πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.496
- Πόντοι
- 15.931
στον χυσε μεσα ψαξεειδε κανεις Ντιμιγκολ ;; κατι θελω να τον ρωτησω και ειπα να περάσω και απο εδω
![]()
στον χυσε μεσα ψαξεειδε κανεις Ντιμιγκολ ;; κατι θελω να τον ρωτησω και ειπα να περάσω και απο εδω
![]()
εψαχνα ενα τυπο , μπορεις να δεις αν ειναι στου χυσε μεσα ;τι κανεις εσυ εδω;;;![]()
δεν μπαινω εγω εκει φοβαμαι....εψαχνα ενα τυπο , μπορεις να δεις αν ειναι στου χυσε μεσα ;![]()
θα προσεχω εγω απ εξω , μπες να δεις μίαδεν μπαινω εγω εκει φοβαμαι....![]()
τωρα ειναι που δεν μπαινω στειλε το @Maximilien ειναι πιο τολμηρος...θα προσεχω εγω απ εξω , μπες να δεις μία![]()
παιρνει κουρσα για αεροδρομιο κατι τουριστες αποτι ειπε...που ναι ο ταριφας ο γαμημενος οταν τον χρειαζόμαστε ρε πουστη μου![]()
παιρνει κουρσα για αεροδρομιο κατι τουριστες αποτι ειπε...![]()
....ελα ρε καλλιτεχνη μου, καμμια προσβολη, πλακα κανουμε! Απορα ηταν το "πως σου'ρθε" γιατι οι περιοδευοντες θιασοι (τα παλια "μπουλουκια") κανουν περιοδιες, αντε κ καμμια μεγαλη παραγωγη απο Αθηνα-Θεσσαλονικη να κανει κ κανα τουρ στην επαρχια. Τα ΔΗΠΕΘΕ σπανια βγανουν εκτος της "εδρας" τουςΜε τη λογικη οτι πανε σε πολλα μερη το ειπα και για να κανουμε πλακα, ελπιζω να μην σε προσβαλλα. Εξαλλου προσφατα δε ησουν εδω? Ασε τα κοριτσια να ξεκουραστουνε λιγο!!...![]()
ανετα τετοιος που ειναι...θα τους κανει να χασουν το αεροπλανο και θα τους πει , μην στεναχωριεστε θα σας πετάξω εγω μια Αμστερνταμ οδικως μπαμ-μπαμ![]()
...καντινιερη δν το κοβω να'ναι εκει, δε βλεπω περατζαδαεψαχνα ενα τυπο , μπορεις να δεις αν ειναι στου χυσε μεσα ;![]()
Έλα έφτασα αγαπητέειδε κανεις Ντιμιγκολ ;; κατι θελω να τον ρωτησω και ειπα να περάσω και απο εδω
![]()
Γαμιόλα και εσύ...καντινιερη δν το κοβω να'ναι εκει, δε βλεπω περατζαδα
Στης κυρα-Βεφας κοιταξες?!?!
....εγω φταιω, που πηγα να σε ξεπλυνω απ'την ακολασια κ να σε ριξω στις γκουρμεδιεςΓαμιόλα και εσύ![]()
Ναι εε? Είχα την εντύπωση ότι ειδικά το καλοκαίρι κάνουν τουρ σε άλλες πόλεις. Μι φάουλ, έμαθα κάτι σήμερα .. Τα ΔΗΠΕΘΕ σπανια βγανουν εκτος της "εδρας" τους
Οσον αφορα το δευτερο, παντα χρειαζεται ενα "ευχαριστο διαλειμμα" στα μεσα του ταξιδιου![]()
Έλα έφτασα αγαπητέ![]()
Βγαινει και σε κωλοΑπογευματινοοοοοοο