White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.576
- Πόντοι
- 2.036
Στα νοσοκομεία όμως ο ζελές αποτελεί σημαντικό έδεσμα για τον ανθρώπινο οργανισμό . Μόνο τυχαία δεν τον δίνουν !...και τον αντιστοιχο ζελε υποθετω![]()
Στα νοσοκομεία όμως ο ζελές αποτελεί σημαντικό έδεσμα για τον ανθρώπινο οργανισμό . Μόνο τυχαία δεν τον δίνουν !...και τον αντιστοιχο ζελε υποθετω![]()
ΖΗΤΩΩΩΩ !!!! Εγω ΠΟΤΕ δε πιστεψα οτι ειχες covid Γιατι οπως ειπε κι ο Φιλος ! Ειναι παλι σε εξαρση Ο covid !! ( Στη Δουλεια μου ΠΧ Που ειναι Μεγαλο Καταστημα Εχει Ξανα θερισει !!)Αρνητικη παλι καλα!!! Και μια χαρα επιτελους ♡♡ οι ευχες καποιων επιασαν ευχαριστω αγορια μου!
Ζελε Φιλε Ο Ζωικος !! Οχι Αυτες Η Vegan αιδιες ! Ειναι Παρα πολυ καλος για της αρθρωσεις !!!!!Στα νοσοκομεία όμως ο ζελές αποτελεί σημαντικό έδεσμα για τον ανθρώπινο οργανισμό . Μόνο τυχαία δεν τον δίνουν !
Εγω το ξέρω ,απλά υπάρχουν πάρα πολλοί/ες που το κοροιδεύουν .Ζελε Φιλε Ο Ζωικος !! Οχι Αυτες Η Vegan αιδιες ! Ειναι Παρα πολυ καλος για της αρθρωσεις !!!!!
Πρεπει Να υπαρχει ΠΑΝΤΑ σε Καθε Σπιτι !!!!!!!!!!!!!!
Στο Λαιμο να τους Κατσει !!!!! Αλλα ΑΣΕ Καλητερα να μην Μας το περνουν ! Να εχει για εμας ....Εγω το ξέρω ,απλά υπάρχουν πάρσ πολλοί/ες που το κοροιδεύουν .
lady lady lady..........Καλημερα απο μαςςς!!!!!
Η κωλάρα αντικειμενικά δυνατή .Καλημερα απο μαςςς!!!!!

Η κωλάρα αντικειμενικά δυνατή.
Ο τύπος που μιλάει όμως στο βίντεο ...
Για να μεταδόσει τελικό champions League είναι![]()
Τιμιος!!ΔΕΝ τον ξέρω τον ανθρΩπα, αλλά όχι για μετάδοση CL, κι μάλιστα τελικού.
Φέρνει κάτι σε, "έχω πάγκο καρπούζι - πεπόνι - σταφύλι", σε λαϊκή στην φτωχομανα Δραπετσώνα!

τουρλα με επικη περιγραφη

Παράδοση άνευ όρων ,έβγαλα λευκή σημαία !!!Καλημερα απο μαςςς!!!!!
Η κωλάρα αντικειμενικά δυνατή .
ΔΕΝ τον ξέρω τον ανθρΩπα, αλλά όχι για μετάδοση CL, κι μάλιστα τελικού.
Φέρνει κάτι σε, "έχω πάγκο καρπούζι - πεπόνι - σταφύλι", σε λαϊκή στην φτωχομανα Δραπετσώνα!
....το παλεψε ο ανθρωπος αλλα τι να κανει, δν το'χει! Η φωνη, ο τροπος ομιλιας και η επιλογη των φρασεων απο παρακινηση, εμψυχωση και καβλα που επιδιωκε να πετυχει, του βγηκε ανεκδοτοεν τω μεταξυ ο ανθρωπακος γερος να ειναι παραλιγο να ορμηξει.......ειχε χασει τα λογια του!!!!!!!!!!....χαχαχαχαχαα
ΚλαιωωωωΗ κωλάρα αντικειμενικά δυνατή .