Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.310
....ξημερωσεΚαλό ξημέρωμα σε ολους![]()
Ωραιο λαχταριστο βυζι.....
Τρέλα!!! Καλό βράδυ καύλαΚαλο βράδυ![]()
Καλησπέρα ομορφιά!!!Πως πήγαν οι διακοπές σου;Καλησπερααααα![]()
Γαμ.....ςΚαλησπέρα ομορφιά!!!Πως πήγαν οι διακοπές σου;
Ένας σκύλος οπού μαθαίνει ξένες γλώσσες ...Τι κάνει νιάου στα κεραμίδια...![]()

Lady Lady Lady...Γαμ.....ς
Θα μαι κοντά σας συνέχεια δεν εχει διακοπές φέτος![]()
Μη βρίζεις ρε κοπελιά!!!Γαμ.....ς
Θα μαι κοντά σας συνέχεια δεν εχει διακοπές φέτος![]()
Ξεκουράζομαι αγάπη όσο πρέπει και δουλεύω όσο κ όπως πρέπειΜη βρίζεις ρε κοπελιά!!!
ΥΓ Χρειάζεται να ξεκουραστείς ρε baby, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα... Φιλιά και καλή δύναμη!
χωρις σεξ ΔΕΝ μπορούμε τα έχουμε πει αυτά!! 
Αχχ τι μου θύμησες...μαύρα μαλλια(ειμαι φυσική ξανθια αλλά τα μαύρα είναι φωτιααα)Προσωπικά η καλύτερη φωτογραφία της Βασίλισσας![]()
Πότε θα ανέβεις Θεσσαλονίκη να σε χαρούμε και εμείς ρε μωρόΞεκουράζομαι αγάπη όσο πρέπει και δουλεύω όσο κ όπως πρέπειαντοχές εχω ακομα πιπίνι είμαι
χωρις σεξ ΔΕΝ μπορούμε τα έχουμε πει αυτά!!
![]()
Μωράκι πετάω τη μπάλα στους Αθηναίους μου....μεγάλη χαρα να έρθω όμως μολις το κανονιζω ...Πότε θα ανέβεις Θεσσαλονίκη να σε χαρούμε και εμείς ρε μωρό

Δεν πειράζει. Δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα στην ζωή. Κάνε κομπόδεμα τώρα και τράβα τα Χριστούγεννα, κάπου στο σε ιδανικό μέρος του εξωτερικού για Χριστούγεννα και γάμησέ τα όλα!Γαμ.....ς
Ααα!!!!! Χρυσόστομε ,ακριβώς!Δεν πειράζει. Δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα στην ζωή. Κάνε κομπόδεμα τώρα και τράβα τα Χριστούγεννα, κάπου στο σε ιδανικό μέρος του εξωτερικού για Χριστούγεννα και γάμησέ τα όλα!