Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 32.716
Θα το ζησεις και live,όπως ακριβώς στ φωτο!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ φωτογραφία, τα σέβη μου!![]()
Θα το ζησεις και live,όπως ακριβώς στ φωτο!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ φωτογραφία, τα σέβη μου!![]()
Τι θα γίνει με εσένα ρε κορίτσι; Απανωτά τα χτυπήματα σήμερα. Θα κάτσεις επιτέλους καλά;
Αφού λες είμαι διαβολος ορίστε.....πάντως έχω να πω πως η δεύτερη φωτο ειναι απο τις αγαπημένες μου η αλήθεια είναιΤι θα γίνει με εσένα ρε κορίτσι; Απανωτά τα χτυπήματα σήμερα. Θα κάτσεις επιτέλους καλά;
Και εμένα η δεύτερη μου αρέσει περισσότερο.Αφού λες είμαι διαβολος ορίστε.....πάντως έχω να πω πως η δεύτερη φωτο ειναι απο τις αγαπημένες μου η αλήθεια είναι![]()
Εεεεντααξει, εδώ ένα δίκιο το'χεις!Και εμένα η δεύτερη μου αρέσει περισσότερο.
Στην πρώτη βέβαια έχεις προκλητικά ανοιχτή και την πόρτα. Είναι να μην σε λέω θηλυκό του σατανά;
Το φυσικό μου χρώμα είναι το ξανθο....! Σε ανοιχτόχρωμο θηλυκό ολα τα χρώματα αρμόζουν όμορφα!Κοριτσι !!! Πιστευεις Σου Παει Το Ξανθο ?
Σωπα !!! Το φυσικο σου ειναι !!! Επαθα Εγκεφαλικο τωρα !!!! Εμενα μου αρεσε το μαυρο μαλλι που αντικρυσα ! Δε το λεω και κακο το ξανθο ! , Αλλα εγω προτιμο μαυρο.....Το φυσικό μου χρώμα είναι το ξανθο....! Σε ανοιχτόχρωμο θηλυκό ολα τα χρώματα αρμόζουν όμορφα!
Θα γυρίσουμε πάλι κ εκεί....Ίσως και πολλά άλλα μαζί-παραπάνω δεν λέω.Σωπα !!! Το φυσικο σου ειναι !!! Επαθα Εγκεφαλικο τωρα !!!! Εμενα μου αρεσε το μαυρο μαλλι που αντικρυσα ! Δε το λεω και κακο το ξανθο ! , Αλλα εγω προτιμο μαυρο.....
Την Φυσικη σου Κατασταση μην Χασεις ! ΝΑ κρατηθεις Κορμακι οπως εισαι !!! ( Οχι σαν κι εμενα που εχω σαπισει ) ΚΑΙ τα μαλλια καντα Οπως Θες !!!! Κανε τα και Ουρανιο Τοξο ! Χαχαχα !!!Θα γυρίσουμε πάλι κ εκεί....Ίσως και πολλά άλλα μαζί-παραπάνω δεν λέω.
ωχ ωχ ωχ..........Θα το ζησεις και live,όπως ακριβώς στ φωτο!
Rawrrrrrr...μου ρχεσε και πονηρά.......μ'αρεσεις!!!
Και εμένα η δεύτερη μου αρέσει περισσότερο.
Στην πρώτη βέβαια έχεις προκλητικά ανοιχτή και την πόρτα. Είναι να μην σε λέω θηλυκό του σατανά;
Ναι, αδερφέ κι εσύ, βάλτης ιδέες τώρα...
... από τα μαλλιά μέχρι τις μπότες και θα το ανεβάσω...!!!!!!!!!!
Μην της βάζεις ιδέες... του το είπα, να πεις ότι δεν του το είπα;... από τα μαλλιά μέχρι τις μπότες και θα το ανεβάσω...!!!!!!!!!!
... από τα μαλλιά μέχρι τις μπότες και θα το ανεβάσω...!!!!!!!!!!