Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.118
Πόντοι
21.395
Iσως θελουν να τα σβησουν για να μην ξυπνανε ασχημες μνημες.Βεβαια και οι Γερμανοι μπορει να εχουν ασχημες μνημες οποτε πρεπει να γινει κατι και γι αυτο:confused::confused::confused:
H Βουλη και οσα αποφασιζονται εντος, δεν "επιβαρυνει" το μνημειο;:confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.356
Πόντοι
6.256
Για ενα περιεργο λογο διαβασα μνημονιο αρχικα.Δεν γνωριζω τι γινεται μεσα,αλλα λογικα οι εκπροσωποι του λαου εργαζονται με αυταπαρνηση χωρις να λογαριαζουν το προσωπικο κοστος ωστε να μπορεις εσυ να απολαμβανεις τις ανεσεις και τις υπηρεσιες που σου προσφερονται:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.713
Πόντοι
12.756
οχι αδερφε .. εσενα παλι τι σε νοιαζει το μνημείο ;; κλεισε καμιά λακουβα εκει σε εσενα και ασε το μνημείο στην ησυχία του :coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.356
Πόντοι
6.256
οχι αδερφε .. εσενα παλι τι σε νοιαζει το μνημείο ;; κλεισε καμιά λακουβα εκει σε εσενα και ασε το μνημείο στην ησυχία του :coffee:
Mην γινεσαι μουνης ρε,πρεπει να το ειχε ξεχασει λογω ηλικιας και τωρα του το χτυπας παλι,ανοιγεις πληγες:confused::confused::confused::coffee::coffee::coffee:

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.118
Πόντοι
21.395
Για ενα περιεργο λογο διαβασα μνημονιο αρχικα.Δεν γνωριζω τι γινεται μεσα,αλλα λογικα οι εκπροσωποι του λαου εργαζονται με αυταπαρνηση χωρις να λογαριαζουν το προσωπικο κοστος ωστε να μπορεις εσυ να απολαμβανεις τις ανεσεις και τις υπηρεσιες που σου προσφερονται:confused::confused::confused:
Να το αναγραμματισω λιγο;
Δεν γνωριζω τι γινεται μεσα, αλλα λογικα εργαζεσαι με αυταπαρνηση ωστε οι εκπροσωποι του λαου να απολαμβανουν τις υπηρεσιες και τις ανεσεις που τους προσφερεις με προσωπικο κοστος.
Νομιζω πιο σωστο:confused::confused::confused:

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.118
Πόντοι
21.395
Τι λακουβα. Ντρεπομαι να βαλω φωτογραφια με τα σκουπιδια.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.598
Πόντοι
5.506
ποιος προσβαλει πιο πολυ το μνημειο?
το πεζοδρομιο μπροστα η το μπουρδελο πισω?

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.367
Πόντοι
506
τα απόβλητα παράδειγμα το έφερε βρε αετοπούλι

Η ουσία είναι ότι ο υπεύθυνος απάντησε " δεν σου εγγυώμαι τίποτα "

Το ίδιο δηλαδή που είχε ομολογήσει ο Άδωνις ," αν λέγαμε πως τα τρένα δεν είναι ασφαλή ,κανείς δεν θα ταξίδευε με αυτά "

καλά ...σου φταίει ο Σαμαράς, ο Καραμανλής , ο Σαλμάς , όλοι φταίνε εκτός από τον Κούλη που δεν γνώριζε :confused:
τουλάχιστον απο οπεκεπέ πήρες κανά ψιλό ?
τα πυρηνικά σκόπιμα τα ανέφερε γιατί είναι οι θεωρίες των ψεκασμένων του ιντερνετ και θέλει να κάνει ζημιά στον μητσοτάκη και άστα αυτά που ξέρεις. αυτό λέω, γιατί να τον πισεψουμε οτι ο σταικούρας του είπε δεν σου εγγυώμαι τίποτα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.737
εσύ δεν έλεγες ότι έχεις Μ3 και ότι την πας γαμιώντας? :coffee:

την 100άρα για τη m3 που κατεβάζει 50 ευρώ τα 100χλμ με το ΚΕΑ την πληρώνεις?

όταν έκανες αίτηση για ΚΕΑ έβαλες και 3.5K κυβικά για να το πάρεις?

