Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.762
Συμφωνούμε στα περισσότερα

Το πρόβλημα είναι ότι αν ρωτήσεις 100 Έλληνες τι θα σήμαινε μια πατριωτική κυβέρνηση και ποιο είναι το πραγματικό συμφέρον της χώρας θα πάρεις 100 διαφορετικές απαντήσεις. Οι 90 θα είναι ιδιοτελείς και όχι πραγματικές απόψεις.

Πες μου εσύ λοιπόν...τι σημαίνει πατριωτική θέση για την Ελλάδα?
Εσύ ξέρεις ?
Γράψε περιμένω
Χθες δεν έγραψες για τον καπιταλισμό έκανες μωκο

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.657
Πόντοι
6.256
η κατασταση θα μπορουσε να ηταν πολυ χειρότερη , μια χαρά ειναι ολα , απλα δεν ειναι η ακρίβεια το προβλημα , οτι ειστε φτωχοι ειναι το θε΄μα :coffee::coffee:
για άλλο σαιτ θα μιλάς μάλλον :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.657
Πόντοι
6.256
Εσύ ξέρεις ?
Γράψε περιμένω
Χθες δεν έγραψες για τον καπιταλισμό έκανες μωκο
μια καλή αρχή θα ήταν να σου κόψουν όλα τα επιδόματα να σε έβαφαν μαύρο και να σε έστελναν για εκπαίδευση στο εργοτάξιο στο Ελληνικό

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.532
Πόντοι
3.246
Συμφωνούμε στα περισσότερα

Το πρόβλημα είναι ότι αν ρωτήσεις 100 Έλληνες τι θα σήμαινε μια πατριωτική κυβέρνηση και ποιο είναι το πραγματικό συμφέρον της χώρας θα πάρεις 100 διαφορετικές απαντήσεις. Οι 90 θα είναι ιδιοτελείς και όχι πραγματικές απόψεις.

Πες μου εσύ λοιπόν...τι σημαίνει πατριωτική θέση για την Ελλάδα?
Είδες που δε διαφωνούμε και τόσο τελικά;
:2funny:

Όχι κλεψιά οχι ιδιοτέλεια.

Να δίνει ο πολιτικός το παράδειγμα στο λαό του.

Να εκπέμπει με το λόγο ΚΑΙ με την πράξη του αγάπη ΕΡΩΤΑ:smitten: για την διαχρονική Ελλάδα

κι ΌΧΙ πατριδοκαπηλεία

αλλά ούτε και συμμόρφωση με τις απαιτήσεις άλλων κρατών, δυνάμεων,καθεστώτων κλπ.

Απλά πράγματα

Δύσκολα μεν αλλά ας αρχίσουμε απ' τα απλά και βασικά και βλέπουμε

Αντί να κλαίμε τη μοίρα μας ότι όλοι ίδιοι είναι.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.145
Πόντοι
6.056
Τί δεν καταλαβαίνεις

Μάλλον καταλαβαίνεις αλλά σου αρέσει να ζαλίζεις το συνομιλητή σου με τα ναι μεν αλλά.
Τι συζητάς ρε με το ούφο ;;;
Λέει για αυτόν που πληρώνει 200€ εισφορές ... ότι θέλει σύνταξη 1100€ ;
Αυτό λέει ;;;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .
Ο αγρότης δίνει 145€ ... που ουσιαστικά δεν είναι επαγγελματίας.

Οι επαγγελματίες δίνουν όλοι από 250€ και πάνω. Αν πληρώνουν υποχρεωρικό εφάπαξ (ιατροί) δίνουν 300€.
Αν πληρώνουν και υποχρεωτικό εφάπαξ και υποχρεωτική επικουρική (μηχανικοί και δικηγόροι) δίνουν 360€.
ΣΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ. Και σύνταξη στα 67.
Και θα πάρουν 720€ στα 35 χρόνια και 800€ στα 40.

Ενώ οι δημόσιοι ... έπαιρναν 3500€ και συνεχίζουν .... στα 45 !!!!!
(δεκο , τραπεζες, οσε κοκ).

Για αυτούς δεν λέει τίποτε το ούφο.
Και παίρνουν όλοι τα διπλά από τους επαγγελματίες.

ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ... ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ... ΑΠΟ ΤΑ 30 .... 40 .... 46 ... 50 ....
χωρίς να έχουν πληρώσει ούτε 1€ ;;;

Για αυτούς έχει γράψει ποτέ τίποτε το βλήμα ;;;

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
12.025
Πόντοι
3.556
Δεν μπορεί να δουλέψει ο νεοφιλελευθερισμός Ελλάδα αφού προυποθέτει fair play,ελεύθερο ανταγωνισμό και οι Ελληνες θέλουν το αντίθετο νεποτισμό,προσωπικές σχέσεις,φέουδα,προστασία συμφερόντων.Ούτε κράτος πρόνοιας τυ΄που δυτικής Ευρώπης μπορεί να δουλέψει γιατί φοροδιαφεύγουν.Πώς να κάνεις ανακατανομή εισοδήματος μέσω φόρων όταν δεν πληρώνονται φόροι?Κομμουνιστικό σύστημα σταλινικού τύπου θα μπορούσε να δουλέψει όπως και αυτό που γίνεται τώρα,επιδοτήσεις από ΕΕ και μοίρασμα σε κομματικούς φίλους και μετά διάχυση στο γενικό πληθυσμό.Η Ελλάδα δηλαδή ζει επιδοτούμενη,έχουν αποδεχτεί πλέον αναπηρία,αδυναμία ανταγωνιστικής παραγωγικής ικανότητας εκ των ένθεν.
Αγριος καπιταλισμός αγγλοσαξωνικού,αμερικανικού τύπου dog eat dog φάση θα μπορούσε να δουλέψει Ελλάδα μόνο αν κάποιος το επέβαλε,οι ντόπιοι δεν το αφήνουν αυτό.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.145
Πόντοι
6.056
Απλά αν φύγουν όλοι οι άξιοι ... και μείνουν μόνο όσοι έχουν παίρνουν επιδόματα... άγαμες θυγατέρες .... δεκο ... τράπεζες ....
προνομιούχοι .... ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ... ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ....

Στο διάολο ... δεν θα κλάψουμε.

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.532
Πόντοι
3.246
Αυτό λέει ;;;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

Οι επαγγελματίες δίνουν όλοι από 250€ και πάνω. Αν πληρώνουν υποχρεωρικό εφάπαξ (ιατροί) δίνουν 300€.
Αν πληρώνουν και υποχρεωτικό εφάπαξ και υποχρεωτική επικουρική (μηχανικοί και δικηγόροι) δίνουν 360€.

ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ... ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ... ΑΠΟ ΤΑ 30 .... 40 .... 46 ... 50 ....

Όχι ρε δε λέμε τέτοια

Του αφύπνιση τον κρυμμένο φοβισμένο πατριωτικό του εαυτό :2funny:

Καλά τα πάει :confused:μην τον σκιάζεις μωρέ κι εσύ:2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
12.025
Πόντοι
3.556
Απλά αν φύγουν όλοι οι άξιοι ... και μείνουν μόνο όσοι έχουν παίρνουν επιδόματα... άγαμες θυγατέρες .... δεκο ... τράπεζες ....
προνομιούχοι .... ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ... ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ....

Στο διάολο ... δεν θα κλάψουμε.

Αυτό γίνεται.Για κάθε καλό που φεύγει φέρνουν 3 λαθρο να τον αντικαταστήσουν.Ετσι έχεις συνολική υποβάθμιση και αλοίωση πληθυσμού.Αυτό αυτός το ονομάζει προσαρμογή,εφαρμογή νόμων της αγοράς κτλ.
Σου λέει στα αρχίδια μου,εγώ από το λαθρο κονομάω,χτίζω σπιταρώνα φρουρούμενη να μένω μακριά του και εσύ τον τρως στη μάπα.Κάτσε εκεί να σε ουρεί ο λαθρο.Αυτός είναι φίλε μου ο καπιταλισμός εγώ είμαι άνθρωπος της αγοράς,της ελευθερίας.Δεν κατάλαβα τι θες,αλλαγή συστήματος?Μήπως έγινες παιδί μου κομμουνιστής?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.770
Πόντοι
12.756
οι καλοι φευγουν γιατι δεν υπαρχουν θέσεις γι αυτους εδω , δεν υπαρχουν σοβαρες βιομηχανίες , και γενικά εταιρείες που θελουν εκπαιδευμενο προσωπικο..
Και αν θελουν , θελουν να πληρωσουν ψιχουλα.
Η χωρα απλοποιείται βιομηχανικά εντελως , θελει μαυρους , πακια , αγράμματους , χωρις εξειδίκευση κτλ.
Τουλαχιστον το μεγαλυτερο κομματι ειναι αυτοι που χρειαζεται.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.643
Πόντοι
5.506
οι καλοι φευγουν γιατι δεν υπαρχουν θέσεις γι αυτους εδω , δεν υπαρχουν σοβαρες βιομηχανίες , και γενικά εταιρείες που θελουν εκπαιδευμενο προσωπικο..
Η χωρα απλοποιείται βιομηχανικά εντελως , θελει μαυρους , πακια , αγράμματους , χωρις εξειδίκευση κτλ.
αυτο χωρις πλακα ειναι τεραστια αληθεια...και εισαι ο πρωτος που το εβαλες σαν θεμα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.657
Πόντοι
6.256
Είδες που δε διαφωνούμε και τόσο τελικά;
:2funny:

Όχι κλεψιά οχι ιδιοτέλεια.

