Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.530
Πόντοι
3.246
Δεν είπα ότι διαφωνούμε

Όπως σου έγραψα ο καθένας έχει διαφορετική άποψη για το τι είναι πατριωτική πολιτική....κάποιοι λένε να πάρουμε όπλα...άλλοι λένε δίνουμε τα λεφτά στις εταιρείες που χρηματοδοτούν πολέμους για να πουλάνε όπλα και δεν έχουμε στα επείγοντα γιατρούς. Δίκιο έχουν και οι 2.

Κάποιοι λένε ότι μόνος τρόπος είναι οι επενδύσεις για να έρθει ξένο χρήμα αφού δεν παράγουμε τίποτα άλλοι λένε ότι οι επενδύσεις δίνουν στους περισσότερους απλά ένα βασικό μισθό. Δίκιο και οι 2.

Για εμένα δεν υπάρχει ξεκάθαρη πολιτική όλες οι οικονομίες είναι δεσμευμένες μεταξύ τους. Και η Ευρώπη της διαφθοράς αν δεν υπήρχε η Ελλάδα θα ήταν τώρα χωράφι δεν θα είχες δει ποτέ τις "καλές εποχές" απόδειξη ότι γίνεται σήμερα με το αγροτικό...δεν ήρθαν τα λεφτά των επιδοτήσεων και πάει να καεί το σύμπαν.

όταν ήρθε η ώρα ο κόσμος δεν επέλεξε κυβερνήσεις που δεν θα ξεπουλούσαν την χώρα....δεν είναι ο Έλληνας έτοιμος (ούτε θα είναι ποτέ) για να υποστεί ότι χρειάζεται για να γίνει πιο αυτάρκης.

Αυτάρκεια δεν σημαίνει καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

Οπότε ας ξεκινήσουμε από τα βασικά ναι...οι πολιτικοί που περιγράφεις δεν υπάρχουν πουθενά....πρέπει να φροντίσουμε εμείς να φοβούνται ότι αν μας κοροιδέψουν θα ψάχνουν καράβι να φύγουν και δε θα ξανά εκλεγούν ποτέ. Ας ξεκινήσουμε πηγαίνοντας στις σέρρες να ρωτήσουμε όσουν ζουν εκεί "γιατί ψήφισες πάλι τον μαλάκα" συμφωνείς?
Θα συμφωνήσω χωρίς δεύτερη σκέψη όταν πάψεις να χαώνεσαι παραθέτοντας κάθε φορά τις δέκα χιλιάδες διαφορετικές οπτικές του κάθε πικραμένου και συγκεντρωθείς περισσότερο στο τί ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΓΑΘΟ θέλεις εσύ,εγώ, εμείς ως συμπολίτες και συμπατριώτες και συνάνθρωποι αν θέλεις.
Έτσι, παρακαλώ.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.654
Πόντοι
6.256
Θα συμφωνήσω χωρίς δεύτερη σκέψη όταν πάψεις να χαώνεσαι παραθέτοντας κάθε φορά τις δέκα χιλιάδες διαφορετικές οπτικές του κάθε πικραμένου και συγκεντρωθείς περισσότερο στο τί ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΓΑΘΟ θέλεις εσύ,εγώ, εμείς ως συμπολίτες και συμπατριώτες και συνάνθρωποι αν θέλεις.
Έτσι, παρακαλώ.
Δεν θέλουμε τα ίδια πράγματα και αν τα θέλουμε εν μέρει τα συμφέροντα μας μπορεί να μην συμβαδίζουν.

Όλοι θέλουν να μην υπάρχει φοροδιαφυγή αλλά κανένας δεν θέλει να πληρώσει ο ίδιος.

Όλοι θέλουν να προστατεύεται η χώρα αλλά κανένας δε θέλει να στείλει το παιδί του στο τριεθνές όλοι το θέλουν στο 401.

Όλοι θέλουν καθαρές πόλεις αλλά κανένας δεν κάνει τον κόπο να μην πετάει τα γαμημένα τσιγάρα και σκουπίδια του από το παράθυρο του αυτοκινήτου του.

Όλοι θέλουν δικαιοσύνη και αξιοκρατία αλλά μόλις κάνουν την στραβή κοιτάνε πως θα γλιτώσουν και όταν βρουν βύσμα δίνουν κώλο.

Όλοι είναι στη γωνία περιμένοντας ποιος θα παραστρατήσει για να τον (κατα)δικάσουν δημόσια και όταν οι ίδιοι κάνουν τη λαδιά ζητάνε το τεκμήριο της αθωότητας.

