Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.592
Rawrrrrrr...μου ρχεσε και πονηρά.......μ'αρεσεις!!!

Rawrrrrrr...μου ρχεσε και πονηρά.......μ'αρεσεις!!!

Και εμένα η δεύτερη μου αρέσει περισσότερο.
Στην πρώτη βέβαια έχεις προκλητικά ανοιχτή και την πόρτα. Είναι να μην σε λέω θηλυκό του σατανά;
Ναι, αδερφέ κι εσύ, βάλτης ιδέες τώρα...
... από τα μαλλιά μέχρι τις μπότες και θα το ανεβάσω...!!!!!!!!!!
Μην της βάζεις ιδέες... του το είπα, να πεις ότι δεν του το είπα;... από τα μαλλιά μέχρι τις μπότες και θα το ανεβάσω...!!!!!!!!!!
... από τα μαλλιά μέχρι τις μπότες και θα το ανεβάσω...!!!!!!!!!!
Τωωρααα..είναι πια αργαααΜην της βάζεις ιδέες... του το είπα, να πεις ότι δεν του το είπα;
Εξαγριωμενος!!
ηρεμα μαν........δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα !!!!!!!!!!!@Lady Alexia Αν είσαι όντως γαυρίνα, με πληγώνεις βαθιά...
Εννοείται ότι κάνω χιούμορ, απλώς τα τριφυλλοφόρα κορίτσια έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου.ηρεμα μαν........δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα !!!!!!!!!!!
οχι απλα θηλυκο...................ΘΗ-ΛΥ-ΚΑ-ΡΑ ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το φυσικό μου χρώμα είναι το ξανθο....! Σε ανοιχτόχρωμο θηλυκό ολα τα χρώματα αρμόζουν όμορφα!
...τα πράγματα αλλάζουν.....δεν κάνω δήλωση απλά λέω..@Lady Alexia Αν είσαι όντως γαυρίνα, με πληγώνεις βαθιά...
Δημιουργείς προσδοκίες, αγαπητή......τα πράγματα αλλάζουν.....δεν κάνω δήλωση απλά λέω..όλα τα παίρνω...τα χρώματα!
...τα πράγματα αλλάζουν.....δεν κάνω δήλωση απλά λέω..όλα τα παίρνω...τα χρώματα!
Επιτέλους μπήκαμε στο πρόγραμμα...κάθε μέρα 10:00-20:00 διαθέσιμη .
Καλο ξημέρωμα και ονειρα πολυ πολυ γλυκά![]()
Καλημέρα καλή εβδομάδα πλασματάκιΚαλημεραα και καλη εβδομάδα![]()