πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.442
- Πόντοι
- 16.131
Έχετε να σχολιάσετε κάτι Κ.Τζέϊμς πάνω στην φωτο;(ίσως θα το σκεφτώ και για εκει αργότερα)
Έχετε να σχολιάσετε κάτι Κ.Τζέϊμς πάνω στην φωτο;(ίσως θα το σκεφτώ και για εκει αργότερα)
...τα εργαλεία κοίτα να πιάνεις τα σωστά!!!!Lady..... Μας γαμησες πρωί πρωί.... Αλλά έχε χάρη που....![]()
Να κερνούσαν και κάνα φαγητόΈτσι! Ένας σωστός φίλος να πεις τον πόνο σουνα πιεις τον καφέ σου..!!

Να κανονίσουμε ναΈτσι! Ένας σωστός φίλος να πεις τον πόνο σουνα πιεις τον καφέ σου..!!
κάνα καφέ αν είναι

Καλημερα σας ωραία μας Κυρία....Καλημερουδια!!!![]()

Εσφιξες καλέ μας φίλε??Καλημερα σας ωραία μας Κυρία....![]()

Εσφιξες καλέ μας φίλε??![]()

Καλέ μου φίλε όχι ,,αλλά κανονικά αυτό το ρωτά άλλοςΕσφιξες καλέ μας φίλε??![]()

Με πετσοκοψες καλέ μου φιλεΚαλέ μου φίλε όχι ,,αλλά κανονικά αυτό το ρωτά άλλος...
![]()

Καφες...Να κανονίσουμε ναπιούμεκάνα καφέ αν είναι
![]()
![]()
Καλέ μου φίλε εγώ ειμαι στο νήμα μας καθημερινά εσείς όπου πάρει το μάτι σας ωραίες Κυρίες φεύγετε σε διάφορα νήματα ...Άντε να μην ανοίξω το στόμα μου![]()
![]()
Όπουγάμος και χαράβυζιά και κώλοι , ο καλός μας φίλος πρώτος![]()

Ημερομηνιες;Καλησπέρα σε όλους
Ακομα λιγες μερες στην αθηνα και παμε μια βόλτα στην ομορφη Θεσσαλονίκη!![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
![]()
Αγριεμενος είσαι σήμερα καλέ μου φίλεΚαλέ μου φίλε εγώ ειμαι στο νήμα μας καθημερινά εσείς όπου πάρει το μάτι σας ωραίες Κυρίες φεύγετε σε διάφορα νήματα ...Άντε να μην ανοίξω το στόμα μου![]()

Όχι καλέ μου φίλε μια χαρά ειμαι σου λέω ,,και δεν θέλω αντιρρήσεις σε αυτά που λέω ..Αγριεμενος είσαι σήμερα καλέ μου φίλε![]()

Αγριεμενος είσαι σήμερα καλέ μου φίλε![]()
Πως???... Έτσι πως μας έκανες πρωί πρωί.......τα εργαλεία κοίτα να πιάνεις τα σωστά!!!!![]()
Όχι καλέ μου φίλε μια χαρά ειμαι σου λέω ,,και δεν θέλω αντιρρήσεις σε αυτά που λέω ..![]()