πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.446
- Πόντοι
- 16.131
ΔΙΔαξε τους φιλτατε πως σφαζεις τα γεροντακιακοίτα μην κάνεις καμιά τρέλα!!!!!!!!
ΔΙΔαξε τους φιλτατε πως σφαζεις τα γεροντακιακοίτα μην κάνεις καμιά τρέλα!!!!!!!!
υπερβολές!!ΔΙΔαξε του φιλτατε πως σφαζεις τα γεροντακια
Μάλλον δεν την ενδιαφέρει να βρει γαμπρό ακόμαΔεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με την κοπέλα. Την εκθείαζα, της έκανα κομπλιμέντα, της φερόμουν ευγενικά και τρυφερά στα μηνύματα, πρότεινα να βγούμε και ξενοδοχειο για να γνωριστούμε καλύτερα… και εκείνη με γράφει, δεν μου απαντάει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη, δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Ψάχνω να καταλάβω αν την πρόσβαλα, αν την κορόιδεψα, αν της είπα ψέματα ή γενικά αν της έκανα κάτι… αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Ειλικρινά έχω κουραστεί. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που νιώθει έτσι, αλλά δεν βλέπω να προχωράει πουθενά. Ουτε για κανονικη κοπελα εκτος δουλειας δεν εχω κανει τοσο παρακαλειτο
Υ.Γ Ειμαι 35 εμφανισιμος καθαρος περιποιημενος

ΔΙΔαξε του φιλτατε πως σφαζεις τα γεροντακια
αχαχαχα λες να παω να φουνταρο πουθενα μπα οχι απλα κραταγα καυλες ολα να την συνατησω δεν πηγαινα να ξεδωσω γιατι ηθελα αυτην συγκεκριμενα αλλα τετοια απαξιωση δεν εχω ξαναφαεικοίτα μην κάνεις καμιά τρέλα!!!!!!!!
μπορει να ειναι ετσι αχαχαχαΜάλλον δεν την ενδιαφέρει να βρει γαμπρό ακόμα![]()
πρεπει να ανοιξεις νημα να διδαξεις παλι..θα το οναμασεις πως θα SFIXSEISΦίλε σοβαρά τώρα ?![]()
Φίλε σοβαρά τώρα ?![]()

Καλέ μου φίλε αν και δεν μου πέφτει λόγος η Ωραιοτατη μας Κυρία εδώ κάνει μια δουλειά ,,και εδώ είναι το νήμα της όπου μας δείχνει και προβάλει τα καλούδια της άσχετα αν εμείς κάνουμε και τον χαβαλέ μας...Άσχετα το πως εκφραζόμαστε έχει και ίδια το δικαίωμα όπως και άλλες Κυρίες όπου κάνουν αυτό το επάγγελμα να διαλέξουν με τον ποιον θα συναιρεθούν η και με ποιον θα κανουν κουβέντες .. Δεν βρεθήκατε έξω και κάνατε μια γνωριμία που ίσως κατέληγε σε έναν καφέ η ποτό και σε ένα ξενοδοχείο ίσως για μια βραδιά....Καλά να περνάς και καλά να εισαι . .Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με την κοπέλα. Την εκθείαζα, της έκανα κομπλιμέντα, της φερόμουν ευγενικά και τρυφερά στα μηνύματα, πρότεινα να βγούμε και ξενοδοχειο για να γνωριστούμε καλύτερα… και εκείνη με γράφει, δεν μου απαντάει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη, δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Ψάχνω να καταλάβω αν την πρόσβαλα, αν την κορόιδεψα, αν της είπα ψέματα ή γενικά αν της έκανα κάτι… αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Ειλικρινά έχω κουραστεί. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που νιώθει έτσι, αλλά δεν βλέπω να προχωράει πουθενά. Ουτε για κανονικη κοπελα εκτος δουλειας δεν εχω κανει τοσο παρακαλειτο

Καλησπέρα, αγαπητέ να σου το αναλύσω λίγο το όλο θέμα .. έχω και ζωή εκτός δουλειάς όπως ολοι σας. είχα περίοδο είναι πελάτες που έχουν κλείσει πολύ νωρίτερα δεν γίνεται να ακυρώσω ώστε να κάνουμε μαζί ραντεβού, ήμουν εκτός οπότε οσα ακύρωσα προσπαθώ να τα φτιάξω τωρα που επέστρεψα.Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με την κοπέλα. Την εκθείαζα, της έκανα κομπλιμέντα, της φερόμουν ευγενικά και τρυφερά στα μηνύματα, πρότεινα να βγούμε και ξενοδοχειο για να γνωριστούμε καλύτερα… και εκείνη με γράφει, δεν μου απαντάει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη, δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Ψάχνω να καταλάβω αν την πρόσβαλα, αν την κορόιδεψα, αν της είπα ψέματα ή γενικά αν της έκανα κάτι… αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Ειλικρινά έχω κουραστεί. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που νιώθει έτσι, αλλά δεν βλέπω να προχωράει πουθενά. Ουτε για κανονικη κοπελα εκτος δουλειας δεν εχω κανει τοσο παρακαλειτο
Ρε αδερφε με δουλευεις για δουλεια ειναι το ξερω με πληρωμη ηθελα να βρεθω μαζι της δεν ελεγα να βρεθω τσαμπα σαν φιλαρακια η σαν να την γνωρισα στο τιντερ. Τρωω ακυρο στο να βρεθω με πληρωμη μαζι της τι δεν καταλαβαινεις?Καλέ μου φίλε αν και δεν μου πέφτει λόγος η Ωραιοτατη μας Κυρία εδώ κάνει μια δουλειά ,,και εδώ είναι το νήμα της όπου μας δείχνει και προβάλει τα καλούδια της άσχετα αν εμείς κάνουμε και τον χαβαλέ μας...Άσχετα το πως εκφραζόμαστε έχει και ίδια το δικαίωμα όπως και άλλες Κυρίες όπου κάνουν αυτό το επάγγελμα να διαλέξουν με τον ποιον θα συναιρεθούν η και με ποιον θα κανουν κουβέντες .. Δεν βρεθήκατε έξω και κάνατε μια γνωριμία που ίσως κατέληγε σε έναν καφέ η ποτό και σε ένα ξενοδοχείο ίσως για μια βραδιά....Καλά να περνάς και καλά να εισαι . .![]()
Ματάκια,,, παλιό μπανιστιρτζή.Όλα τα βλέπω , ΟΛΑ

