Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 33.139
Καλησπέρα!!
Δεν πειράζει αγάπη μου,το μυαλό καμιά φορά παίζει παιχνίδιαΣωστός μαν, αλλά παρασύρθηκα.
Καλησπερα μωροΚαλησπέρα!!
![]()
ΩΝΣΓ μες το μεσημέρι!!Καλησπέρα!!
![]()
....καβλακι για δαγκωμα!!!
![]()
Πολύ ντυμένη για τόση ζέστηΚαλησπέρα!!
![]()
Για περιτυλιγμαΠολύ ντυμένη για τόση ζέστη
Κουκλάκι ζωγραφιστό για πολλά........Καλησπέρα!!
![]()
εμεις ποτε θα βρεθουμε?.....
1.60 53 κιλά........αφήνω αυτό και βγάλτε αποτελέσματα....
Lady Alexia.... Θα με κάνεις να κόψω τις διακοπές μου στη μέση.... ΣΤΑΜΑΤΑ.... δεν μπορώ να σηκωθώ από την ξαπλώστρα γαμω το φελεκι μου!!!!!!!!!!.....Καλησπέρα!!
![]()
Οκ σορρυ σε μπέρδεψα με άλλη@Ippokratis22 σου φαίνομαι "χοντρουλα" όπως γράφεις; προφανώς δεν με έχεις δει από κοντά,είμαι 1.60 53 κιλά....!!!σε παρακαλώ πολύ μη γράφεις τέτοια σχόλια γιατι υπάρχουν άνθρωποι που θα βγάλουν λαθος συμπεράσματα ! Ευχαριστώ!
Αυτά τά παιχνίδια..... είναι που κάνουν την διαφορά ladyΔεν πειράζει αγάπη μου,το μυαλό καμιά φορά παίζει παιχνίδια![]()
Πώς να ηρεμήσουμε ρε μαν δεν βλέπεις τί γίνεται ;Ήρεμα μαν![]()
Ζητά το Ε9 αυτό κάνει και ο @dimigoallΑυτά τά παιχνίδια..... είναι που κάνουν την διαφορά lady
Πώς να ηρεμήσουμε ρε μαν δεν βλέπεις τί γίνεται ;
Είσαι για πολύ πουτσ@Καλησπέρα!!
![]()
Ευτυχώς που έβαλες το @ και δεν καταλάβαμε τι εννοούσες.Είσαι για πολύ πουτσ@
μαναρααακιιι ομορφοοοο και επ καναπεεε αχχχΚαλησπέρα!!
![]()
Και ποιος σου είπε εσένα ότι δεν την έχω πάρει την κοπέλα;; ότι κυκλοφορεί εδώ μέσα τις περισσότερες τις έχω πάρει πολλές φορές!! Και με την συγκεκριμένη έχω βρεθεί πολλές φορές βλέπεις δεν μου λυπουν τα €€€ σε αντίθεση με σένα μλκ. Επειδή δεν γράφω κριτικές και δεν είμαι ενεργητικός στο bu από κει βγάζεις συμπέρασμα ότι δεν γαμαω είσαι για γέλια!! Πήγαινε τώρα ρουφά το αυγό σου μλκΕυτυχώς που έβαλες το @ και δεν καταλάβαμε τι εννοούσες.
Παρεμπιπτόντως, αν έχεις την εντύπωση ότι γυναίκα άνω των 18 γοητεύεται με με τέτοιου είδους φιλοφρονήσεις, απλά δεν θα γαμήσεις...
Εντάξει τυπε, είσαι άντρας πελαγισιος, λεφτας και γαμικος.Και ποιος σου είπε εσένα ότι δεν την έχω πάρει την κοπέλα;; ότι κυκλοφορεί εδώ μέσα τις περισσότερες τις έχω πάρει πολλές φορές!! Και με την συγκεκριμένη έχω βρεθεί πολλές φορές βλέπεις δεν μου λυπουν τα €€€ σε αντίθεση με σένα μλκ. Επειδή δεν γράφω κριτικές και δεν είμαι ενεργητικός στο bu από κει βγάζεις συμπέρασμα ότι δεν γαμαω είσαι για γέλια!! Πήγαινε τώρα ρουφά το αυγό σου μλκ
... Επειδή δεν γράφω κριτικές και δεν είμαι ενεργητικός στο bu από κει βγάζεις συμπέρασμα ότι δεν γαμαω είσαι για γέλια!! ...