Εντελώς όμως.ΜΑΖΟΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Υπερτιμημένη.
Εντελώς όμως.ΜΑΖΟΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Βρες μου εναν λόγο που εγινε παρατηρηση στην συγκεκριμενη.
Γιατι εγω είδα να προκαλούν αλλη και την συγκεκριμένη του νηματος εδω μέσα με σκοπο το θέαμα και οταν αντέδρασε η ιδια η Αλεξια τα ακουσε και απο πανω.
Βρες μου εναν λογο που εκανε κατι λαθος η Αλεξια για να τα ακουσει και θα την κραξουμε παρέα
Και εσένα προσωπικά σε έχω κραξει πολλάκις. Αλλά αν κάπου δω ότι χάνεις το δίκιο θα πάρω το μέρος σου. Σε κάλυψα;Δεν είπα αυτό. Είπα ότι ωραία τα λες εδώ, αλλά θυμάμαι έχεις κράξει άλλα κορίτσια στα νήματα τους.
Τελοσπάντων, άσχετο αυτό που είπα.
Η Αλεξία δεν έκανε πουθενά λάθος, μια χαρά υπερασπίστηκε τον εαυτό της.
Και εσένα προσωπικά σε έχω κραξει πολλάκις. Αλλά αν κάπου δω ότι χάνεις το δίκιο θα πάρω το μέρος σου. Σε κάλυψα;
Αυτό το απογευματινό μας έπεσε λιγάκι βαρύ.. Χαμούλης έγινε.Απογευματινοοοοοοο
Βαλε μια τάξη υποτακτικε,εγώ πάντως ήδη αυτομαστιγωνομαι.Αυτό το απογευματινό μας έπεσε λιγάκι βαρύ.. Χαμούλης έγινε.Αλλά δεν μας φοβάμαι, μόλις δούμε λίγο μπουτάκι αμέσως θα είμαστε και πάλι όλοι αγαπημένοι.
Βάλτα με τους ρουφιάνους τότεΔέχομαι το κράξιμο, δε δέχομαι το ρουφιανιλίκι.
Πάμε παρακάτω.
Συμπατριωτη Μεσσηνιε, επελεξε την Καλαματα για συναντηση.Δεν μας τα λένε καλά τα κομπιούτερ και οι αριθμοί
Λαίδη, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά ώστε να πάνε στον κουβά![]()
Μας πιάσανε.Παιδιά, αν διαγράψω κανένα λογαριασμό πάλι, θα καταλάβετε το λόγο, καλά και η Ιντερπόλ μας παρακολουθεί εδώ μέσα;
Καλημέρα κωλαραΚαλημερα κ σημερα με καλη διαθεση![]()
.....βρε-βρεεεεεεε!!! Ο κωλαρικος ο τσουπωτοςΚαλημερα κ σημερα με καλη διαθεση![]()

Ρε αλήτες ποιός έβαλε τιμωρία τό κορίτσι νά κοιτάει τόν τοίχο;![]()

Κρητικος....τι να του ελεγα.Ρε αλήτες ποιός έβαλε τιμωρία τό κορίτσι νά κοιτάει τόν τοίχο;![]()
πες του ηντα κανεις μωρε συντεκνεΚρητικος....τι να του ελεγα.![]()