Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.986
- Πόντοι
- 10.555
πωωωω μας γ....ες τωρα!Μάλλον στο κρύο να χει καιρό για δύο, τρίο....
πωωωω μας γ....ες τωρα!Μάλλον στο κρύο να χει καιρό για δύο, τρίο....
ελα ρε lady !!!!!!!!!........καλησπερα ΚΟ-ΡΙ-ΤΣΑ-ΡΑ !!!!!!!!!!!!!Καλησπέρα σε όλους![]()
Καλησπέρα σε όλους![]()
Buonasera Amore mio
Παστελακι ♥︎ελα ρε lady !!!!!!!!!........καλησπερα ΚΟ-ΡΙ-ΤΣΑ-ΡΑ !!!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!Καυλιαρα

Θα το ζησεις και live,όπως ακριβώς στ φωτο!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ φωτογραφία, τα σέβη μου!![]()
Τι θα γίνει με εσένα ρε κορίτσι; Απανωτά τα χτυπήματα σήμερα. Θα κάτσεις επιτέλους καλά;
Αφού λες είμαι διαβολος ορίστε.....πάντως έχω να πω πως η δεύτερη φωτο ειναι απο τις αγαπημένες μου η αλήθεια είναιΤι θα γίνει με εσένα ρε κορίτσι; Απανωτά τα χτυπήματα σήμερα. Θα κάτσεις επιτέλους καλά;
Και εμένα η δεύτερη μου αρέσει περισσότερο.Αφού λες είμαι διαβολος ορίστε.....πάντως έχω να πω πως η δεύτερη φωτο ειναι απο τις αγαπημένες μου η αλήθεια είναι![]()
Εεεεντααξει, εδώ ένα δίκιο το'χεις!Και εμένα η δεύτερη μου αρέσει περισσότερο.
Στην πρώτη βέβαια έχεις προκλητικά ανοιχτή και την πόρτα. Είναι να μην σε λέω θηλυκό του σατανά;
Το φυσικό μου χρώμα είναι το ξανθο....! Σε ανοιχτόχρωμο θηλυκό ολα τα χρώματα αρμόζουν όμορφα!Κοριτσι !!! Πιστευεις Σου Παει Το Ξανθο ?
Σωπα !!! Το φυσικο σου ειναι !!! Επαθα Εγκεφαλικο τωρα !!!! Εμενα μου αρεσε το μαυρο μαλλι που αντικρυσα ! Δε το λεω και κακο το ξανθο ! , Αλλα εγω προτιμο μαυρο.....Το φυσικό μου χρώμα είναι το ξανθο....! Σε ανοιχτόχρωμο θηλυκό ολα τα χρώματα αρμόζουν όμορφα!