poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.619
- Πόντοι
- 216
το παιζει αφυψηλου τρομαρα του και δεν κανει λαικειναι μουνης δε κανει ποτε λαικ και θελει να του κανουν ο κυφηνας
το παιζει αφυψηλου τρομαρα του και δεν κανει λαικειναι μουνης δε κανει ποτε λαικ και θελει να του κανουν ο κυφηνας
μιλαμε για τον ΚΑΤΙΜΑ της αριστερας ειναι εκνευριστηκα τωρατο παιζει αφυψηλου τρομαρα του και δεν κανει λαικ
θα σε αφησει να γραψεις στο νημα του γαυρου;ναι θα με κανει τιμημενο κοντα στις γιορτες![]()
κάνεις λαικ αλλά τα κάνεις ειρωνικά ο άλεξ τα εννοεί είναι απο γνήσιο θαυμασμόεγω δε σου εχω κανει ΠΟΛΑ λαικ ρε μικρε χαρτοπολεμε;
δεν πρέπει να έχω κάνει ποτέ σε κανέναν είμαι αντισυστημικόςειναι μουνης δε κανει ποτε λαικ και θελει να του κανουν ο κυφηνας
οχι τσιλαρε εσυ εισαι ζεν μην σε εκνευριζει ο ζουμπαςμιλαμε για τον ΚΑΤΙΜΑ της αριστερας ειναι εκνευριστηκα τωρα
εισαι τεμπελης,χονδρουλης,αρστερο απολειφαδικάνεις λαικ αλλά τα κάνεις ειρωνικά ο άλεξ τα εννοεί είναι απο γνήσιο θαυμασμό
δεν πρέπει να έχω κάνει ποτέ σε κανέναν είμαι αντισυστημικός
Eγω τον τράβηξα κάτι σηχτηρια ( στον κλώνο του ) κ την άλλη μέρα βλέπω κάτι πόντους πήρα...και κυνηγω στην πρώτη θέση τον Παμμεγίστο Δημήτρηχχχναι θα με κανει τιμημενο κοντα στις γιορτες![]()
μπα οχι γιατι ΕΝΟΧΛΟΥΝ οι αληθειεςθα σε αφησει να γραψεις στο νημα του γαυρου;
πως βλεπεις του γαυρους που τριγυρνανε μονοι τους και δεν τους δινει κανενας σημασια;μπα οχι γιατι ΕΝΟΧΛΟΥΝ οι αληθειες
από όλα αυτά χοντρός δεν είμαιεισαι τεμπελης,χονδρουλης,αρστερο απολειφαδι
κατακαημενους.. μπες στο νημα της παναθας λιγες σελιδες πισω εγραψα κατιπως βλεπεις του γαυρους που τριγυρνανε μονοι τους και δεν τους δινει κανενας σημασια;
δωσε λινκ που να ψαχνω τωρακατακαημενους.. μπες στο νημα της παναθας λιγες σελιδες πισω εγραψα κατι
ΕΚΑΝΑΝ τα παγωνια ολοι και ενα λαικ μου εκανε μονο ο @Fullspoonmoon ..
δεν το περιμενα οποτε πουτσα μου δεν μπαινω και γραφω σε ασχετα νηματα για την παναθα αν καυλωσω
οταν εχεις χρονο πηγαινε σιγα τις πολλες σελιδες που εχει το νημα ..απο την τελευταια σελιδα λιγες πιο πισωδωσε λινκ που να ψαχνω τωρα
τωρα που ειπαμε για παναθα με τον μαξι εχεις επαφη ακομα; τι να κανει αυτη η ψυχη;οταν εχεις χρονο πηγαινε σιγα τις πολλες σελιδες που εχει το νημα ..απο την τελευταια σελιδα λιγες πιο πισω
εχω αρκετο καιρο να μιλησωτωρα που ειπαμε για παναθα με τον μαξι εχεις επαφη ακομα; τι να κανει αυτη η ψυχη;
κριμα λειπει απο το σαι εξαιτιας των γνωστων ηλιθιων ξεκοψεεχω αρκετο καιρο να μιλησω
20 σελιδες πηγα ρε μουνε και δεν το βρηκα με εκανες να ψαχνω βραδυατικαοταν εχεις χρονο πηγαινε σιγα τις πολλες σελιδες που εχει το νημα ..απο την τελευταια σελιδα λιγες πιο πισω
ρε τον καληνυχτάκια κουλοταλιμπάνο ψηφοφόρο του GAPκοροιδευουν τα αχαιρευτα κοπροσκυλα από τον καναπέ του σπιτιού τους που βαράνε 15ωρα κάθε μέρα στο μπου.κομ για να γράφουν του κόσμου τις μαλακίες, τον ηγέτη της χώρας που με αυταπάρνηση έχει γίνει χίλια κομμάτια για να κάνει αυτό το κωλοχανείο σοβαρή χώρα, σίγουρα ο ρόμπας και ο χελρέιζερ θα τα έκαναν καλύτερα στη διεθνή διπλωματία που τα ξερουν όλα και παίζουν στα δάκτυλα το διεθνες δίκαιο αλλά τους αδίκησε η τύχη και δεν έγιναν πρωθυπουργοί και ξεροσταλιάζουν τώρα στα μπουρδελοσάιτ.
σημερινο
![]()