athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 75.719
- Πόντοι
- 12.756
ουτε εγω δεν με βρισκω20 σελιδες πηγα ρε μουνε και δεν το βρηκα με εκανες να ψαχνω βραδυατικα

ουτε εγω δεν με βρισκω20 σελιδες πηγα ρε μουνε και δεν το βρηκα με εκανες να ψαχνω βραδυατικα
Πρέπει να είσαι μεγάλος βλάκας εσύ και οι από κάτω που σου κάνανε like, ο Mr Malakas του site ο άλεξκοροιδευουν τα αχαιρευτα κοπροσκυλα από τον καναπέ του σπιτιού τους που βαράνε 15ωρα κάθε μέρα στο μπου.κομ για να γράφουν του κόσμου τις μαλακίες, τον ηγέτη της χώρας που με αυταπάρνηση έχει γίνει χίλια κομμάτια για να κάνει αυτό το κωλοχανείο σοβαρή χώρα, σίγουρα ο ρόμπας και ο χελρέιζερ θα τα έκαναν καλύτερα στη διεθνή διπλωματία που τα ξερουν όλα και παίζουν στα δάκτυλα το διεθνες δίκαιο αλλά τους αδίκησε η τύχη και δεν έγιναν πρωθυπουργοί και ξεροσταλιάζουν τώρα στα μπουρδελοσάιτ.
Που είσαι μπακαλακο κοίτα να πουλήσεις καμιά σαρδέλα και να κλέψεις στο ζύγισμα και άστα αυτά δεν κάνουν για εσένακοροιδευουν τα αχαιρευτα κοπροσκυλα από τον καναπέ του σπιτιού τους που βαράνε 15ωρα κάθε μέρα στο μπου.κομ για να γράφουν του κόσμου τις μαλακίες, τον ηγέτη της χώρας που με αυταπάρνηση έχει γίνει χίλια κομμάτια για να κάνει αυτό το κωλοχανείο σοβαρή χώρα, σίγουρα ο ρόμπας και ο χελρέιζερ θα τα έκαναν καλύτερα στη διεθνή διπλωματία που τα ξερουν όλα και παίζουν στα δάκτυλα το διεθνες δίκαιο αλλά τους αδίκησε η τύχη και δεν έγιναν πρωθυπουργοί και ξεροσταλιάζουν τώρα στα μπουρδελοσάιτ.
τον έχουν εξοβελίσει οι αριστεροί του σαιτΡε ο γαλάζιος δικηγόρος Αλέξ71 γιατί δεν γράφει πια? Φοβάται το χεσιμο που θα φάει?
Αφού όλο παρακολουθεί εδώ μέσα το ξέρουμε
Αλεξουκο βγες από το καβούκι ο κουλης πέφτει
Εσύ ρε μαλακά θα πεις τελικά τι είσαι η θα το πηγαίνεις όλο στη κριτική?τον έχουν εξοβελίσει οι αριστεροί του σαιτ![]()
οταν μπει θα γαμηθειςτον έχουν εξοβελίσει οι αριστεροί του σαιτ![]()
δεξιός με αριστερά ιδανικάΕσύ ρε μαλακά θα πεις τελικά τι είσαι η θα το πηγαίνεις όλο στη κριτική?
Μαλακας με ακροκεντρωες ιδέεςδεξιός με αριστερά ιδανικά
ειμαι ο ΜΟΝΟΣ από τους αριστερούς που ο αλεξ θεωρούσε σοβαρόοταν μπει θα γαμηθεις
μηπως ηταν ζαβλακωμενος απο τα ΠΟΛΛΑ δικογραφα;ειμαι ο ΜΟΝΟΣ από τους αριστερούς που ο αλεξ θεωρούσε σοβαρό
και κάθε 3 και λίγο φτάναμε και στο "σου έχω ήδη απαντήσει" οπότε καταλαβαίνεις![]()
όπου φυσάει το χαρτίΜαλακας με ακροκεντρωες ιδέες
Είσαι με λίγα λόγια όπου φυσάει ο ανεμος
μήπως ήταν ζαβλακωμένος από τo chat με τον κολομβιανό καρτελοScammer?μηπως ηταν ζαβλακωμενος απο τα ΠΟΛΛΑ δικογραφα;
ντροπημήπως ήταν ζαβλακωμένος από τo chat με τον κολομβιανό καρτελοScammer?
Τι λες ρε μπακαλογατι?κοροιδευουν τα αχαιρευτα κοπροσκυλα από τον καναπέ του σπιτιού τους που βαράνε 15ωρα κάθε μέρα στο μπου.κομ για να γράφουν του κόσμου τις μαλακίες, τον ηγέτη της χώρας που με αυταπάρνηση έχει γίνει χίλια κομμάτια για να κάνει αυτό το κωλοχανείο σοβαρή χώρα, σίγουρα ο ρόμπας και ο χελρέιζερ θα τα έκαναν καλύτερα στη διεθνή διπλωματία που τα ξερουν όλα και παίζουν στα δάκτυλα το διεθνες δίκαιο αλλά τους αδίκησε η τύχη και δεν έγιναν πρωθυπουργοί και ξεροσταλιάζουν τώρα στα μπουρδελοσάιτ.
Παρτάκιας με λίγα λόγιαόπου φυσάει το χαρτί
απλα περιγραφω την πραγματικοτηταντροπη
Καλα καθε καρυδιας καρυδι, εδω περα μεσα. Εγω παντως δηλωνω κουμουνιστης με καπιταλιστικες αδυναμιεςδεξιός με αριστερά ιδανικά