Είσαι για πολύ πουτσ@Καλησπέρα!!
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είσαι για πολύ πουτσ@Καλησπέρα!!
![]()
Ευτυχώς που έβαλες το @ και δεν καταλάβαμε τι εννοούσες.Είσαι για πολύ πουτσ@
μαναρααακιιι ομορφοοοο και επ καναπεεε αχχχΚαλησπέρα!!
![]()

Και ποιος σου είπε εσένα ότι δεν την έχω πάρει την κοπέλα;; ότι κυκλοφορεί εδώ μέσα τις περισσότερες τις έχω πάρει πολλές φορές!! Και με την συγκεκριμένη έχω βρεθεί πολλές φορές βλέπεις δεν μου λυπουν τα €€€ σε αντίθεση με σένα μλκ. Επειδή δεν γράφω κριτικές και δεν είμαι ενεργητικός στο bu από κει βγάζεις συμπέρασμα ότι δεν γαμαω είσαι για γέλια!! Πήγαινε τώρα ρουφά το αυγό σου μλκΕυτυχώς που έβαλες το @ και δεν καταλάβαμε τι εννοούσες.
Παρεμπιπτόντως, αν έχεις την εντύπωση ότι γυναίκα άνω των 18 γοητεύεται με με τέτοιου είδους φιλοφρονήσεις, απλά δεν θα γαμήσεις...
Εντάξει τυπε, είσαι άντρας πελαγισιος, λεφτας και γαμικος.Και ποιος σου είπε εσένα ότι δεν την έχω πάρει την κοπέλα;; ότι κυκλοφορεί εδώ μέσα τις περισσότερες τις έχω πάρει πολλές φορές!! Και με την συγκεκριμένη έχω βρεθεί πολλές φορές βλέπεις δεν μου λυπουν τα €€€ σε αντίθεση με σένα μλκ. Επειδή δεν γράφω κριτικές και δεν είμαι ενεργητικός στο bu από κει βγάζεις συμπέρασμα ότι δεν γαμαω είσαι για γέλια!! Πήγαινε τώρα ρουφά το αυγό σου μλκ
... Επειδή δεν γράφω κριτικές και δεν είμαι ενεργητικός στο bu από κει βγάζεις συμπέρασμα ότι δεν γαμαω είσαι για γέλια!! ...
Ενεργός ήθελα να γραψω αλλά το πήρε αυτόματαΔηλαδή γενικά είσαι παθητικός;
Κοιτα ότι αναστατώθηκα εντάξει,αλλά όπως του βγει του καθέναΕυτυχώς που έβαλες το @ και δεν καταλάβαμε τι εννοούσες.
Παρεμπιπτόντως, αν έχεις την εντύπωση ότι γυναίκα άνω των 18 γοητεύεται με με τέτοιου είδους φιλοφρονήσεις, απλά δεν θα γαμήσεις...

Μία ώρα θέλεις μονο για γλύψιμοΚαλησπέρα!!
![]()
Έτσι ανάβουν τα πνεύματα αγαπητή ΑλεξίαΝα ηρεμήσουν τα πνεύματα
![]()
Καναπες για πολλά!!!!μαναρααακιιι ομορφοοοο και επ καναπεεε αχχχ![]()
Κρατιέται πως κρατιέται... αδερφέΗρεμα αδελφε τσιμπαμε
Ναι εχει ακομαΚρατιέται πως κρατιέται... αδερφέ
Το τσίμπησαμε και πριν λίγο κατά τα άλλα..... Μονοτερμα μας παίζουν.
Lady... Ηρέμησε το πράγμα τώρα σίγουραΝα ηρεμήσουν τα πνεύματα
![]()
Με τα δόντια θα στη βγάλω αυτή μόλις ανέβεις με το καλό μωράκιΝα ηρεμήσουν τα πνεύματα
![]()
Όρθια μένουν τα κλαδιά...όρθιες μένουν να το ξέρεις και οι αγαπες ...Να ηρεμήσουν τα πνεύματα
![]()