντεβού ακόμη, την βλέπω στον ύπνο μου το βράδυTop κοριτσαρος
....η ψυχή της παρέας δεν εξηγείται αλλιώςΑφού δεν έχεις τρίχα μωρό μου, το έχεις αεροδρόμιο πως σου σηκώθηκε ;;ψέματα μας λες έτσι!!

Βάλε λίγο χιούμορ στην ζωή σου ρε κορίτσι, μην τα βλέπεις όλα σε ευρώ, καλό θα σου κάνει χαλάρωσε λίγο!!....η ψυχή της παρέας δεν εξηγείται αλλιώς![]()
Κάνει το minimum 7,000 euro το μήνα max 15,000 έχει εργοστάσιο εγώ την βλέπω στον ύπνο μουΒάλε λίγο χιούμορ στην ζωή σου ρε κορίτσι, μην τα βλέπεις όλα σε ευρώ, καλό θα σου κάνει χαλάρωσε λίγο!!
Λογιστής ;;;;Κάνει το minimum 7,000 euro το μήνα max 15,000 έχει εργοστάσιο εγώ την βλέπω στον ύπνο μου