Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.492
Αν δυσκολεύεσαι να εκφραστείς έχω κ άλλη μια επιλογήΈχετε να σχολιάσετε κάτι Κ.Τζέϊμς πάνω στην φωτο;(ίσως θα το σκεφτώ και για εκει αργότερα)
Αν δυσκολεύεσαι να εκφραστείς έχω κ άλλη μια επιλογήΈχετε να σχολιάσετε κάτι Κ.Τζέϊμς πάνω στην φωτο;(ίσως θα το σκεφτώ και για εκει αργότερα)
Έχετε να σχολιάσετε κάτι Κ.Τζέϊμς πάνω στην φωτο;(ίσως θα το σκεφτώ και για εκει αργότερα)
Ο άλλος έκανε τη μλκ και σχολίασε, εμείς τι φταίμε να βλέπουμε αυτό βραδιάτικα (και να μη μπορούμε να το απολαύσουμε);;Αν δυσκολεύεσαι να εκφραστείς έχω κ άλλη μια επιλογή![]()
![]()
Αν δυσκολεύεσαι να εκφραστείς έχω κ άλλη μια επιλογή![]()
![]()
Τι θε ρε τύπε???Είπε Θεσσαλονίκη το κορίτσι...problema...Πιο μακρυά δεν μπορούσες? Πιο βόρεια πήγαινε....Βουκουρέστι ας πούμε!

Τι θε ρε τύπε???Είπε Θεσσαλονίκη το κορίτσι...problema...![]()
Κλείσε μου ένα ραντεβού όταν έρθεις Θεσσαλονίκη.Αν δυσκολεύεσαι να εκφραστείς έχω κ άλλη μια επιλογή![]()
![]()
όχι όχι...καλό βόλι φίλε μου!
Και ήρεμα...μην μας το χαλάσετε το κορίτσι...ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!
Μήπως εννοούσε καVλοβολη και απλά δεν ήθελε να γίνει πρόστυχος;

Ναι βρήκες άνθρωπο τώρα...αφού τον φωνάζουμε Kinky...Μήπως εννοούσε καVλοβολη και απλά δεν ήθελε να γίνει πρόστυχος;![]()
Πήγαινε. Αλλά σαν την Αθήνα δεν έχει. Θα το δεις και μόνη σου....Καλησπέρα σε όλους
Ακομα λιγες μερες στην αθηνα και παμε μια βόλτα στην ομορφη Θεσσαλονίκη!![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
![]()
Σίγουρα δεν την αλλάζουμε με τιποτα την Αθήνα μας!! Να συνδυάσω για λίγες μέρες δουλίτσα και διακοπές!Πήγαινε. Αλλά σαν την Αθήνα δεν έχει. Θα το δεις και μόνη σου....
Όσο για τις φωτό δεν θα σχολιασω κάτι μην τυχών και κινδύνεψω να προσβάλλω το όμορφο θέαμα.
Εγώ δεν τν παρεξηγώ....γίνεται πιο sexy!!Ναι βρήκες άνθρωπο τώρα...αφού τον φωνάζουμε Kinky...
...πίσω να πας...δεν σε ενημέρωσαν εγκαίρωςΠώ ρε πούστη
Καλημέρα σας![]()

καλημερααα!Μας γάμησες...πίσω να πας...δεν σε ενημέρωσαν εγκαίρωςκαλημερααα!

Lady..... Μας γαμησες πρωί πρωί.... Αλλά έχε χάρη που....Καλημερουδια!!!![]()
Έτσι! Ένας σωστός φίλος να πεις τον πόνο σου
να πιεις τον καφέ σου..!!