Πόσο καύλα πια ..ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πόσο καύλα πια ..ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Ωραία γυναίκα...αν τα καταπινε θα μου είχε αδειάσει το πορτοφόλι κάθε μήνα... Ευχαριστώ μωράκι που δεν τα καταπίνειςΣορρυ δεν θα το ξανακανω
'Η τρίτο πόδι ,χαχαχα ,,,,, νομίζω είναι ευχή και κατάρα το τρίτο πόδι .
....κανονιστε "αλητηριοι" να το τρομαξετε το κοριτσ' !!!!Πήγαινε ΕΣΥ, μετά θα στείλουμε έναν αράπη από τα Κονγκα και μετά θα είναι ταμάμ για όλους τους υπόλοιπους!!!
....κανονιστε "αλητηριοι" να το τρομαξετε το κοριτσ' !!!!![]()
...ιντσες?!?!?Τα 9,99 ΔΕΝ τρομάζουν καμία.
Μας σώνει η τεχνική όμως.
...ιντσες?!?!?![]()
μετα απο σενα τιποτα δεν ειναι στενο μεγαλε......τα εχεις λιανισει τα κορασια μαθαινω.........μαγκα μου μικρα η μεγαλα, κλειστα η ανοιχτα, ολα εχουν την χαρη τους κ τιμωνται εξισου! Περα απο αυτο ομως το ιδανικο ειναι το διπτυχο "στενο μουνακι-χαλαρο κωλαρακι"![]()
....ναι ασχημα περνουνμετα απο σενα τιποτα δεν ειναι στενο μεγαλε......τα εχεις λιανισει τα κορασια μαθαινω......![]()
Mούναρε που χάθηκες ;Σαν αυτα καλε μ;
Όχι και χαλαρό ρε μαν... Χάνει την γλυκά του έτσι......μαγκα μου μικρα η μεγαλα, κλειστα η ανοιχτα, ολα εχουν την χαρη τους κ τιμωνται εξισου! Περα απο αυτο ομως το ιδανικο ειναι το διπτυχο "στενο μουνακι-χαλαρο κωλαρακι"![]()
Ετσι ετσι!!Όχι και χαλαρό ρε μαν... Χάνει την γλυκά του έτσι...
Τι έτσι βρε lady... Αφού δεν θα έχουμε ποτέ την χαρά να....Ετσι ετσι!!
Ποτε μη λες ποτε....!Τι έτσι βρε lady... Αφού δεν θα έχουμε ποτέ την χαρά να....

Για το κωλαρακι σου λέει, αν κάπου μπερδεύτηκες με τις παραθέσεις. Σωστά συνάδελφε @pastelios ?Ποτε μη λες ποτε....!![]()
Καλησπερα .καταλαβαινω πολυ καλα τι λεει και εγω πανω σε αυτο απαντησααααααΓια το κωλαρακι σου λέει, αν κάπου μπερδεύτηκες με τις παραθέσεις. Σωστά συνάδελφε @pastelios ?
Οπότε lady για πες μας: αυτό ήταν ανακοίνωση ότι εχεις σκοπό να το δώσεις προς αξιοποίηση στα μέλη του bou?

Υπέροχα!! See you soon!Καλησπερα .καταλαβαινω πολυ καλα τι λεει και εγω πανω σε αυτο απαντησαααααα![]()
Αμα δει εσένα θα τρομάξει.....κανονιστε "αλητηριοι" να το τρομαξετε το κοριτσ' !!!!![]()
ραντεβου σημερα το βραδυ....Ποτε μη λες ποτε....!![]()