kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42.165
- Πόντοι
- 6.256
Μας πούλησε για μια κολομπιάνα απ τις φαβέλες της Μποκοτά;Σωστά
Αλλά άμα ερωτευτείς τότε ξεχνάς τους φίλους σου![]()
Μας πούλησε για μια κολομπιάνα απ τις φαβέλες της Μποκοτά;Σωστά
Αλλά άμα ερωτευτείς τότε ξεχνάς τους φίλους σου![]()
Cali ....ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στη BuenaventuraΜας πούλησε για μια κολομπιάνα απ τις φαβέλες της Μποκοτά;
οταν ξαναπας Τζιμπουτι,Σομαλια,Γκανα κλπ τουρ ενημερωσε με θα ερθω και εγωCali ....ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στη Buenaventura![]()
Αύριο έτοιμο το σαξο .. κ μεθαύριο κατεβαίνω !!οταν ξαναπας Τζιμπουτι,Σομαλια,Γκανα κλπ τουρ ενημερωσε με θα ερθω και εγω![]()
να με ενημερωσεις 2 μηνες πριν για το αφρικανικο τουρ να εχω κανει τα κουμαντα μουΑύριο έτοιμο το σαξο .. κ μεθαύριο κατεβαίνω !!
που να πας μωρμαλακα και συ , που χάνεσαι στις στρογγυλες πλατειες την Ηλιουπολης και σε ψαχνουν στον περιφερειακό συνέχειαοταν ξαναπας Τζιμπουτι,Σομαλια,Γκανα κλπ τουρ ενημερωσε με θα ερθω και εγω![]()
ειναι μπασκλασαρια σπανια παωπου να πας μωρμαλακα και συ , που χάνεσαι στις στρογγυλες πλατειες την Ηλιουπολης και σε ψαχνουν στον περιφερειακό συνέχεια
Χαρηκε ο μπουχεσας ρε τυπε....τοσους μηνες τον ειχαν στο κλασιμο και δεν μπορουσε να πουλησει παραμυθα στα διποδα ζωα που τον ψηφιζουν οτι ειναι μεγαλος και σημαντικος διεθνης ηγετης.Όλοι οι ηγέτες είναι σοβαροί γύρω από τον Τραμπ μόνος ένας γελάει σαν χαζός....ο άνθρωπος πρέπει να είναι μεγάλος μαλακας
Ρε φίλε ποιος ψηφίζει αυτό το αυτιστικό απορώ....Χαρηκε ο μπουχεσας ρε τυπε....τοσους μηνες τον ειχαν στο κλασιμο και δεν μπορουσε να πουλησει παραμυθα στα διποδα ζωα που τον ψηφιζουν οτι ειναι μεγαλος και σημαντικος διεθνης ηγετης.
ο ιδιος ειναι ή μακκετο?Όλοι οι ηγέτες είναι σοβαροί γύρω από τον Τραμπ μόνος ένας γελάει σαν χαζός....ο άνθρωπος πρέπει να είναι μεγάλος μαλακας
εντωμεταξυ λεει ο τραμπ, γυρνοντας και κοιτοντας πισω του...Δεν ξερω τι κανουν αυτοι πισω μου, και μια εκει πισω γελαγε αμηχανα και το ζαβο ξεροκαταπινε.Όλοι οι ηγέτες είναι σοβαροί γύρω από τον Τραμπ μόνος ένας γελάει σαν χαζός....ο άνθρωπος πρέπει να είναι μεγάλος μαλακας
Ο Αρσεναλακιας exAragorn1334594545u4i5......Ρε φίλε ποιος ψηφίζει αυτό το αυτιστικό απορώ....
Δυστυχώς δεν είναι το μόνο πρόβατο ψήφισε το 41% του 20 % του πληθυσμούΟ Αρσεναλακιας exAragorn1334594545u4i5......![]()
καιΔυστυχώς δεν είναι το μόνο πρόβατο ψήφισε το 41% του 20 % του πληθυσμού
Τα εμβολιά σουνα με ενημερωσεις 2 μηνες πριν για το αφρικανικο τουρ να εχω κανει τα κουμαντα μου
Τυπε δεν αλλαζεις και εσυ το ονομα σου;Λεω να το κανεις C.ROB exROB.C.....καιοιπεθαμένοιτα δέντρα είχανε ψηφίσει ....