άντε πήγαινε να δεις αν έρχομαι ρε μπουγάτσα....εσύ από κοινωνική "πολιτική" τρως λεφτά και δεν προσφέρεις τίποτα

εγώ πληρώνω κάθε μήνα εφορία όσο κάνει η M3 σου και απασχολώ κόσμο που έχει μισθό πληρώνει ένσημα και παράγει έργο

εσύ τι παράγεις εκτός από τζάμπα co2? :tooth:
530 έχω ρε βλακα e60 αλλα δεν είναι στο όνομα μου την έχω στο όνομα του παππού μου.
Καλά να πάθεις να πληρώνεις εφορία τι μας το λες εδώ μέσα πριν το έπαιζες φιλάνθρωπος τώρα το παίζεις εργοδότης και επιτυχημένος
Για μένα ένα γαμιολι δεξιό είσαι και εγώ και καντίνα είχα και αμάξια έφερνα από το εξωτερικό και στο εξωτερικό δούλευα και δουλεύω και μπίζνες κάνω
Αλλά εμένα το χρήμα δεν με άλλαξε δεν με έκανε καπιταλιστη και απάνθρωπο όπως εσένα
Εγώ τα καλύτερα τα χρόνια τα παίρναγα στα Εξάρχεια με μπυρονια στις πλατείες και αν γυρίσω Ελλάδα πάλι Εξάρχεια και Μεταξουργείο μπουρδελα
Η ζωή μου όλη ένα απόγευμα δικό μου

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.356
Πόντοι
6.256
Να το αναγραμματισω λιγο;
Δεν γνωριζω τι γινεται μεσα, αλλα λογικα εργαζεσαι με αυταπαρνηση ωστε οι εκπροσωποι του λαου να απολαμβανουν τις υπηρεσιες και τις ανεσεις που τους προσφερεις με προσωπικο κοστος.
Νομιζω πιο σωστο:confused::confused::confused:
Λαϊκιζεις τωρα,δεν νομιζω οτι καποιος αποκομιζει οφελη με την εκλογη του,ισα ισα επιβαρυνεται με ευθυνες και λογοδοτει για το παραμικρο με κινδυνο απωλειας της περιουσιας του:confused::confused::confused::coffee:

koskam

Μέγας
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
12.164
Πόντοι
4.646
1000019820.jpg

Τσάρκας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.167
Πόντοι
216
Πέρα από την πλάκα αυτό είναι σοβαρό. Αν τον αντιλαμβάνονταν οι Αιγύπτιοι μπορεί να είχαμε και διπλωματικό επεισόδιο. Σαν να λέει στον Σίσι σας γράφω και δεν με νοιάζει τι λέτε. Μετά απορούμε που η Αίγυπτος προσεγγίζει την Τουρκία . Υποτίθεται ότι πληρώσαμε να πάει κάτω για την Γάζα και η Αίγυπτος είναι βασικός παράγοντας του θέματος. Δηλαδή δεν την νοιάζει; Δηλαδή πήγε εκεί για μια φωτογραφία με τον Τραμπ; Πληρώσαμε για να την εξευτελίζει ο Τραμπ; Η Μελόνι και αυτή απορεί που δεν πήρε ακουστικά. Επιτέλους τι έκανε εκεί στεκόμενος σαν γύφτικο σκερπάνι και κάνει πλάκα όλος ο κόσμος; Από κάτι τέτοια καταλαβαίνει κάποιος πόσο επικίνδυνη είναι για την χώρα η πουστοπροδοτοτουρκοκούλα και πόσο τεράστιες είναι οι ευθύνες της ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚΝΔ που δεν τον αλλάζει πλην είναι πολύ αργά.

