FANTOMASSS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.149
- Πόντοι
- 446
Ωραία φωτογραφία αλλά την έχουμε δει πολλές φορές, κάτι σε νέα έκδοση παίζει, πολύ πρωί σήμερα, σας έχει κάνει η νέα κορασίδα να βλέπετε εφιάλτες βλέπω έτσι
Κρατάω ότι έχεις δει πολλές φορές,όλες είναι φρέσκες, ενεργό νήμα με φωτογραφίες ,πολύ πριν εμφανιστεί η όποια κοπέλα λες ΠΑΝΤΑ ανέβαζα και πολύ πρωί και μεσημέρη και βράδυ όποτε δεν στέκειΩραία φωτογραφία αλλά την έχουμε δει πολλές φορές, κάτι σε νέα έκδοση παίζει, πολύ πρωί σήμερα, σας έχει κάνει η νέα κορασίδα να βλέπετε εφιάλτες βλέπω έτσι
Μην δίνεις σημασία σε μαλακισμενα σχόλια.Κρατάω ότι έχεις δει πολλές φορές,όλες είναι φρέσκες, ενεργό νήμα με φωτογραφίες ,πολύ πριν εμφανιστεί η όποια κοπέλα λες ΠΑΝΤΑ ανέβαζα και πολύ πρωί και μεσημέρη και βράδυ όποτε δεν στέκει
καλή εβδομάδα!
Τη γλυκιά μου καλημέρα και από εμένα Ωραιοτάτη μου Κυρία..Καλή εβδομάδα να έχουμε..Καλημέρες και πολύ καλή εβδομάδα σε ολους με υγεία και καύλες!!!

Καλημέρα καυλα μας!Καλημέρες και πολύ καλή εβδομάδα σε ολους με υγεία και καύλες!!!
Διαστημικο μουνι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ω ρε και να ήμουνα τωρα εκει μεσα
Ωραίο σαν τριαντάφυλλο είναι, ανοιχτό ανοιχτό!!
Να γλείφεις και να ρουφάς έλεος μέχρι λιποθυμίας
Πω ρε φίλε και πούστης να ήμουνα θα άλλαζα.....
Ε άντε να χαθείς μεσημεριάτικα παλιοκόριτσο και είμαστε στη δουλειά. Μας έφυγε απ'τα χέρια το τιμόνι...

Ε άντε να χαθείς μεσημεριάτικα παλιοκόριτσο και είμαστε στη δουλειά. Μας έφυγε απ'τα χέρια το τιμόνι...![]()
Της εφορίας είσαι φίλε και κάνεις διασταύρωση;Ταρίφας είσαι μπρο;
Της εφορίας είσαι φίλε και κάνεις διασταύρωση;
Μην ανησυχείς, πέρασε ΚΤΕΟ το σχόλιο σου...Αγχώθηκες λίγο, μη σε διακόπτω άλλο από την οδήγηση και πάρεις στο λαιμό σου πελάτη
Επιτέλους η καλύτερη φωτογραφία που έχεις ανεβάσει... αυτές τις μουνοχειλαρες θα μπορούσα να τις ρουφάω για ώρες!!!
Top κοριτσαρος