xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 31.733
- Πόντοι
- 5.956
Και την δικιά μας γλυκιά καλημέρα Ωραιοτατη μας Κηρία..Καλημέρες όμορφες κύριοι![]()

Και την δικιά μας γλυκιά καλημέρα Ωραιοτατη μας Κηρία..Καλημέρες όμορφες κύριοι![]()

Αν ποτε ενδιαφερθεις για παντρεια να μας πεις τι προικα δινεις!!!Καλησπεραααα.
![]()
Άντρες, κύριοι....δεν είμαι εδώ για παντρειά δεν ψάχνω για άντρα οπότε σας παρακαλώ μόνο μηνύματα για ραντεβού και αυτά που προσφερω!!
Δεν έχω τον χρόνο που έχετε κάποιοι από εσάς,ευχαριστώ για την κατανόηση,και συγγνώμη σε όσους αργώ κάποιες φορές να απαντήσω, καταλαβαίνετε δεν μπορώ να απαντήσω σε ένα μήνυμα μετά από 5-6+ ώρες δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεται ο καθ ένας...

Για πολύ γλυψιμο!!Προίκα
![]()
Τα κανόνια του Ναβαρόνε !!!!Καλησπεραααα.
![]()
Άντρες, κύριοι....δεν είμαι εδώ για παντρειά δεν ψάχνω για άντρα οπότε σας παρακαλώ μόνο μηνύματα για ραντεβού και αυτά που προσφερω!!
Δεν έχω τον χρόνο που έχετε κάποιοι από εσάς,ευχαριστώ για την κατανόηση,και συγγνώμη σε όσους αργώ κάποιες φορές να απαντήσω, καταλαβαίνετε δεν μπορώ να απαντήσω σε ένα μήνυμα μετά από 5-6+ ώρες δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεται ο καθ ένας...
Και προίκα αλλά και τρύπα ...ΑΑΑχχχ Ωραιοτατη μας Κυρία μεσημεριάτικα να δω πως θα ημερέψω το θηρίο τώρα..Προίκα
![]()

Χαδακια. ...Και προίκα αλλά και τρύπα ...ΑΑΑχχχ Ωραιοτατη μας Κυρία μεσημεριάτικα να δω πως θα ημερέψω το θηρίο τώρα..![]()
Δώστου 2 καλά χτυπήματα στο νιπτήρα...Και προίκα αλλά και τρύπα ...ΑΑΑχχχ Ωραιοτατη μας Κυρία μεσημεριάτικα να δω πως θα ημερέψω το θηρίο τώρα..![]()

Θα κρυώσεις γαμω το φελεκι μου έχει ψυχρά σήμερα!!!!
Χαδάκια ναι αλλά νομίζω Ωραιοτατη μου Κυρία οτι εισατε λίγο μακριά???Χαδακια. ...

Τι λες καλέ μου φίλε???? Θα σπάσει ο νιπτήρας..Δώστου 2 καλά χτυπήματα στο νιπτήρα...![]()

τι λεει χρησταρa θα sfixseisΤι λες καλέ μου φίλε???? Θα σπάσει ο νιπτήρας..![]()

Το δουλεύω καλέ μου φίλε αλλά έχω ένα σοβαρό θέμα ..Μου λείπουν 240 ευρό ,,εχεις να μου δανείσεις ???τι λεει χρησταρa θα sfixseis![]()

Θα κρυώσεις γαμω το φελεκι μου έχει ψυχρά σήμερα!!!!![]()
αν ειναι να sfixeis μεχρι και χορηγο για το χοτελ σου βρισκωΤο δουλεύω καλέ μου φίλε αλλά έχω ένα σοβαρό θέμα ..Μου λείπουν 240 ευρό ,,εχεις να μου δανείσεις ???![]()
Να εισαι καλά καλέ μου φίλε σε ευχαριστώ ..Θα σου στείλω πμ το IBAN για τα λεφτά ...αν ειναι να sfixeis μεχρι και χορηγο για το χοτελ σου βρισκω