Δεν σου έχω απάντηση...εγώ είμαι επαγγελματίας...το συμφέρον μου είναι χαμηλοί μισθοί, χαμηλή φορολογία και επενδύσεις φουλ να έχω να δουλεύω με σοβαρές και μεγάλες εταιρείες που δεν ρίχνουν πιστόλια - Άλλο που η παρούσα κυβέρνηση προσπαθεί να μας κλείσει για να μείνουν μόνο τα καρτέλ - αυτά δεν συμβαδίζουν με τα συμφέροντα των χαμηλόμισθων που αποτελούν το 70% της κοινωνίας όμως. Δεν θα προσπαθήσω να το περάσω ως σωστό επειδή συμφέρει εμένα.

Γιαυτό καλό και αγαθό είναι η ελευθερία να ψηφίζουμε και να αποφασίζουμε σωστά ή λάθος μόνοι μας και αυτοί που κυβερνάνε να μην χαρίζουν την περιουσία της χώρας χωρίς να μας ρωτήσουν.

Αν θες μια απάντηση....βρίσκεται στην παιδεία....αν μεγαλώσουμε πολίτες με παιδεία θα αλλάξουν όλα...μέχρι τότε δεν θα γίνει.

Αυτά.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.143
Πόντοι
6.056
Πάει κανένας να μαζέψει ελιές, καπνά ? Όταν τελειώσει το Πανεπιστημιακό έτος πάει κανείς να δουλέψει 2 μήνες να βγάλει κανα φράγκο ?
Ή τρέχει στο γέρο του κ του λέει ρε μαν στάξε κανα φραγκο να πάρω αμάξι ?
Πριν ανοίξει τα σύνορα το 1990 ... μια χαρά δεν μαζεύονταν οι ελιές ; Ξαφνικά έγινε φλώρος ο έλληνας ;
Όχι βέβαια. Τα καπνά τα είχε τελειώσει η ΕΟΚ από πολύ παλιότερα.

Αν πρώτα από όλα δεν μπει νοικοκύρεμα και όριο στον αριθμό όσων παίρνουν λεφτά από τη δημόσιο
δεν μπορεί να γίνει τίποτε. Είναι μια μαύρη τρύπα που τρώει τα πάντα και δεν θα αφήσει τίποτε.
Όταν έφυγαν οι συνταγματάρχες το 1974, το δημόσιο πλήρωνε 250.000 άτομα.
Πρόπερσι το επαγγελματικό επιμελητήριο ... μέτρησε 1.150.000 άτομα !!!!!!

Ας δούνε αυτό ... και πολλά άλλα .... έπαιρνε τότε κανείς 750€ επίδομα επειδή ... έχει κατάθλιψη ;
Τώρα όποιος δεν γαμάει , όποιος δεν έχει γκόμενα, όποια δεν βρίσκει γαμπρό μεγιστάνα ...
το ρίχνουν στην τρελή μουρλόχαπα κάργα ... και παίρνουν επίδομα 750€ .
Μαλάκες είναι να πάνε στη δουλειά ;

Είχε αντιστασιακούς το 1974 να παίρνουν συνταξεις χωρίς ένσημα ;
Είχε ... επιδοτούμενους καλλιτέχνες ;
Ποιός τα πληρώνει αυτά ;

Έπειτα οι φόροι να ισχύουν ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
Και κάθε αμοιβή να φορολογείται το ίδιο .
ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ... ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ... ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ.

Αν πλήρωναν τους φόρους που ψηφίζουν ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.143
Πόντοι
6.056
Εδώ διαφωνώ έχουν φύγει πάνω από 700χιλιαδες Έλληνες αν είχαν φέρει 3 μετανάστες στο καθένα που εφευγε θα έπρεπε πληθυσμιακά να είχαμε ανέβει και όχι να συρρίκνωνομαστε
Στον ένα Έλληνα που φεύγει μένει μίσος μετανάστης ούτε καν ένα προς ένα
Αλλιώς τώρα θα είχαμε 11.2 και όχι 10.4 εκ
Ο καπιταλισμός είναι άγνωστη λέξη για τον μέσο Έλληνα δεν μπορεί να λειτουργήσει ο Έλληνας με τον καπιταλισμό.
Ο έλληνας ακούει ότι στο αμερικα έπαιρνα τότε 35000 το χρόνο και καβλωνε και σου έλεγε εκεί είναι κράτος
Αλλά όμως όταν του έλεγα ότι από τα 35 μου έμεναν λιγότερα από τα Μίσα στραβομουτσουνιαζε
Βέβαια Αμερική και καπιταλισμός σου δίνουν όλες τις διόδους να βγαλεις χρήμα εκεί που εσένα σε τρώνε οι φάμπρικες στη Γερμανία για 2500 αντε 3000 στην αμερικα αν ήσουν θα έκανες μια νέα σταρτ απ εταιρία η ακόμα και το μισό εισόδημα που θα έπαιρνες θα το επενδύειες όλο στο στοκ μάρκετ η ακόμα και νόμιμος τοκογλυφος μπορείς να το παίξεις αν σκας το κάσε.
Καλά και στην αμέρικα κι εσύ μπορούσες να βγάζεις 80 χιλιάδες ντόλαρς το χρόνο με τσάμπα διαμονή και φαγητό ...
οδηγός στο ατλάντικ σίτυ ..... πήγες άκλαφτος να γίνεις εργάτης με τους ισπανόφωνους ......

