τα θελει σε δολλαρια τυπε
Τύπε να μιλήσουμε κάπως σοβαρά;
Βγήκα εγώ ποτέ να πω ότι έχω πακ€τα όπως ο εν λόγω παπατζής;
Τόσα δεν έχει ούτε ο καπνοβιομήχανος Καρέλιας έλεος δηλαδή με τις ψεύτικες φωτογραφίες.
Αλλά ξέρεις τι γίνεται;
Γκρινιάζουν σε παραδίπλα νήματα ότι ακρίβεια στο ψωμί, γάλα κλπ αντί να στρώσουν τον κώλο τους κάτω και να δουλέψουν...
Κι εγώ από το μηδέν ξεκίνησα όταν μπήκαμε στο ΔΝΤ, γύρισα και έκανα χαμαλοδουλειές τα πρώτα 2 χρόνια για να ορθοποδήσω.
Το κακό τύπε είναι ότι όλοι αυτοί οι κηφήνες του bou (μαζί με τα κλωνάρια τους) ενδεχομένως να ψηφίζουν, άρα όταν θα σου έρθει το επόμενο ραβασάκι της Εφορίας, λογαριασμοί κλπ τα παράπονα σε δαύτους κι όχι στον εκάστοτε Πρωθυπουργό...
Έχω πει κι άλλες φορές όσο ακραίο κι αν ακούγεται ότι τούτη η γαμημένη γη θέλει φωτιά κι ατσάλι να ισοπεδωθεί κι από τις στάχτες να αναγεννηθεί γιατί δεν υπάρχει επάνω κάποιος με βούρδουλα να βάζει όλους τους κοπρίτες με το ζόρι για δουλειά...
Τα μουνάκια είναι ωραία είτε λέγονται Λαίδη είτε Περσεφόνη και πολύ θα ήθελα να είχα 3 δίπλα μου, όμως δεν γίνεται αυτό, αλλά δεν θα μπω εδώ μέσα να σπάσω τα νεύρα καμμίας κοπέλας επειδή μου φταίει κάτι και πόσο μάλλον να κάνω κογιότ με τον κάθε κακοήθη.