Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 44
- Like
- 47.453
- Πόντοι
- 11.146
....εξαρταται το τρενοΧαλαρό ε ,,,όχι να μπαίνουν τρένα !
....εξαρταται το τρενοΧαλαρό ε ,,,όχι να μπαίνουν τρένα !
Απαγορευονται τα τρενα σε στενα!!!!....εξαρταται το τρενο![]()
...εκτος και εαν επικειται διανοιξηΑπαγορευονται τα τρενα σε στενα!!!!
Σαν αυτά....Σαν αυτα καλε μ;
'Η τρίτο πόδι ,χαχαχα ,,,,, νομίζω είναι ευχή και κατάρα το τρίτο πόδι .....εξαρταται το τρενο![]()
....εξαρταται το τρενο![]()
Χαχαχα ,,,,,,Απαγορευονται τα τρενα σε στενα!!!!
Εξυπακούεται η καθαριότητα πάνω από όλα.σας αρεσουν τα μεγαλα μουνοχειλα;!;!
Πόσο καύλα πια ..ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Ωραία γυναίκα...αν τα καταπινε θα μου είχε αδειάσει το πορτοφόλι κάθε μήνα... Ευχαριστώ μωράκι που δεν τα καταπίνειςΣορρυ δεν θα το ξανακανω
'Η τρίτο πόδι ,χαχαχα ,,,,, νομίζω είναι ευχή και κατάρα το τρίτο πόδι .
....κανονιστε "αλητηριοι" να το τρομαξετε το κοριτσ' !!!!Πήγαινε ΕΣΥ, μετά θα στείλουμε έναν αράπη από τα Κονγκα και μετά θα είναι ταμάμ για όλους τους υπόλοιπους!!!
....κανονιστε "αλητηριοι" να το τρομαξετε το κοριτσ' !!!!![]()
...ιντσες?!?!?Τα 9,99 ΔΕΝ τρομάζουν καμία.
Μας σώνει η τεχνική όμως.
...ιντσες?!?!?![]()
μετα απο σενα τιποτα δεν ειναι στενο μεγαλε......τα εχεις λιανισει τα κορασια μαθαινω.........μαγκα μου μικρα η μεγαλα, κλειστα η ανοιχτα, ολα εχουν την χαρη τους κ τιμωνται εξισου! Περα απο αυτο ομως το ιδανικο ειναι το διπτυχο "στενο μουνακι-χαλαρο κωλαρακι"![]()
....ναι ασχημα περνουνμετα απο σενα τιποτα δεν ειναι στενο μεγαλε......τα εχεις λιανισει τα κορασια μαθαινω......![]()
Mούναρε που χάθηκες ;Σαν αυτα καλε μ;
Όχι και χαλαρό ρε μαν... Χάνει την γλυκά του έτσι......μαγκα μου μικρα η μεγαλα, κλειστα η ανοιχτα, ολα εχουν την χαρη τους κ τιμωνται εξισου! Περα απο αυτο ομως το ιδανικο ειναι το διπτυχο "στενο μουνακι-χαλαρο κωλαρακι"![]()
Ετσι ετσι!!Όχι και χαλαρό ρε μαν... Χάνει την γλυκά του έτσι...
Τι έτσι βρε lady... Αφού δεν θα έχουμε ποτέ την χαρά να....Ετσι ετσι!!