kachaplias
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 11.869
- Πόντοι
- 4.546
το τι θα κανεις στην πραγματικοτητα το κανεις κατ ιδιαν, αφου εχεις προχωρημενες επαφες μαζι της, και εφοσον την νοιαζεσαι (Για το καλο της παντα) γιατι αλλιως εκτιθεσαι εσυ εδω μεσα , ενω ξερει ποιος εισαι και αλλιως εγω που ποτε δε προκειται να με καταλαβει γιατι δεν εχω αναγκη να αποκαλυφθω.. αναγκαστικα εισαι πιο μετρημενος στις εκφρασεις σου τουλαχιστον δημοσια... χρειαζεται παντως γονιμη κριτικη εστω και απο τους αγαπουληδες της που υποτιθεται οτι ο λογος σας μετραει παραπανω εφοσον ξερει και ποιοι ειστε...Φίλε αν την αδειάσω στην πραγματικότητα, ο λογαριασμός μου θα διαγραφτεί οριστικά γιατί δεν θα έχω θέση εδώ μέσα. Να πω τι αγαπητέ και με ποιον;
Σε ευχαριστώ πάντως για το γόνιμο διάλογο που κάνουμε, θα χαιρόμουν να πίναμε κανένα κρασάκι δίπλα - δίπλα![]()
κρασια δε πινω γιατι υπαρχουν αρκετα μελη εδω μεσα που θελουν το κεφαλι μου στο πιατο...
ισως σε καμια ανωνυμη μαζωξη εξοχων μελων του μπου να τυχει

στα θέματα της συμπεριφοράς κι αντιμετώπισης ενδεχομένων παρόμοιων καταστάσεων. Τώρα αναφορικά με το κρασί κι εγώ δεν είμαι πότης, άντε μια μπύρα το καλοκαίρι με τη ζέστη (κι όχι καθημερινά) κρασί 2-3 ποτήρια αν έχει κρύο και το τζάκι φορτωμένο.