Να δίνει ο πολιτικός το παράδειγμα στο λαό του.

Να εκπέμπει με το λόγο ΚΑΙ με την πράξη του αγάπη ΕΡΩΤΑ:smitten: για την διαχρονική Ελλάδα

κι ΌΧΙ πατριδοκαπηλεία

αλλά ούτε και συμμόρφωση με τις απαιτήσεις άλλων κρατών, δυνάμεων,καθεστώτων κλπ.

Απλά πράγματα

Δύσκολα μεν αλλά ας αρχίσουμε απ' τα απλά και βασικά και βλέπουμε

Αντί να κλαίμε τη μοίρα μας ότι όλοι ίδιοι είναι.
Δεν είπα ότι διαφωνούμε

Όπως σου έγραψα ο καθένας έχει διαφορετική άποψη για το τι είναι πατριωτική πολιτική....κάποιοι λένε να πάρουμε όπλα...άλλοι λένε δίνουμε τα λεφτά στις εταιρείες που χρηματοδοτούν πολέμους για να πουλάνε όπλα και δεν έχουμε στα επείγοντα γιατρούς. Δίκιο έχουν και οι 2.

Κάποιοι λένε ότι μόνος τρόπος είναι οι επενδύσεις για να έρθει ξένο χρήμα αφού δεν παράγουμε τίποτα άλλοι λένε ότι οι επενδύσεις δίνουν στους περισσότερους απλά ένα βασικό μισθό. Δίκιο και οι 2.

Για εμένα δεν υπάρχει ξεκάθαρη πολιτική όλες οι οικονομίες είναι δεσμευμένες μεταξύ τους. Και η Ευρώπη της διαφθοράς αν δεν υπήρχε η Ελλάδα θα ήταν τώρα χωράφι δεν θα είχες δει ποτέ τις "καλές εποχές" απόδειξη ότι γίνεται σήμερα με το αγροτικό...δεν ήρθαν τα λεφτά των επιδοτήσεων και πάει να καεί το σύμπαν.

όταν ήρθε η ώρα ο κόσμος δεν επέλεξε κυβερνήσεις που δεν θα ξεπουλούσαν την χώρα....δεν είναι ο Έλληνας έτοιμος (ούτε θα είναι ποτέ) για να υποστεί ότι χρειάζεται για να γίνει πιο αυτάρκης.

Αυτάρκεια δεν σημαίνει καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

Οπότε ας ξεκινήσουμε από τα βασικά ναι...οι πολιτικοί που περιγράφεις δεν υπάρχουν πουθενά....πρέπει να φροντίσουμε εμείς να φοβούνται ότι αν μας κοροιδέψουν θα ψάχνουν καράβι να φύγουν και δε θα ξανά εκλεγούν ποτέ. Ας ξεκινήσουμε πηγαίνοντας στις σέρρες να ρωτήσουμε όσουν ζουν εκεί "γιατί ψήφισες πάλι τον μαλάκα" συμφωνείς?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.657
Πόντοι
6.256
Αυτό λέει ;;;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

τα έχουμε πει λάκη 100 φορές όταν δεν κρυβόσουν πίσω από τα φουστάνια της ignore list.

το μυαλό σου είναι στο να τσακώνεσαι γιαυτό....το έγραψα ξανά....κοιτάνε πως θα τους διορίσουν....δεν έγραψα τους για τους επαγγελματίες που εκτός από τα 300 πληρώνουμε και 1000 ευρώ τέλος επιτηδεύματος...για τους μισθωτούς και τους δημ. υπαλλήλους έγραψα.

ο αγρότης σε όλες τις χώρες του κόσμου είναι επιδοτούμενος για να τρως φτηνές ντομάτες...εγώ θα το άκουγα και να μην είναι...αλλά να είσαι έτοιμος να την πληρώσεις πιο ακριβή.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.482
Πόντοι
6.056
Στο σύριζα υπήρχαν φωνές να έχουμε και δικό μας κοινό να διοριζαμε δικά μας παιδιά
σωστό !!!!!
επίσης για να μην μπουρδουκλωνόματε με τις αμπελοφιλοσοφίες του κάθε βαρεμένου ξερόλα,
για να είμαστε αντικειμενικοί κ συγκεκριμένοι , ας παραδεχθούμε τα κάτωθι γεγονότα χωρίς οπαδισμούς ...
Ο Τσίπρας επέλεξε να πάει πρόωρα σε εκλογές προικίζοντας τον Κούλη με 37 δις για να τα φάει με τους φραπέδες...
Αν μοίραζε τα δις στον κόσμο πχ με έκτακτο βοήθημα ή έκανε φοροαπαλλαγές ή αυξήσεις σε μισθούς-συντάξεις ή διορισμούς
που θα καλύπτονταν από τα 37 δις ,
θα ήταν ακόμη ΠΘ διότι στην πορεία ήρθαν κι άλλα ευρωπαικά πακέτα με τα οποία μπορούσε να κάνει κοινωνική πολιτική
Φάγανε τα πακέτα οι κολλητοί του Κούλη , έφτιαξε αλά Κιμ μμε, επειδή ο Αλέξης ήταν ρούκις και ο πρώτος πθ τα τελευταία χρόνια που άφησε
γεμάτα τα ταμεία ... σερβιρισμένα να τα ξεκοκαλίσουν οι γαλάζιες ακρίδες

