AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 15.155
- Πόντοι
- 4.546
ο φιλος εννοει οτι για αν ασχολειθεις θα χαλασεις πολλα περισσοτερα απο τα 150 κ φυσικα μπλεκεις σε ολοκληρη ιστορια
Α ΟΚ έτσι πάσο.
Σωστός.
ο φιλος εννοει οτι για αν ασχολειθεις θα χαλασεις πολλα περισσοτερα απο τα 150 κ φυσικα μπλεκεις σε ολοκληρη ιστορια
αν θα κανεις μυνηση καταγγελια η οτιδηποτε σχετικα αν θυμαμαι καλα το παραβολο μονο για να κατεθεσεις μυνηση ειναι 300+ κ βαλε κ τα εξοδα δικηγορου μεχρι να εκδικαστει η υποθεσηΑ ΟΚ έτσι πάσο.
Σωστός.
Από 100 ξεκινούσε η μύνηση. Τώρα σήμερα πόσο είναι δε ξέρωαν θα κανεις μυνηση καταγγελια η οτιδηποτε σχετικα αν θυμαμαι καλα το παραβολο μονο για να κατεθεσεις μυνηση ειναι 300+ κ βαλε κ τα εξοδα δικηγορου μεχρι να εκδικαστει η υποθεση
φυσικα παιζει να τα παρεις πισω πολλαπλασια αν εχεις καλο δικηγορο κ αναλογα τη περιπτωση αλλα παιζει κ ο μυνημενος να μην εχει να πληρωσει ετσι κ αλλιως,νε μεν θα φαει φυλακιση κ υποχρεωτικη εργασια τα εξοδα σου ομως δε τα βγαζεις
πανω απο 300 ειναι πλεον δε θυμαμαι γτ πανε 2 χρονια απο την τελευταια φορα που εκανα κατι τετοιοΑπό 100 ξεκινούσε η μύνηση. Τώρα σήμερα πόσο είναι δε ξέρω
Καλό είναι να ονοματίζουμε κάποιες κακές συμπεριφορές.Στην ξιπασμένη Κατερίνα που ονομάζεται malkoto αναφέρεσαι.Και σιγά την υπερτιμημένη.Χωρίς λόγο πανάκριβη,χωρίς να έχει προσωπάρα.Υπάρχουν πολύ ομορφότερες και πιο οικονομικές.Τρομερα κακή αντιμετώπιση. Λαθος του φιλου, αλλα ετσι ενιωσε, ετσι εκανε.
Δυστυχως δεν πιστεύω ότι οι πυρφοροι θα σταματήσουν. Εδώ πάλι ξεροσταλιαζουν σε νημα άλλης ανεξάρτητης που τους έλεγε αν πονάνε και ότι είναι αφραγκοι, αλλά τώρα που ξέμεινε επέστρεψε. Και σίγουρα θα έχει και αυτή δουλειά.
Οπως υπαρχουν κυρώσεις για τους μαλακες που υπαρχουν εδω μεσα ετσι πρεπει να γινει κατι αντίστοιχο! Αρκετα πια με την κοροϊδία! Επειδή έχετε μουνι και νομίζετε οτι θα κανετε οτι γουστάρετε αυτο δεν σημαίνει οτι σας δίνει άφεση αμαρτιών!Δυστυχώς το παλικάρι τα έχασε τα λεφτά του.Η μόνη λύση είναι η τύπισσα να μην ξαναδεί μονόευρο ούτε στα 100 μέτρα για να καταλάβει πως βγαίνουν τα λεφτά.Και επειδή βλέπω ότι απ έξω απ έξω παραδέχτηκε ότι έκανε πουστιά πρέπει να διαγραφεί και ο λογαριασμος.
Δυστυχώς το παλικάρι τα έχασε τα λεφτά του.Η μόνη λύση είναι η τύπισσα να μην ξαναδεί μονόευρο ούτε στα 100 μέτρα για να καταλάβει πως βγαίνουν τα λεφτά.Και επειδή βλέπω ότι απ έξω απ έξω παραδέχτηκε ότι έκανε πουστιά πρέπει να διαγραφεί και ο λογαριασμος.
Σωστά τα λέτε αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Δηλαδή θα προωθήσει στους αγαπούληδες το νέο της νούμερο σε 1-2 μήνες θα εμφανιστεί ένα καινούργιο κορίτσι που θα το λένε Maraki, οι αγαπούληδες στο νήμα της θα γράψουν ότι είναι καλή και θα αρχίσει να δουλεύει ξανά. Αν έχει κρατήσει τον παλιό κατάλογο θα ξέρει και ποιους παλιούς πελάτες να αποφύγει για να μην βγει βρώμα πως είναι η ίδια και όλα καλά. Όταν εν τέλη την πάρουμε χαμπάρι θα εμφανιστεί μια Loukia και φτου και από την αρχή...Οπως υπαρχουν κυρώσεις για τους μαλακες που υπαρχουν εδω μεσα ετσι πρεπει να γινει κατι αντίστοιχο! Αρκετα πια με την κοροϊδία! Επειδή έχετε μουνι και νομίζετε οτι θα κανετε οτι γουστάρετε αυτο δεν σημαίνει οτι σας δίνει άφεση αμαρτιών!
