Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
απαντάς με γρίφους γέροντα...
Όχι όχι,πιο βαθιά..... τα μαστορια στην απ έξω. Είναι δεν είναι δεν μας πειράζει!!Κατάλαβα, έχεις φαντασίωση με μάστορα λουστρατζη...
Μακάρι να είχες με βοθρατζη...
...τι φαση;! Αυτό ταιριάζει απόλυτα τσ' γινετε;;
...μαγκα μου δεν υπαρχει κατι να απαντησω! Το σχολιο σου δεν με αφορα, ουτε και με ενδιαφερει το τι υποθετεις ή φαντασιωνεσαι!απαντάς με γρίφους γέροντα...

Ψηλέ, και το γκιφακι του κοριτσιού καταλάβαμε και χιουμορακι κάνουμε....μαγκα μου δεν υπαρχει κατι να απαντησω! Το σχολιο σου δεν με αφορα, ουτε και με ενδιαφερει το τι υποθετεις ή φαντασιωνεσαι!
![]()
Καλησπέρα κούκλα!Καλησπέρα σε ολους!
Καλησπερα θεαααααΚαλησπέρα σε ολους!
Καλησπέρα αστέρι...Καλησπέρα σε ολους!

Καλησπέρα σε όλους
Ακομα λιγες μερες στην αθηνα και παμε μια βόλτα στην ομορφη Θεσσαλονίκη!![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
![]()
Έχετε να σχολιάσετε κάτι Κ.Τζέϊμς πάνω στην φωτο;(ίσως θα το σκεφτώ και για εκει αργότεραΠιο μακρυά δεν μπορούσες? Πιο βόρεια πήγαινε....Βουκουρέστι ας πούμε!
Αν δυσκολεύεσαι να εκφραστείς έχω κ άλλη μια επιλογήΈχετε να σχολιάσετε κάτι Κ.Τζέϊμς πάνω στην φωτο;(ίσως θα το σκεφτώ και για εκει αργότερα)
Έχετε να σχολιάσετε κάτι Κ.Τζέϊμς πάνω στην φωτο;(ίσως θα το σκεφτώ και για εκει αργότερα)
Ο άλλος έκανε τη μλκ και σχολίασε, εμείς τι φταίμε να βλέπουμε αυτό βραδιάτικα (και να μη μπορούμε να το απολαύσουμε);;Αν δυσκολεύεσαι να εκφραστείς έχω κ άλλη μια επιλογή![]()
![]()
Αν δυσκολεύεσαι να εκφραστείς έχω κ άλλη μια επιλογή![]()
![]()
Τι θε ρε τύπε???Είπε Θεσσαλονίκη το κορίτσι...problema...Πιο μακρυά δεν μπορούσες? Πιο βόρεια πήγαινε....Βουκουρέστι ας πούμε!

Τι θε ρε τύπε???Είπε Θεσσαλονίκη το κορίτσι...problema...![]()