xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 31.716
- Πόντοι
- 5.956
Και την δικιά μας γλυκιά καλημέρα Ωραιοτατη μας Κυρία ....Καλημέρες καλημέρες!!
να ανοίξει το μάτι και ξεκινάμε δυναμικά και σήμερα,να έχετε μια όμορφη μέρα!
![]()

Και την δικιά μας γλυκιά καλημέρα Ωραιοτατη μας Κυρία ....Καλημέρες καλημέρες!!
![]()

Αυτό μόνοΚαι την δικιά μας γλυκιά καλημέρα Ωραιοτατη μας Κυρία ....![]()
Lady μου τίποτα, απλά ή σημαία σηκώθηκεΠροφεσορα....τι είναι μωρεεεε ψυχούλα μου..
Τι άλλο να έγραφα καλέ μου φίλε ??? Για την κορμάρα της????Για της ποδάρες της??? Η για της υπέροχες ματαρες της που σε υπνωτίζουν???Αυτό μόνοέγινες και εσύ του σεμιναρίου
![]()

gia ta mpalkonia δεν εκανες αναφορα που εχεις την απολυτη θεα στο απεραντο γαλαζιο του ουρανουΤι άλλο να έγραφα καλέ μου φίλε ??? Για την κορμάρα της????Για της ποδάρες της??? Η για της υπέροχες ματαρες της που σε υπνωτίζουν???.....
![]()
Έγραψα μεταφορικά (Ματαρες)καλέ μου φίλε ...gia ta mpalkonia δεν εκανες αναφορα που εχεις την απολυτη θεα στο απεραντο του ουρανου

αρχισες και εσυ τις ντριπλεςΈγραψα μεταφορικά (Ματαρες)καλέ μου φίλε ...![]()

Καλημέρες καλημέρες!!
![]()

Πώ ρε πούστηΚαλημέρες καλημέρες!!
![]()

μην βριζειςΠώ ρε πούστη![]()

που ειναι ο μπουστηςΠώ ρε πούστη![]()

ρε αλητες και εδω μπουστηδες???που ειναι ο μπουστης![]()
φιλε μου κανω λιστα με ποιους τους εχω ,,,,,,,, την ψυχουλαρε αλητες και εδω μπουστηδες???

Ναι ωραια ξεκινατε...Καλημέρες καλημέρες!!
![]()
Συμπαθητικος θα ελεγα. Διπλό ελληνικό μέτριο πίνω.. τον οποίο φτιάχνω εγώ... εσείς lady πως τον πίνετε?Καλός ο;
Πάλι καλά που δεν το ειδα το πρωι.... θα τους πήγαινα όλους γαμι@ντας στη δουλειά!!!Καλημέρες καλημέρες!!
![]()
Που είσαι προϊστάμενος αδερφέ ?Πάλι καλά που δεν το ειδα το πρωι.... θα τους πήγαινα όλους γαμι@ντας στη δουλειά!!!
Αριστούργημα αυτο που ατενίζω!!!

Ελληνικό κ εγώ,γλυκό.... Αχαστος!Συμπαθητικος θα ελεγα. Διπλό ελληνικό μέτριο πίνω.. τον οποίο φτιάχνω εγώ... εσείς lady πως τον πίνετε?
Τουλάχιστον δεν πήγε γ@μιωντας η μέραΠάλι καλά που δεν το ειδα το πρωι.... θα τους πήγαινα όλους γαμι@ντας στη δουλειά!!!
Αριστούργημα αυτο που ατενίζω!!!