Sexypistol
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.370
- Πόντοι
- 5.956
Δεν ειπα αλλάζει, περιστρέφετε συνέχεια οπως η ωρα.τον μαιο αλλαζει η ωρα βρε
Δεν ειπα αλλάζει, περιστρέφετε συνέχεια οπως η ωρα.τον μαιο αλλαζει η ωρα βρε
Η πεθερά μου καλέ μου φίλε πλάκα πλάκα είναι μάλαμα άνθρωπος....Στο συμπλήρωσα φιλε μου![]()

Ρε αμα τα τσούξει το κοριτσι θα ρθει στα ίσα του.

Τι νούμερο τσόκαρα φοράει για να αποφανθεί η επιτροπή για την καλοσύνη τηςΗ πεθερά μου καλέ μου φίλε πλάκα πλάκα είναι μάλαμα άνθρωπος....![]()

Είμαστε απο τους λίγους εδω μεσα μάλλονΗ πεθερά μου καλέ μου φίλε πλάκα πλάκα είναι μάλαμα άνθρωπος....![]()

Ποτέ της δεν έχει φορέσει τσόκαρα,, παρά μόνο παντούφλες καλέ μου φίλε..Το iban το πήρες???Τι νούμερο τσόκαρα φοράει για να αποφανθεί η επιτροπή για την καλοσύνη της![]()

ηρεμα μαν.Μη σπαμάρετε παρακαλώ
Ας επαναφέρω το νήμα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις
![]()
![]()
![]()

Χρησταρα δεν ξερω αν περνουν μηνύματα pm , παντος υπάρχει θέμα.Ποτέ της δεν έχει φορέσει τσόκαρα,, παρά μόνο παντούφλες καλέ μου φίλε..Το iban το πήρες???![]()
εγώ φαντάσου έχω βγάλει και φώτο στο webley για τόσο ψώνιο μιλάμε!!!!!!!!!!!!!!!!
Φίλε σοβαρά τώρα ?Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με την κοπέλα. Την εκθείαζα, της έκανα κομπλιμέντα, της φερόμουν ευγενικά και τρυφερά στα μηνύματα, πρότεινα να βγούμε και ξενοδοχειο για να γνωριστούμε καλύτερα… και εκείνη με γράφει, δεν μου απαντάει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη, δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Ψάχνω να καταλάβω αν την πρόσβαλα, αν την κορόιδεψα, αν της είπα ψέματα ή γενικά αν της έκανα κάτι… αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Ειλικρινά έχω κουραστεί. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που νιώθει έτσι, αλλά δεν βλέπω να προχωράει πουθενά. Ουτε για κανονικη κοπελα εκτος δουλειας δεν εχω κανει τοσο παρακαλειτο
σοβαροτατα και μου κανει εντυπωση αν ψαξεις λιγο πισω στο νημα τι ωραια λογια της λεω και τρωω τετοιο ghosting δεν θα το πιστευειςΦίλε σοβαρά τώρα ?![]()
κοίτα μην κάνεις καμιά τρέλα!!!!!!!!Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με την κοπέλα. Την εκθείαζα, της έκανα κομπλιμέντα, της φερόμουν ευγενικά και τρυφερά στα μηνύματα, πρότεινα να βγούμε και ξενοδοχειο για να γνωριστούμε καλύτερα… και εκείνη με γράφει, δεν μου απαντάει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη, δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Ψάχνω να καταλάβω αν την πρόσβαλα, αν την κορόιδεψα, αν της είπα ψέματα ή γενικά αν της έκανα κάτι… αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Ειλικρινά έχω κουραστεί. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που νιώθει έτσι, αλλά δεν βλέπω να προχωράει πουθενά. Ουτε για κανονικη κοπελα εκτος δουλειας δεν εχω κανει τοσο παρακαλειτο
Υ.Γ Ειμαι 35 εμφανισιμος καθαρος περιποιημενος
Ηταν απο πριν καλε μου φιλε...ηρεμα μαν.
γεμισες την οθονη ζυβια.![]()