pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.843
- Πόντοι
- 5.946
Το είπα πρώτος!!!Κιμπάρης Παστέλιος..
Με το φόρεμα θα την πάρω.
Το είπα πρώτος!!!Κιμπάρης Παστέλιος..

Τρελή καβλα η κοπέλα... Έτσι μετά ρούχα χωρίς εσώρουχα από μέσα όμωςΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Βεβαιως!!Τρελή καβλα η κοπέλα... Έτσι μετά ρούχα χωρίς εσώρουχα από μέσα όμως
Δουλειά είμαστε lady... Μην τα πετάς έτσι!!!(και με τα ρουχα μου αρεσει πολυ ειδικα με φουστα ) ΚΑΛΗΜΕΡΑΆΑΑΑ
![]()
Σορρυ δεν θα το ξανακανωΔουλειά είμαστε lady... Μην τα πετάς έτσι!!!
Θα μας τρελάνεις πως την έχεις δει τώρα.Σορρυ δεν θα το ξανακανω
Κ.Προεδρε .....Θα μας τρελάνεις πως την έχεις δει τώρα.
Παρακαλώ ωραία μου δεσποινίδα.Κ.Προεδρε .....
Ενα ελαφρύ τράβηγμα-τσίμπημα στις ρωγες ας πούμε..Υπαρχουν πολλα που μπορεις να κανεις και να τραβας-πιασεις την στιγμη της καυλας !
Είσαι για αμαρτίες μέσα στο ασανσέρΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Ετσι, σήκωμα τη φουστα και κάρφωμα(και με τα ρουχα μου αρεσει πολυ ειδικα με φουστα ) ΚΑΛΗΜΕΡΑΆΑΑΑ
![]()
Πρώτος γύρος έτσι ακριβώς!!! Σύμφωνοι???Σορρυ δεν θα το ξανακανω
Μην ανησυχείς. Ο pastelios αντέχει. Απλά γκρινιάζει για να γκρινιάζει.Σορρυ δεν θα το ξανακανω
Έλα μια μέρα να δεις τι ωραία που περνάμε!!!Μην ανησυχείς. Ο pastelios αντέχει. Απλά γκρινιάζει για να γκρινιάζει.
Αφού μπορεί και στην δουλειά και βλέπει το bou, δεν υπάρχει θέμα...
Στείλε σε ΡΜ στοιχεία και έρχομαι!!!Έλα μια μέρα να δεις τι ωραία που περνάμε!!!![]()
Εγώ μόνο μια παρατήρηση έχω να κάνω....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Κιμπάρης Παστέλιος..
Εισαι με παρέα γυναίκα και μάλιστα δικιά σου και αντί να ασχοληθείς με το κορίτσι ασχολείσαι με το bou??? Χαχαχαχα!!!!!...Εσύ με το φόρεμα, άλλος δυνατός μύστης φορώντας μόνο τις κάλτσες (του), άλλος στο τζακουζι μέσα, εγώ με παρέα (θηλυκό δικό μου), Δόξα τω Θεώ, από ποικιλία σκίζουμε στο Μπου φίλος!

Όχι αλλά με τη Λαίδη θα ρίξουμε κανένα δελτίο στην ανάπαυλα - όμως είπαμε είμαι στη φάση συγκομιδή$...Σου είχε τύχει και τέτοιο μύστη μου...?