Επιτέλους πουστοπροδοτοτουρκοκούλα ψόφησε εσύ, η βρωμομούνα αδελφή σου και ο κωλοτουρκοραγιαδοπετρίτης. :shit:

:shit:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.409
Πόντοι
6.056
τα πυρηνικά σκόπιμα τα ανέφερε γιατί είναι οι θεωρίες των ψεκασμένων του ιντερνετ και θέλει να κάνει ζημιά στον μητσοτάκη και άστα αυτά που ξέρεις. αυτό λέω, γιατί να τον πισεψουμε οτι ο σταικούρας του είπε δεν σου εγγυώμαι τίποτα.
ναι μπακαλάκο και η Κοβέσι ψεκ , όλοι ψεκ εκτός τους κουλοψέκ :tooth:
Ας υποθέσουμε όμως πως το είπε επίτηδες όπως το ερμηνεύεις σαν κουλοταλιμπάνος

Τα υπόλοιπα που είπε ο Σαλμάς , δηλαδή ότι όλοι διορίζονται από το Μαξίμου , δεν είναι αλήθεια?
ποιός τους τοποθετεί ρε μπακάλη ? ο Βούδας ή ο Σαμαράς ? ή ο Νετανιάχου ? :tooth:
εφόσον είναι γαλάζια κομματόσκυλα, η Ζωή τους διορίζει ?
η ανακρίτρια στη Λάρισα ήταν υποψήφια με το κόμμα της Ντόρας,
όπως ο πρόεδρος της επιτροπής διερεύνησης που ομολόγησε ότι ψάχνουν άγνωστη εύφλεκτη ύλη (υπάρχει βίντεο)
κι αυτός κολλητός της Ντόρας ήταν , οι διοικητές στους οργανισμούς φυτευτοί κουλικοί , ΟΛΟΙ !!!
Ποιός τους έχει διορίσει μπακαλάκο ? το Μαξίμου :confused:

καταργήθηκαν όλες οι ανεξάρτητες αρχές
και αντικαταστάθηκαν από κομματόσκυλα διορισμένα από το Μαξίμου
με παχυλούς μισθούς
Όπως ο κάτωθι γαλάζιος κατσαπλιάς στο βίντεο
Γιατί δεν σου αρέσει η αλήθεια ? πόσο πορωμένος κουλοτζιχάντης είσαι ρε τύπε ?

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
14.737
Πόντοι
6.166
Αλλο σκανδαλο εδω ;;;; Φανταζου αυτα που δεν εχουν βγει στο φως τοσα χρονια που περασαν ετσι ;; Καλα εδω οι εισαγγελεις κουμουνται ηθελημένα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.589
Πόντοι
6.256
530 έχω ρε βλακα e60 αλλα δεν είναι στο όνομα μου την έχω στο όνομα του παππού μου.
Καλά να πάθεις να πληρώνεις εφορία τι μας το λες εδώ μέσα πριν το έπαιζες φιλάνθρωπος τώρα το παίζεις εργοδότης και επιτυχημένος
Για μένα ένα γαμιολι δεξιό είσαι και εγώ και καντίνα είχα και αμάξια έφερνα από το εξωτερικό και στο εξωτερικό δούλευα και δουλεύω και μπίζνες κάνω
Αλλά εμένα το χρήμα δεν με άλλαξε δεν με έκανε καπιταλιστη και απάνθρωπο όπως εσένα
Εγώ τα καλύτερα τα χρόνια τα παίρναγα στα Εξάρχεια με μπυρονια στις πλατείες και αν γυρίσω Ελλάδα πάλι Εξάρχεια και Μεταξουργείο μπουρδελα
Η ζωή μου όλη ένα απόγευμα δικό μου
Σε έχει φάει η μαλακία και η φτώχεια ρε μπαγάσα :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Όσο για τα υπόλοιπα....δε πα να έχεις και κότερο στο όνομα του παππού σου? τα επιδόματα είναι για αυτούς που δεν έχουν να φάνε...όχι να έχουν αμάξι.

Γιαυτό σε λέω μυγόχεσμα...γιατί ενώ εσύ τρολλάρεις...υπάρχουν πραγματικά μούλικα εκεί έξω που παρουσιάζουν μηδέν εισοδήματα για να τσιμπάνε επιδόματα.

το βλέπω ότι δεν σε άλλαξε παραμένεις μπούφος :confused::confused::confused:

όταν λες να γυρίσεις Ελλάδα εννοείς να μετακομίσεις από το χωριό σου στην Αθήνα?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.589
Πόντοι
6.256
τα μουνιά γιαυτό έχουν γαμηθεί να πάρουν τα χρωστούμενα τα πετάνε σε αγάλματα αέρας λεφτά:angry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom