ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 59.320
- Πόντοι
- 12.756
Στάζω ήδη
Τι μουνάρα έχεις γλυκιά μου να γλύφω μέχρι να πάθει κράμπα η γλώσσα μου
Αφού δεν έχεις τρίχα μωρό μου, το έχεις αεροδρόμιο πως σου σηκώθηκε ;;ψέματα μας λες έτσι!!Στάζω ήδημου σηκώθηκε η τρίχα!!!!!!
Εγώ που δεν έχω πάρει ραντεβού ακόμη, την βλέπω στον ύπνο μου το βράδυTop κοριτσαρος
....η ψυχή της παρέας δεν εξηγείται αλλιώςΑφού δεν έχεις τρίχα μωρό μου, το έχεις αεροδρόμιο πως σου σηκώθηκε ;;ψέματα μας λες έτσι!!
Βάλε λίγο χιούμορ στην ζωή σου ρε κορίτσι, μην τα βλέπεις όλα σε ευρώ, καλό θα σου κάνει χαλάρωσε λίγο!!....η ψυχή της παρέας δεν εξηγείται αλλιώς![]()
Κάνει το minimum 7,000 euro το μήνα max 15,000 έχει εργοστάσιο εγώ την βλέπω στον ύπνο μουΒάλε λίγο χιούμορ στην ζωή σου ρε κορίτσι, μην τα βλέπεις όλα σε ευρώ, καλό θα σου κάνει χαλάρωσε λίγο!!
Λογιστής ;;;;Κάνει το minimum 7,000 euro το μήνα max 15,000 έχει εργοστάσιο εγώ την βλέπω στον ύπνο μου
Μάστορα. Πολλά λόγια χωρίς ουσία είσαι. Άλλαξέ το, καλό θα σου κάνει.Βάλε λίγο χιούμορ στην ζωή σου ρε κορίτσι, μην τα βλέπεις όλα σε ευρώ, καλό θα σου κάνει χαλάρωσε λίγο!!
Ω ρε και να ήμουνα τωρα εκει μεσα
Σα θεοτητΑ αναγνωρίζω το απέραντο κάλλος σου και καθώς η κάθοδος από τον Όλυμπο έχει ξεκινήσει είμαι σίγουρος ότι η θεϊκή μου πουτσα θα βρει καταφύγιο μέσα σου λείαν σύντομοςΣτάζω ήδημου σηκώθηκε η τρίχα!!!!!!
Ελπίζω το μέγεθος να μην είναι πρόβλημα
Εκπρόσωπος τύπου μάστορα;; ;η απλά θαυμαστής; ;Μάστορα. Πολλά λόγια χωρίς ουσία είσαι. Άλλαξέ το, καλό θα σου κάνει.
Δεν έχει σημασία. Ή τον τρόπον άλλαξον ή νήματα να περάσεις την ώρα σου.Εκπρόσωπος τύπου μάστορα;; ;η απλά θαυμαστής; ;
Ο τρόπος μου είναι αυτός μάστορα, τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι μέσα στα μέλια!! Όνειρα γλυκά σου εύχομαι!!Δεν έχει σημασία. Ή τον τρόπον άλλαξον ή νήματα να περάσεις την ώρα σου.