Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.395

Αμήν!!αντε και αρχιτεκτονας
Του Στέργιου τα γαλατομπούρεκα ειναι καλύτερα καλέ μου φίλε???? Να πάρω και μια τάρτα φράουλα από Καλλεα???πεταξου μεχρι τον στεργιου και τσακω 3 ταψακια και οπως θα ερχεσαι προς τα εδω κανε και μια σταση στο κοσμικον και 5 χτυπα γαλακτομπουρεκα μεγαλα και μετα εισαι ελευθερος

Μας γάμησες
Εδώ έχουν γίνει πράγματα και θαύματα![]()
πω ρε πουστη

γαμα τον στεργιου φερε κοσμικον τα 5 ταψια XXLΤου Στέργιου τα γαλατομπούρεκα ειναι καλύτερα καλέ μου φίλε???? Να πάρω και μια τάρτα φράουλα από Καλλεα???![]()
το ξανα ποτε;; τωρα δεν προλαβαινουμε. Σε δικο σου χωρο;Με θέλετε για λίγες ημέρες;
Απο αυριο μέχρι Τρίτη,μετά αθηνα για λίγες μέρες και ξανά Θεσσαλονίκη!!
Κοσμικον.... Γαμω το φελεκι μου!!!γαμα τον στεργιου φερε κοσμικον τα 5 ταψια XXL
ΥΓ. οσον αφορα την ταρτα φραουλα πηγαινε την πεσκεσι σε κανενα ΝΤΙΝΤΙ
ΟμοορφαααααΚοσμικον.... Γαμω το φελεκι μου!!!

Θα έχω εγώ χώρο,η αλήθεια είναι πως ξαφνικά το αποφάσισα μιας και σκέφτηκα ένα 5ημερο στην Θεσσαλονίκη ίσως όμως να έρθω μια και καλη για παραπάνω μέρες επειδη δεν θα προλάβω να έχω χρόνο για όλους + τους Αθηναίους λίγο δύσκολο να αποχωριστώ (τουλάχιστον για την ωρα)το ξανα ποτε;; τωρα δεν προλαβαινουμε. Σε δικο σου χωρο;
Tι θα κάνεις??????????Θα έχω εγώ χώρο,η αλήθεια είναι πως ξαφνικά το αποφάσισα μιας και σκέφτηκα ένα 5ημερο στην Θεσσαλονίκη ίσως όμως να έρθω μια και καλη για παραπάνω μέρες επειδη δεν θα προλάβω να έχω χρόνο για όλους + τους Αθηναίους λίγο δύσκολο να αποχωριστώ (τουλάχιστον για την ωρα)![]()

μπουγατσα με φλουρι να μας φερειςΘα έχω εγώ χώρο,η αλήθεια είναι πως ξαφνικά το αποφάσισα μιας και σκέφτηκα ένα 5ημερο στην Θεσσαλονίκη ίσως όμως να έρθω μια και καλη για παραπάνω μέρες επειδη δεν θα προλάβω να έχω χρόνο για όλους + τους Αθηναίους λίγο δύσκολο να αποχωριστώ (τουλάχιστον για την ωρα)![]()
Πάλι εγώ θα την πληρώσω τη νύφηTι θα κάνεις??????????![]()

βρεγμενη νυφη δεν λεει γιατι αυτος ειναι ικανος να ξηλωσει ολα τα υδραυλικαΠάλι εγώ θα την πληρώσω τη νύφη![]()
Ωραία μου Κυρία θα σας κατατοπίσει ο φίλος @Μέγας Παπατζής για το μπουγατζα θα μας φέρετε,, ειναι ειδήμων στης σφολιάτες....Πάλι εγώ θα την πληρώσω τη νύφη![]()

τι εγινε παλι....τι παθατε;Ωραία μου Κυρία θα σας κατατοπίσει ο φίλος @Μέγας Παπατζής για το μπουγατζα θα μας φέρετε,, ειναι ειδήμων στης σφολιάτες....![]()
Τίποτα για έναν φίλο λέμε που ξέρει από μπουγάτσες και σφολιάτες,, δεν τον ξέρεις εσύτι εγινε παλι....τι παθατε;

Δεν είχατε καμία ενημέρωση πάνω στο θέμα Κ.Παπατζη;τι εγινε παλι....τι παθατε;

ετσι οπως το ειπες αλλου πηγε το μυαλο μουΩραία μου Κυρία θα σας κατατοπίσει ο φίλος @Μέγας Παπατζής για το μπουγατζα θα μας φέρετε,, ειναι ειδήμων στης σφολιάτες....![]()
Ειμαι ολος ματια και αυτια να σας ακουσω ωραια μου κυριαΔεν είχατε καμία ενημέρωση πάνω στο θέμα Κ.Παπατζη;![]()
Εδώ τα παιδιά κάτι για μπουγάτσες ,σφολιάτες από Θεσσαλονίκη λένε ότι είσαι ειδικός!Ειμαι ολο ματια και αυτια να σας ακουσω ωραια μου κυρια