xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 32.078
- Πόντοι
- 5.956
Τι ????? Που πλένετε πιάταΚάπου υπήρχε μια φώτο....![]()

Τι ????? Που πλένετε πιάταΚάπου υπήρχε μια φώτο....![]()

τύπε να σου συστήσω τον @jean-ClaudΔεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με την κοπέλα. Την εκθείαζα, της έκανα κομπλιμέντα, της φερόμουν ευγενικά και τρυφερά στα μηνύματα, πρότεινα να βγούμε και ξενοδοχειο για να γνωριστούμε καλύτερα… και εκείνη με γράφει, δεν μου απαντάει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη, δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Ψάχνω να καταλάβω αν την πρόσβαλα, αν την κορόιδεψα, αν της είπα ψέματα ή γενικά αν της έκανα κάτι… αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Ειλικρινά έχω κουραστεί. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που νιώθει έτσι, αλλά δεν βλέπω να προχωράει πουθενά. Ουτε για κανονικη κοπελα εκτος δουλειας δεν εχω κανει τοσο παρακαλειτο
Υ.Γ Ειμαι 35 εμφανισιμος καθαρος περιποιημενος

Η κουβέντα τελειώσε, παρακαλώ πολύ όχι άλλο. Τα είπαμε με τον κύριο και όλα καλά. Ευχαριστώ. Για τον κύριο Ρομποτ μιλάω, να σταματήσει η κουβέντα.τύπε να σου συστήσω τον @jean-Claud
είναι dating Coach, μπες να δεις το προφίλ του
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ![]()
Κατάλαβα που το πας...αναλ..υση πλενοντας πιατα....Στο αναλ…υσω εκαμα χαρα![]()
Να δω στο τέλος πόσο σαπούνι θα χαλάσετεΚατάλαβα που το πας...αναλ..υση πλενοντας πιατα....

Ποιο σαπούνι;Να δω στο τέλος πόσο σαπούνι θα χαλάσετε..
![]()
Υγρα σίγουρα θα έχουμε, τωρα τις λεπτομέρειες θα τις βρούμε...Ποιο σαπούνι;υγρό πιάτων; έχουμε διάφορα....
Όλα Ωραιοτατη μου Κυρία αφρό κάνουν... Η αναλ...υση θα είναι η ουσία που θα πάρει ώρα...Ποιο σαπούνι;υγρό πιάτων; έχουμε διάφορα....

Ασ την ευχαριστηθώ λιγάκι....Προίκα
![]()
Υπάρχουμε και εμείς που είμαστε εμμονικοί με την συμμετρίαΑσ την ευχαριστηθώ λιγάκι....

συμμετρικος κωλος ομως στραβοΓιαννη φιλε μουΥπάρχουμε και εμείς που είμαστε εμμονικοί με την συμμετρία
Υγ είναι στραβά η τάπα![]()

Θέλει ρεβουλαρισμα.Υπάρχουμε και εμείς που είμαστε εμμονικοί με την συμμετρία
συμμετρικος κωλος ομως στραβοΓιαννη φιλε μου![]()
Θέλει ρεβουλαρισμα.

Περνεις pm?
Όχι κάτι γίνεταιΠερνεις pm?

ΓαμιολαΌχι κάτι γίνεται![]()
Υπάρχουμε και εμείς που είμαστε εμμονικοί με την συμμετρία
...λεπτομέρειες......Υπάρχουμε και εμείς που είμαστε εμμονικοί με την συμμετρία