ΑΑΑΑΑ οκ με συγχωρεις τοτε με καλυψες απολυτως γιατι εβλεπα εδω απαντας ελεγες εχεις ξεκινησει δουλεια και λεω μονο εγω δεν μπορω να κλεισω ραντεβου τι γινεται και προσπαθω σχετικα καιρο αλλα θυμαμαι ειχες πει λιγο ειχες σταμτησει για προσωπικους λογουςΚαλησπέρα, αγαπητέ να σου το αναλύσω λίγο το όλο θέμα .. έχω και ζωή εκτός δουλειάς όπως ολοι σας. είχα περίοδο είναι πελάτες που έχουν κλείσει πολύ νωρίτερα δεν γίνεται να ακυρώσω ώστε να κάνουμε μαζί ραντεβού, ήμουν εκτός οπότε οσα ακύρωσα προσπαθώ να τα φτιάξω τωρα που επέστρεψα.
Καταλάβετε λίγο και την θέση μου και όλα στην ώρα τους! Την αγάπη μου και τα φιλιά μου ,συγγνώμη ελπίζω να το βρούμε σύντομα θέληση να υπάρχει![]()
Τι να σου πω; Εγώ, δεν την εκθείασα, δεν έβγαλα τρυφερότητα στα μηνύματα μαζι της παρα μόνο ήμουνα ευγενικος, δεν πρότεινα ξενοδοχεία να γνωριστούμε καλύτερα, παρα μόνο ξεκάθαρα τι θέλω και ποτε και που και μόλις απάντησε με ένα δυο μηνήματα της, την άφησα στην ησυχία της μέχρι να της ξανά στείλω για αριθμό δωματίου.Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με την κοπέλα. Την εκθείαζα, της έκανα κομπλιμέντα, της φερόμουν ευγενικά και τρυφερά στα μηνύματα, πρότεινα να βγούμε και ξενοδοχειο για να γνωριστούμε καλύτερα… και εκείνη με γράφει, δεν μου απαντάει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη, δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Ψάχνω να καταλάβω αν την πρόσβαλα, αν την κορόιδεψα, αν της είπα ψέματα ή γενικά αν της έκανα κάτι… αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Ειλικρινά έχω κουραστεί. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που νιώθει έτσι, αλλά δεν βλέπω να προχωράει πουθενά. Ουτε για κανονικη κοπελα εκτος δουλειας δεν εχω κανει τοσο παρακαλειτο
Ναι ξεκίνησα να γράφω εδώ να ενημερώσω πως επέστρεψα αλλά μέχρι να φτάσω στα δικά μας είναι αρκετά τα μηνύματα ,καταλαβαίνεις δεν μπορω να ενημερώσω εναν εναν στο βαιμπερΑΑΑΑΑ οκ με συγχωρεις τοτε με καλυψες απολυτως γιατι εβλεπα εδω απαντας ελεγες εχεις ξεκινησει δουλεια και λεω μονο εγω δεν μπορω να κλεισω ραντεβου τι γινεται και προσπαθω σχετικα καιρο αλλα θυμαμαι ειχες πει λιγο ειχες σταμτησει για προσωπικους λογους

@Zebu Τι φαση;!Κατι παιζει εδω δεν μας τα λες καλα πολλα πραγματα ξερεις εσυ. Καρφωθηκες να ξερεις!!!!
Χρυσόστομε!!!Τα νήματα στο bou δεν φτιάχτηκαν για απογοητευσεις
Μωρ τι μας λεςΧρυσόστομε!!!
Σου απάντησα χωρίς να προλάβω να δω τι απάντηση σου έδωσε η ίδια. Από όσα έγραψε σου απάντησε ότι δεν τρέχει τίποτα. Γράφε μαλακίες εσύ,...Κατι παιζει εδω δεν μας τα λες καλα πολλα πραγματα ξερεις εσυ. Καρφωθηκες να ξερεις!!!!