αυτο ακριβως ειπα κ εγω πιο πριν,ο ελληνας γενικα ξεχναει ευκολα αν σκεφτεις το ποσο ευκολα βριζει κ εκθειαζει τα ιδια ατομα που ψηφιζειΣωστά τα λέτε αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Δηλαδή θα προωθήσει στους αγαπούληδες το νέο της νούμερο σε 1-2 μήνες θα εμφανιστεί ένα καινούργιο κορίτσι που θα το λένε Maraki, οι αγαπούληδες στο νήμα της θα γράψουν ότι είναι καλή και θα αρχίσει να δουλεύει ξανά. Αν έχει κρατήσει τον παλιό κατάλογο θα ξέρει και ποιους παλιούς πελάτες να αποφύγει για να μην βγει βρώμα πως είναι η ίδια και όλα καλά. Όταν εν τέλη την πάρουμε χαμπάρι θα εμφανιστεί μια Loukia και φτου και από την αρχή...
Εγώ έχω παντελόνια όπως όλοι όσοι έφαγαν φόλα... Το δεχόμαστε και πάμε παρακάτω. Εσύ έχεις τιμή και αξιοπρέπεια???Όλο και κάτι θα έχεις....Η μήπως είσαι ο μίστερ angel;;;
φιλος αυτο που κανεις ενω το προβλημα ειναι διαφορετικο κ ριχνεις μπαλακι αλλου για να ριξεις ελαφρυντικα ειναι το λιγοτερο για γελιαΣυμφωνω στο να κλεισει το νημα. Αλλα μην μεινουμε μονο σε αυτο. Να βουτηξουμε την Αλεξια, να την μαστιγωσουμε σε γυμνη πλατη εξω απο το Bill, ανεξαρτητες και γραφειατες να παφακολουθουν για παραδειγματισμο για να μαθει.
Μετά ομως, παμε να βρούμε και τους δικους μας που χαλανε την πιάτσα και κανουν αναλογες πουστιες σε γυναίκες που εργαζονται. Να δυο παραδειγματα, απου δεν δείξατε την ιδια ευαισθησια.
Δημοσίευση στο thread ''Paola UK'' Paola UK - Page 39 - bourdela.com forum
Δημοσίευση στο thread ''Amelie'' Amelie - Page 43 - bourdela.com forum
Ναι μωρέ. Είναι η πρώτη ή η τελευταία πουτανα που εξαπατα πελάτη και του έφαγε λεφτά. Δεν τα έχουν κάνει άλλες και η Αλεξία χάλασε την πιάτσα. Είτε το δέχεστε είτε όχι δεν φταίει ο θύτης αλλά το θύμα. Ας ήτανε υποψιασμένος.φιλος αυτο που κανεις ενω το προβλημα ειναι διαφορετικο κ ριχνεις μπαλακι αλλου για να ριξεις ελαφρυντικα ειναι το λιγοτερο για γελια
μου θυμιζεις μια πρωην μου που ενω εκανε μλκς αντι να πει μια συγνωμη αμεσως εφερνε μπροστα σα παραδειγμα κατι αλλο ασχετο που δεν ειχε κ καμια σχεση..
δεν λεω οτι δεν υπαρχουν μλκς που τους αξιζει κατι παραπανω απο ξυλο αλλα στη προκειμενη δεν εχει καμια μα καμια σχεση με την εξαπατηση κ το κλεψιμο
μη μπερδευουμε το βυζι με το μπουζι!
δεν ειναι η πρωτη αλλα δεν ειναι κ καλυτερη,συνεχιζεις να λες βλεπω ασχετες μλκς για να ριξεις το μπαλακι αλλου...Ναι μωρέ. Είναι η πρώτη ή η τελευταία πουτανα που εξαπατα πελάτη και του έφαγε λεφτά. Δεν τα έχουν κάνει άλλες και η Αλεξία χάλασε την πιάτσα. Είτε το δέχεστε είτε όχι δεν φταίει ο θύτης αλλά το θύμα. Ας ήτανε υποψιασμένος.
Σε αντίθετη περίπτωση κάποια που κάνει μπάνιο ενώ έχει ήδη εξυπηρετήσει πελάτη και αυτός γίνεται Λούης από το δωμάτιο δεν είναι χειρότερο δηλαδή. Μάλιστα.
Ή μήπως δεν έχουν πέσει ανάλογα θύματα γυναίκες της δουλειάς από άντρες πόλου τους φάγανε λεφτά;
Την έχει κάνει την μαλακιά η Αλεξία, όντως, αλλά το ξεχειλωσατε. Κάι ο σκοπός είναι προφανής. Αν δεν σας βγει ξεκινήστε τις Fake αρνητικές κριτικές για να κατεβάσει την τιμή. Ξέρετε εσείς. Τα έχετε ξανά κάνει.
Δεν είμαι φίλος σου.
17 είμαι σε λίγες μέρες θα μπω στην ενηλικίωση.δεν ειναι η πρωτη αλλα δεν ειναι κ καλυτερη,συνεχιζεις να λες βλεπω ασχετες μλκς για να ριξεις το μπαλακι αλλου...
ποσο ανωριμη κ φυγοπονη συμπεριφορα!πρεπει να σαι το πολυ 22χρ..
ναι τυπε για την τιμη γινονται ολα.νομιζεις οτι ειμαστε ολοι γυφτοι σα τη φιλη σου;
τι εγινε εβαλε τα κλαμματα κ τη λυπηθηκες η χανεις ποσοστα κ θιχτηκες;
φυσικα κ δεν εισαι φιλος μου,τροπος του λεγειν,αν ειχα τετοιους φιλους θα ειχα αυτοκτονησει!
συνεχισε τη μλκ σου κτλβ ολοι...