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.530
Πόντοι
3.246
Δεν θέλουμε τα ίδια πράγματα και αν τα θέλουμε εν μέρει τα συμφέροντα μας μπορεί να μην συμβαδίζουν.

Όλοι θέλουν να μην υπάρχει φοροδιαφυγή αλλά κανένας δεν θέλει να πληρώσει ο ίδιος.

Όλοι θέλουν να προστατεύεται η χώρα αλλά κανένας δε θέλει να στείλει το παιδί του στο τριεθνές όλοι το θέλουν στο 401.

Όλοι θέλουν καθαρές πόλεις αλλά κανένας δεν κάνει τον κόπο να μην πετάει τα γαμημένα τσιγάρα και σκουπίδια του από το παράθυρο του αυτοκινήτου του.

Όλοι θέλουν δικαιοσύνη και αξιοκρατία αλλά μόλις κάνουν την στραβή κοιτάνε πως θα γλιτώσουν και όταν βρουν βύσμα δίνουν κώλο.

Όλοι είναι στη γωνία περιμένοντας ποιος θα παραστρατήσει για να τον (κατα)δικάσουν δημόσια και όταν οι ίδιοι κάνουν τη λαδιά ζητάνε το τεκμήριο της αθωότητας.

Δεν σου έχω απάντηση...εγώ είμαι επαγγελματίας...το συμφέρον μου είναι χαμηλοί μισθοί, χαμηλή φορολογία και επενδύσεις φουλ να έχω να δουλεύω με σοβαρές και μεγάλες εταιρείες που δεν ρίχνουν πιστόλια - Άλλο που η παρούσα κυβέρνηση προσπαθεί να μας κλείσει για να μείνουν μόνο τα καρτέλ - αυτά δεν συμβαδίζουν με τα συμφέροντα των χαμηλόμισθων που αποτελούν το 70% της κοινωνίας όμως. Δεν θα προσπαθήσω να το περάσω ως σωστό επειδή συμφέρει εμένα.

Γιαυτό καλό και αγαθό είναι η ελευθερία να ψηφίζουμε και να αποφασίζουμε σωστά ή λάθος μόνοι μας και αυτοί που κυβερνάνε να μην χαρίζουν την περιουσία της χώρας χωρίς να μας ρωτήσουν.

Αν θες μια απάντηση....βρίσκεται στην παιδεία....αν μεγαλώσουμε πολίτες με παιδεία θα αλλάξουν όλα...μέχρι τότε δεν θα γίνει.

Αυτά.
Τα στραβά τα γνωρίζουμε κι είναι χιλιοειπωμένα

Περιορίζουμε κλάψα, γνώμη μου, μια καλή αρχή!!!!!

Στις δυό τελευταίες παραγράφους σου δίνεις μόνος σου κάποιες απαντήσεις

Ειδικά για την παιδεία συμφωνώ με τα χίλια!

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.654
Πόντοι
6.256
Τα στραβά τα γνωρίζουμε κι είναι χιλιοειπωμένα

Περιορίζουμε κλάψα, γνώμη μου, μια καλή αρχή!!!!!

Στις δυό τελευταίες παραγράφους σου δίνεις μόνος σου κάποιες απαντήσεις

Ειδικά για την παιδεία συμφωνώ με τα χίλια!
δεν σου κάνει εντύπωση....ότι και πολλά από τα σωστά όλοι τα ξέρουμε πάνω κάτω

αλλά δεν τα εφαρμόζει κανένας?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.774
Πόντοι
6.256
Τρεχατε ψωμολυσσες στα σουπερ μαρκετ να ψωνισετε τωρα που ο τεραστιος ηγετης σας εκανε εκπτωσεις σε παγωτα,μανταλακια και βουρτσες με τριχες...:2funny:

