dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 115.014
- Πόντοι
- 39.911
Εσφιξες καλέ μας φίλε??![]()
Όπου

Εσφιξες καλέ μας φίλε??![]()

Καλέ μου φίλε όχι ,,αλλά κανονικά αυτό το ρωτά άλλοςΕσφιξες καλέ μας φίλε??![]()

Με πετσοκοψες καλέ μου φιλεΚαλέ μου φίλε όχι ,,αλλά κανονικά αυτό το ρωτά άλλος...
![]()

Καφες...Να κανονίσουμε ναπιούμεκάνα καφέ αν είναι
![]()
![]()
Καλέ μου φίλε εγώ ειμαι στο νήμα μας καθημερινά εσείς όπου πάρει το μάτι σας ωραίες Κυρίες φεύγετε σε διάφορα νήματα ...Άντε να μην ανοίξω το στόμα μου![]()
![]()
Όπουγάμος και χαράβυζιά και κώλοι , ο καλός μας φίλος πρώτος![]()

Ημερομηνιες;Καλησπέρα σε όλους
Ακομα λιγες μερες στην αθηνα και παμε μια βόλτα στην ομορφη Θεσσαλονίκη!![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
![]()
Αγριεμενος είσαι σήμερα καλέ μου φίλεΚαλέ μου φίλε εγώ ειμαι στο νήμα μας καθημερινά εσείς όπου πάρει το μάτι σας ωραίες Κυρίες φεύγετε σε διάφορα νήματα ...Άντε να μην ανοίξω το στόμα μου![]()

Όχι καλέ μου φίλε μια χαρά ειμαι σου λέω ,,και δεν θέλω αντιρρήσεις σε αυτά που λέω ..Αγριεμενος είσαι σήμερα καλέ μου φίλε![]()

Αγριεμενος είσαι σήμερα καλέ μου φίλε![]()
Πως???... Έτσι πως μας έκανες πρωί πρωί.......τα εργαλεία κοίτα να πιάνεις τα σωστά!!!!![]()
Όχι καλέ μου φίλε μια χαρά ειμαι σου λέω ,,και δεν θέλω αντιρρήσεις σε αυτά που λέω ..![]()
Έχω τσακωθεί με τη νηματοθέτρια, παρακαλώ μην με ενοχλείτε εσύ, ο €ξάδελφος είτε ο Αθηναίος@Ντουνταράς (Kaizerbet) για ελα απ εδω....

κάνει κογιότ στην Οχιά κλπ κλπκαταλαβα αντι για καβουρα εχεις παρει το πολυμετρο και αλλαζεις την ηλεκτρολογικη εγκαταστασηΠως???... Έτσι πως μας έκανες πρωί πρωί....
Έχω τσακωθεί με τη νηματοθέτρια, παρακαλώ μην με ενοχλείτε εσύ, ο €ξάδελφος είτε ο Αθηναίος
Πλέον βρήκα άλλη Βασίλισσα που είναι Θεού δώρο και την αποκαλώ Θεοδώρα
Τώρα αν είναι κλώνος της νηματοθέτριας βάλτε επάνω αποδόσεις
Έχω εργασία στους κυρΠαντελήδες, η Θεοδώρα φτιάχνει και άριστη μηλόπιττα![]()

πεταξου μεχρι τον στεργιου και τσακω 3 ταψακια και οπως θα ερχεσαι προς τα εδω κανε και μια σταση στο κοσμικον και 5 χτυπα γαλακτομπουρεκα μεγαλα και μετα εισαι ελευθερος
Έχω γίνει σοβατζης για την lady......καταλαβα αντι για καβουρα εχεις παρει το πολυμετρο και αλλαζεις την ηλεκτρολογικη εγκατασταση
αντε και αρχιτεκτοναςΈχω γίνει σοβατζης για την lady......