pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.804
- Πόντοι
- 5.946
και ειναι και στενη..........μεχρι τα αυτια μας τον πηγες παλι..........αχ αχ αχχ........Πωπωωω. .....πεσμου τετοια τωρα.
και ειναι και στενη..........μεχρι τα αυτια μας τον πηγες παλι..........αχ αχ αχχ........Πωπωωω. .....πεσμου τετοια τωρα.
Η Λαίδη δεν είναι φουρνάρισσα,gooodmorning

Πάλι ακόντιο γίναμε στη δουλειά με την καβλιαρα λαίδη της καρδιάς μαςgooodmorning
Δηλαδή να μην ξεκαυλωσουμε καθόλου μετά απο Σ/Κ και Δευτέρα χαχαχαχα ,καλημέρα lady!!!
Εγώ πάντως αφήνω αυτό,,,διαβάζεις pastelios ? Χαχαχαχα....gooodmorning
Διαβάζω που να μην διάβαζα.... Ρε τι πάθαμε πρωί πρωί!!! ΧαχαχαχαΕγώ πάντως αφήνω αυτό,,,διαβάζεις pastelios ? Χαχαχαχα....
Ξέρεις τι είναι να την έχεις και να σου τρίβετε με το κωλαράκι της φορώντας αυτά τα κόκκινα ,,,,της τα σκίζεις 'η όχι οεοοο ???Διαβάζω που να μην διάβαζα.... Ρε τι πάθαμε πρωί πρωί!!! Χαχαχαχα
gooodmorning
Ε δεν ξέρω ακόμα αλλά πιστεύω να μάθω τις επόμενες μέρες!!!!Ξέρεις τι είναι να την έχεις και να σου τρίβετε με το κωλαράκι της φορώντας αυτά τα κόκκινα ,,,,της τα σκίζεις 'η όχι οεοοο ???
...οχι και οχιΞέρεις τι είναι να την έχεις και να σου τρίβετε με το κωλαράκι της φορώντας αυτά τα κόκκινα ,,,,της τα σκίζεις 'η όχι οεοοο ???
Ροζουλι,μαυρο,ασπρο..Εγώ πάντως αφήνω αυτό,,,διαβάζεις pastelios ? Χαχαχαχα....
Και με τα τρία,,,καύλα είσαι ,όπως και με το κόκκινο!!!Ροζουλι,μαυρο,ασπρο..
ας φτασει η ωρα η καλη και φορα ο,τι θελεις!!!!!!!...κοτσιδα θελω μονο!!!!!!!!!Ροζουλι,μαυρο,ασπρο..
Οχιά εσύ μαζί με τον άλλον τον κοπρίτη, ενώ εγώ σταματώ για μεσημέρι......οχι και οχι![]()
Θα τα Εχει Κοψει Αντρικο !! Μεχρι να Φτασει Η Ωρα ??????????ας φτασει η ωρα η καλη και φορα ο,τι θελεις!!!!!!!...κοτσιδα θελω μονο!!!!!!!!!
Ρε Τι Ειναι Αυτα ΡΕΕ !! Στοιχημα , Ποιηση , Αγρος ???? Τι Το Περασαμε Εδω ????Οχιά εσύ μαζί με τον άλλον τον κοπρίτη, ενώ εγώ σταματώ για μεσημέρι...
Λαίδη ανέβασε και καμμιά φωτογραφία στο απέναντι νήμα => η διάθεση της ημέρας, θα πιάσει νυχτερίδες και αράχνες...
εμμιας και δεν μπορω να δω κανενας σας σημερα λογω κρυολογηματος σας φιλω...
Καλημερααα
Τα πολλα ντουσ και κλιματιστικο αυτα παθαινουμε....
IΡοζουλι,μαυρο,ασπρο..
Καλημέρα και περαστικά σου κοριτσάρα!!!μιας και δεν μπορω να δω κανενας σας σημερα λογω κρυολογηματος σας φιλω...
Καλημερααα