poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.618
- Πόντοι
- 216
ε τσεκαρε το ποστ ρε ολα στο πιατο τα θες;πιο λαικ μαν
ε τσεκαρε το ποστ ρε ολα στο πιατο τα θες;πιο λαικ μαν
πουτσομπλε ολα καλα;ε τσεκαρε το ποστ ρε ολα στο πιατο τα θες;
μόνο ένα λαικ βλέπωε τσεκαρε το ποστ ρε ολα στο πιατο τα θες;
ολα πριμα εσυ πως εισαι;πουτσομπλε ολα καλα;
και πολυ σου ειναιμόνο ένα λαικ βλέπω![]()
μονο εγω βλεπω φαντασματα δλδ; μας επισκευτηκε το φαντασμα του χασοδικη;μόνο ένα λαικ βλέπω![]()
καλα μαν μου εδω καυλανταολα πριμα εσυ πως εισαι;
να του μιλας ομορφα με αγαπη και προδερμ οπως μονο εσυ ξερειςκαι πολυ σου ειναι
εσυ γιατι δεν εκανες? δεν ηταν καλο το ποστ?και πολυ σου ειναι
πεσμενα πραματα λειπουν σοβαρα πουλεν του σαικαλα μαν μου εδω καυλαντα
ναι ρε μαν δεν εμφανίστηκε άλεξ δεν μου κανει λαικ γιατι είμαι της αντιπολίτευσηςμονο εγω βλεπω φαντασματα δλδ; μας επισκευτηκε το φαντασμα του χασοδικη;
σιγα μην εκανε σε σενα ρε μλκα μονο σε αυτους που λενε αληθειες κανει. εσυ εχεις τσακωθει με την αληθειαναι ρε μαν δεν εμφανίστηκε άλεξ δεν μου κανει λαικ γιατι είμαι της αντιπολίτευσης![]()
δεν παιρνεις λαικ απο το χασοδικη ΠΟΤΕκοροιδευουν τα αχαιρευτα κοπροσκυλα από τον καναπέ του σπιτιού τους που βαράνε 15ωρα κάθε μέρα στο μπου.κομ για να γράφουν του κόσμου τις μαλακίες, τον ηγέτη της χώρας που με αυταπάρνηση έχει γίνει χίλια κομμάτια για να κάνει αυτό το κωλοχανείο σοβαρή χώρα, σίγουρα ο ρόμπας και ο χελρέιζερ θα τα έκαναν καλύτερα στη διεθνή διπλωματία που τα ξερουν όλα και παίζουν στα δάκτυλα το διεθνες δίκαιο αλλά τους αδίκησε η τύχη και δεν έγιναν πρωθυπουργοί και ξεροσταλιάζουν τώρα στα μπουρδελοσάιτ.
μου έχει κάνει πολλές φορές αλλά με ρέγουλα επειδή τον στηρίζω παραδοσιακά και στον ετήσιο διαγωνισμόσιγα μην εκανε σε σενα ρε μλκα μονο σε αυτους που λενε αληθειες κανει. εσυ εχεις τσακωθει με την αληθεια![]()
δειξε το τελευταιο ρε μουνι σε προκαλω. ηταν αφου πεθανει ή πριν;μου έχει κάνει πολλές φορές αλλά με ρέγουλα επειδή τον στηρίζω παραδοσιακά και στον ετήσιο διαγωνισμό
εγω δε σου εχω κανει ΠΟΛΑ λαικ ρε μικρε χαρτοπολεμε;μου έχει κάνει πολλές φορές αλλά με ρέγουλα επειδή τον στηρίζω παραδοσιακά και στον ετήσιο διαγωνισμό
ειναι μουνης δε κανει ποτε λαικ και θελει να του κανουν ο κυφηναςδειξε το τελευταιο ρε μουνι σε προκαλω. ηταν αφου πεθανει ή πριν;
αφούδειξε το τελευταιο ρε μουνι σε προκαλω. ηταν αφου πεθανει ή πριν;
Εσένα όλο ο αντίσθενης σού κάνει like που σε έχει κ αδυναμίαεγω δε σου εχω κανει ΠΟΛΑ λαικ ρε μικρε χαρτοπολεμε;
ναι θα με κανει τιμημενο κοντα στις γιορτεςΕσένα όλο ο αντίσθενης σού κάνει like που σε έχει κ αδυναμία![]()