Ένα άλλο πάλι σημαντικό είναι το πόθεν έσχες του ,
στα 5 χρόνια που κυβέρνησε,
κονόμησε καμιά εικοσαριά σπίτια ? ΟΧΙ
"δανείστηκε" χρωστάει στις τράπεζες εκατομμυριάκια ? ΟΧΙ
φαίνεται μπερδεγουέι στις καταθέσεις του ? ΟΧΙ
έκανε λάθη και μακακίες ? ΝΑΙ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.762
Αυτό γίνεται.Για κάθε καλό που φεύγει φέρνουν 3 λαθρο να τον αντικαταστήσουν.Ετσι έχεις συνολική υποβάθμιση και αλοίωση πληθυσμού.Αυτό αυτός το ονομάζει προσαρμογή,εφαρμογή νόμων της αγοράς κτλ.
Σου λέει στα αρχίδια μου,εγώ από το λαθρο κονομάω,χτίζω σπιταρώνα φρουρούμενη να μένω μακριά του και εσύ τον τρως στη μάπα.Κάτσε εκεί να σε ουρεί ο λαθρο.Αυτός είναι φίλε μου ο καπιταλισμός εγώ είμαι άνθρωπος της αγοράς,της ελευθερίας.Δεν κατάλαβα τι θες,αλλαγή συστήματος?Μήπως έγινες παιδί μου κομμουνιστής?
Εδώ διαφωνώ έχουν φύγει πάνω από 700χιλιαδες Έλληνες αν είχαν φέρει 3 μετανάστες στο καθένα που εφευγε θα έπρεπε πληθυσμιακά να είχαμε ανέβει και όχι να συρρίκνωνομαστε
Στον ένα Έλληνα που φεύγει μένει μίσος μετανάστης ούτε καν ένα προς ένα
Αλλιώς τώρα θα είχαμε 11.2 και όχι 10.4 εκ
Ο καπιταλισμός είναι άγνωστη λέξη για τον μέσο Έλληνα δεν μπορεί να λειτουργήσει ο Έλληνας με τον καπιταλισμό.
Ο έλληνας ακούει ότι στο αμερικα έπαιρνα τότε 35000 το χρόνο και καβλωνε και σου έλεγε εκεί είναι κράτος
Αλλά όμως όταν του έλεγα ότι από τα 35 μου έμεναν λιγότερα από τα Μίσα στραβομουτσουνιαζε
Βέβαια Αμερική και καπιταλισμός σου δίνουν όλες τις διόδους να βγαλεις χρήμα εκεί που εσένα σε τρώνε οι φάμπρικες στη Γερμανία για 2500 αντε 3000 στην αμερικα αν ήσουν θα έκανες μια νέα σταρτ απ εταιρία η ακόμα και το μισό εισόδημα που θα έπαιρνες θα το επενδύειες όλο στο στοκ μάρκετ η ακόμα και νόμιμος τοκογλυφος μπορείς να το παίξεις αν σκας το κάσε.

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.684
Πόντοι
10.446
Ναι μαν, αλλά πες μου εσύ πόσους έλληνες ξέρεις κάτω από 40 ετών να δουλεύουν οικοδομές ?
Αιγύπτιοι και Αραβες είναι τίγκα...
Πάει κανένας να μαζέψει ελιές, καπνά ? Όταν τελειώσει το Πανεπιστημιακό έτος πάει κανείς να δουλέψει 2 μήνες να βγάλει κανα φράγκο ?
Ή τρέχει στο γέρο του κ του λέει ρε μαν στάξε κανα φραγκο να πάρω αμάξι ?
Άσε που η γνήσια ελληνίδα μάνα που είναι "ο αρχηγός της αγίας ελληνικής οικογένειας" έχει ευνουχίσει το γιό της από τα 13 του...
Ή ο γιός είναι τόσο φλώρος που δεν είναι άξιος ούτε λάμπα να αλλάξει...
τον ξέρουμε τον έλληνα...φταίνε οι άλλοι, αυτός ποτέ....
φταί η κυβε΄ρνηση, το σύστημα, ο καπιταλισμός, οι τούρκοι, το χρηματιστήριο....
η χώρα παράγει υπηρεσίες..μόνο σε αυτό είναι καλή....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom