Kavlitos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2023
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Απίστευτο στήσιμο !! Καθηγήτρια!!!
Απίστευτο στήσιμο !! Καθηγήτρια!!!
Τα έχουμε βρει με την κοριτσαρα... Υπάρχει η ερώτησή... Στις πρώτες σελίδες!!!Εδώ έχεις κάνει την ερώτηση μαν γιατί δεν θυμάμαι![]()
Όχι... Απλά δεν με καθιστά τσιράκι και σκυλάκι καμίας.... Αν μπορείς να καταλάβεις....Και αυτο τι σε καθιστα? Λιγοτερο γλοιωδη ξεφτιλα?
Γκεγκε
Μα αυτο ακριβως προσπαθεις να γινεις.Απλα εισαι υπερβολικα γλοιωδης και φαινεται πολυ και δε σε ψωνιζουν, απλα σε εκμεταλλευονται σαν ευκολο πελατακι και σε κοροιδευουν μετα.Τι νομιζεις ρε φωστηρα ο πρωτος wannabe αγαπουλης νταβατζακος εισαι? Μιλιουνια εχουν περασει και αλλα τοσα θα υπαρξουν εδω μεσα.Όχι... Απλά δεν με καθιστά τσιράκι και σκυλάκι καμίας.... Αν μπορείς να καταλάβεις....
Όχι... Απλά δεν με καθιστά τσιράκι και σκυλάκι καμίας.... Αν μπορείς να καταλάβεις....
Σε ποιόν ακριβώς ξευτλιζομαι??? Σε κάποιον που μένει ανώνυμος παντού??? Η σε κάποιον που ΕΝΤΕΛΏΣ ξαφνικά και τυχαία άρχισε να ασχολείται μαζί μου??? Κρίμα καλέ μου φίλε δεν πείθεις ούτε τον εαυτό σου... Οπότε κάτσε και λέγε ο,τι σου λένε και φιλάκια!!!Μα αυτο ακριβως προσπαθεις να γινεις.Απλα εισαι υπερβολικα γλοιωδης και φαινεται πολυ και δε σε ψωνιζουν, απλα σε εκμεταλλευονται σαν ευκολο πελατακι και σε κοροιδευουν μετα.Τι νομιζεις ρε φωστηρα ο πρωτος wannabe αγαπουλης νταβατζακος εισαι? Μιλιουνια εχουν περασει και αλλα τοσα θα υπαρξουν εδω μεσα.
Οτι ξεφτιλιζεσαι μπορεις να το καταλαβεις και θρεφεις και καποια αρρωστημενα εγω με τα σαλια σου μπορεις να το καταλαβεις? Εσυ και το παρεακι σου?
Την παθατε ηδη μια φορα και μυαλο δε βαλατε.Καπου ελεος ομως
Επική ταινία.... Χαχαχαχα
Σε ποιόν ακριβώς ξευτλιζομαι??? Σε κάποιον που μένει ανώνυμος παντού??? Η σε κάποιον που ΕΝΤΕΛΏΣ ξαφνικά και τυχαία άρχισε να ασχολείται μαζί μου??? Κρίμα καλέ μου φίλε δεν πείθεις ούτε τον εαυτό σου... Οπότε κάτσε και λέγε ο,τι σου λένε και φιλάκια!!!
εεελα κ αποτελειωσε μαςΜάλιστα...
