Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.492
Μάλιστα...
Η Fanta που πήγε;Μάλιστα...
![]()
Είπε κανείς να τα κρατήσει να σκάσει; Μας δουλεύεις ρε φίλε;πρεπει να αφοδευει που και που φιλτατε
Έλα και κλασε με στη μουρη, δεν με νοιάζει
Δεν με σοκάρει τίποτα πλέον,έχω δει πολλά στις ειδήσειςΕίπε κανείς να τα κρατήσει να σκάσει; Μας δουλεύεις ρε φίλε;
Κολάν και περιεχόμενο είναι κόλαση λατρεία....πολυσυζητημενο κολάν ,σημερα μεχρι 23:00 διαθέσιμη ♥︎![]()
![]()
Μην ασχολείσαι με δαύτες. Μην ξεχνάς το σύνθημα αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι που λέμεΔεν με σοκάρει τίποτα πλέον,έχω δει πολλά στις ειδήσεις
Δεν ξεχνιέται. Η κοπέλα είναι τούρμπο γκομενάρα!!!Για να μας σφηνωθεί στο μυαλό!!
Ωχ Θεούλη μου
Θέλει Γλυψιματακι το μωράκι!!!
τι βλεπουν τα ματακια σουΘέλει Γλυψιματακι το μωράκι!!!
O @matakias25 Τα βλέπει όλα.τι βλεπουν τα ματακια σου![]()
Έτσι!!! Εδώ δίνεις ρέστα κοριτσαρε!!!!!Καλημέρα με πρωινές καυλες...οι καλύτερες άλλωστε!♡![]()
Οι γνωστές και ωσ κατουροκαβλες , μωράκιΚαλημέρα με πρωινές καυλες...οι καλύτερες άλλωστε!♡![]()
Καλημερα και σε εσενα, γλυκε μπελά.Καλημέρα με πρωινές καυλες...οι καλύτερες άλλωστε!♡![]()
500ευρω εχεις να μου χαλασεις??Έτσι!!! Εδώ δίνεις ρέστα κοριτσαρε!!!!!
για την lady δεν θελω ρεστα!!!!!!!!........τα αξιζει ΟΛΑ ειναι σε αλλο επιπεδο η lady!!!!!!!!!!!!500ευρω εχεις να μου χαλασεις??
για την lady δεν θελω ρεστα!!!!!!!!........τα αξιζει ΟΛΑ ειναι σε αλλο επιπεδο η lady!!!!!!!!!!!!
Ρε παστελιε σ ολες τα ιδια λες ελεος δλδ αλλαζε τις ατακες τουλαχιστον υπερωριες να καλυψεις το κενο του πανουλη βαρας?για την lady δεν θελω ρεστα!!!!!!!!........τα αξιζει ΟΛΑ ειναι σε αλλο επιπεδο η lady!!!!!!!!!!!!