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.530
Πόντοι
3.246

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.774
Πόντοι
6.256
Αλλος ενας αριστος....για να δω αν καταλαβα καλα.Μιλαμε για το εργο;:confused:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.654
Πόντοι
6.256

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.481
Πόντοι
6.056
Τρεχατε ψωμολυσσες στα σουπερ μαρκετ να ψωνισετε τωρα που ο τεραστιος ηγετης σας εκανε εκπτωσεις σε παγωτα,μανταλακια και βουρτσες με τριχες...:2funny:

χωρίς Κυργιάκαρο δεν θα είχαμε ούτε σούπερ μάρκετ, ούτε χωράφια, ούτε νοσοκομεία έστω με ράντζα,
ούτε πακέτα σε κολλητούς, τίποτις...
θα είχε εξαφανισθεί η χώρα :tooth:
Διάβασε ποσταρίσματα μπραβοκούληδων να μαθαίνεις μπαλίτσα μωρέ κ σύ :upsidedown:

*****φέρτε πίσω τα κλεμμένα πίσω ρε κοπρίτες ολετήρες του τόπου

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.481
Πόντοι
6.056
Αλλος ενας αριστος....για να δω αν καταλαβα καλα.Μιλαμε για το εργο;:confused:

αααχαχαχαχαχαχα :2funny:

άλλος ένας άριστος (ιδρυματικός) :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

τι φιντάνια είναι τούτα ??!!!:wanker:αααχαχαχα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.774
Πόντοι
6.256
χωρίς Κυργιάκαρο δεν θα είχαμε ούτε σούπερ μάρκετ, ούτε χωράφια, ούτε νοσοκομεία έστω με ράντζα,
ούτε πακέτα σε κολλητούς, τίποτις...
θα είχε εξαφανισθεί η χώρα :tooth:
Διάβασε ποσταρίσματα μπραβοκούληδων να μαθαίνεις μπαλίτσα μωρέ κ σύ :upsidedown:

*****φέρτε πίσω τα κλεμμένα πίσω ρε κοπρίτες ολετήρες του τόπου
Μετα τον Μιζοτακη τον διεθνη ηγετη που πεογλειφει τον Τραμπ για μια φωτογραφια το χαος τυπε....ουτε απευθειας αναθεσεις,ουτε υποκλοπες,ουτε εκατονταδες εκ ευρω προστιμα απο την Ευρωπαικη Ενωση,ουτε καρτελ ακριβειας στα παντα.

Πως θα ζησουμε χωρις τον Μιζοτακη πες μου!!!

koskam

Μέγας
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
12.184
Πόντοι
4.646
εγινε ληστεια στο μουσιο του Λουβρου.... χμμμμ.... λες να πανε προς Κρητη μερια αυτα που αρπαξαν;; εχει τουλαχιστον μια οικογενεια με συλλογη απο αρχαια και σπανια πραγματακια εκει....:cheesy:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.654
Πόντοι
6.256
δεν είναι του στυλ τους αυτό

η συγκεκριμένη οικογένεια προτιμά τις κλεψιές της να τις νομοθετεί για να κοιμάται και ήσυχη :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.774
Πόντοι
6.256
Το εργο ειναι ενα εργο....τρελη ατακα το αριστο στελεχος.Μου θυμιζει εναν συμφοιτητη μου παλια που οποτε εβγαινε να δωσει Μικροβιολογια το μονο που ελεγε ηταν οτι ο Σταφυλοκοκκος ειναι Σταφυλοκοκκος και τον κοβανε.:2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.481
Πόντοι
6.056
Μετα τον Μιζοτακη τον διεθνη ηγετη που πεογλειφει τον Τραμπ για μια φωτογραφια το χαος τυπε....ουτε απευθειας αναθεσεις,ουτε υποκλοπες,ουτε εκατονταδες εκ ευρω προστιμα απο την Ευρωπαικη Ενωση,ουτε καρτελ ακριβειας στα παντα.

Πως θα ζησουμε χωρις τον Μιζοτακη πες μου!!!
άρχοντα μου ,
εδώ για να στρώσει η φάση , θέλει ΝΕΠΑΛ χ10
Το θράσος ,η αλαζονεία , οι συγκαλύψεις και το κλέψιμο βασιλεύουν μαζί με την γραφικότητα ...
υπουργός νανογιλεκάκιας που θησαυρίζει με τις ιδιωτικοποιήσεις και νομίζει πως ενδιαφερόμαστε
για το αν έκανε μπότοξ αν έβαλε μαλλί κι αν έκανε λεύκανση κωλοτρυπίδας:confused::confused:

koskam

Μέγας
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
12.184
Πόντοι
4.646
1000019971.jpg

Stories