![]()
Σιγα τη μαχη ρε μαν τη ζορικη
Σε ολους και ολες ξεφτιλιζεσαι.Απλα οσες στα τρωνε δε στο λενε ευθεως, σε κοροιδευουν μετα σε τριτους.Με σενα ατομικα τωρα ειπα να ασχοληθω, αναγουλιαζω καιρο με ολη τη φαση σας ομως.Θα στρωσετε ενας ενας το παρεακι του σαλιου δεν παιζει θεμα αλλα χαλατε την πιατσα και ειστε ενοχλητικοι.Σε ποιόν ακριβώς ξευτλιζομαι??? Σε κάποιον που μένει ανώνυμος παντού??? Η σε κάποιον που ΕΝΤΕΛΏΣ ξαφνικά και τυχαία άρχισε να ασχολείται μαζί μου??? Κρίμα καλέ μου φίλε δεν πείθεις ούτε τον εαυτό σου... Οπότε κάτσε και λέγε ο,τι σου λένε και φιλάκια!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επική ταινία.... Χαχαχαχα
Σιγα τη μαχη ρε μαν τη ζορικη
Σε ολους και ολες ξεφτιλιζεσαι.Απλα οσες στα τρωνε δε στο λενε ευθεως, σε κοροιδευουν μετα σε τριτους.Με σενα ατομικα τωρα ειπα να ασχοληθω, αναγουλιαζω καιρο με ολη τη φαση σας ομως.Θα στρωσετε ενας ενας το παρεακι του σαλιου δεν παιζει θεμα αλλα χαλατε την πιατσα και ειστε ενοχλητικοι.
Το ποιον πειθω εγω και ποιον εσυ αστο σου λεω
Τα φιλια μου στο πανουλι
Λοιπόν ρώτα τι άλλη μαλακια θα πεις και μην εισαι τζαμπατζης... Και πες να σου τα γράφουνε πιο καλά... Τα έχεις μπερδέψει...Σιγα τη μαχη ρε μαν τη ζορικη
Σε ολους και ολες ξεφτιλιζεσαι.Απλα οσες στα τρωνε δε στο λενε ευθεως, σε κοροιδευουν μετα σε τριτους.Με σενα ατομικα τωρα ειπα να ασχοληθω, αναγουλιαζω καιρο με ολη τη φαση σας ομως.Θα στρωσετε ενας ενας το παρεακι του σαλιου δεν παιζει θεμα αλλα χαλατε την πιατσα και ειστε ενοχλητικοι.
Το ποιον πειθω εγω και ποιον εσυ αστο σου λεω
Τα φιλια μου στο πανουλι
Κοίτα μάλλον τον έχουν βάλει ώστε να χαλάει το νήμα της lady... Οπότε δεν θα λάβει άλλη απάντηση...
Λοιπόν ρώτα τι άλλη μαλακια θα πεις και μην εισαι τζαμπατζης... Και πες να σου τα γράφουνε πιο καλά... Τα έχεις μπερδέψει...
Τσουτσεκακι της πουτσας ενα θρασυδειλο ανθρωπακι εισαι μη το παιζεις καποιος.Κανεις δε με χει βαλει μονος μου λειτουργω ανεκαθεν.Δε χρειαζεται κιολας για τυπακια σα του λογου σουΛοιπόν ρώτα τι άλλη μαλακια θα πεις και μην εισαι τζαμπατζης... Και πες να σου τα γράφουνε πιο καλά... Τα έχεις μπερδέψει...
Μαλλον σε βάλανε ώστε να κάνεις μπουρδέλο το νήμα της lady......Περαστικά σας...Τσουτσεκακι της πουτσας ενα θρασυδειλο ανθρωπακι εισαι μη το παιζεις καποιος.Κανεις δε με χει βαλει μονος μου λειτουργω ανεκαθεν.Δε χρειαζεται κιολας για τυπακια σα του λογου σου
Σταματα να τις σαλιαριζεις ολες και ξεφτιλιζεσαι και προκαλεις αναγουλα.Στα πα και βουλωνε τωρα αφου σε νοιαζει η Lady και η Ιωαννα και η Αριαδνη και η Κ και η Μαλβινα πριν.Μονο μπουρδες λες και θα καταληξεις να κλαψουριζεις σα το χαμενο φιλο σου
Αντε πια γυμνοσαλιαγκες
Μαλλον σε βάλανε ώστε να κάνεις μπουρδέλο το νήμα της lady......Περαστικά σας...
Αφου σε καιει σκασε τοτε λεμεΜαλλον σε βάλανε ώστε να κάνεις μπουρδέλο το νήμα της lady......Περαστικά σας...
Τα φιλιά μου... Θα σας περάσει....Αφου σε καιει σκασε τοτε λεμε
Μονο μαλακιες και σαλια εισαι ικανος να λες