mixalis k.
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 8.314
- Πόντοι
- 2.356
Ο Mπουχεσας της Ραφηνας ξαναχτυπα
Ποιος φραπές; το πρώην μέλος 'νες καφέ' με τα στημενα;παιδια ο φραπες μπηκε νοσοκομειο....
Kι αλλη αυξηση στον καφε?Δεν με βλεπω καλαπαιδια ο φραπες μπηκε νοσοκομειο....
Τον Μαρινάκη τί τον βάνει φόντο από πίσω; Αφιυ αυτός λέει θα υποστηρίξει νΤζίμπραν, άκουσον...![]()
Ο Mπουχεσας της Ραφηνας ξαναχτυπα
Κι η Κούλα δεν πάει πίσω, τέρμα αρντάν και μπισέξ η τύπα ναούμε.Θα έβαζες πρωθυπουργό τον Jason από Παρασκευή και 13;
Hannibal Lecter από σιωπή των αμνών;
Anthony Perkins από Ψυχω;
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ, τέτοιους χαρακτήρες, αντιπροσωπεύει ο μέσος ψηφοφόρος Σύριζα, μέρα 25, Νέα αριστερά, ανταρσία, κ.λ.π.
Κάθε ενήλικας μετά τα 25, που ΑΡΧΙΣΕ να δουλεύει και να φεύγει η μαλακια από το μυαλό και συνεχίζει να ψηφίζει σοσιαλισμο και κομμουνισμο, είναι ψυχικά διαταραγμενος.
Υ.γ.: να συμπληρώσω και τους ψυχοπαθείς ψηφοφόρους της Πλεύσης.
Μονο οσοι ''τρωνε'', δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να ψηφισει αυτο το κομμα χωρις να τρωει απο καποια λαμογιαΟ πιο νεοδημοκρατης ρε μλκες, είναι ευχαριστημένος με την σημερινή ρητορική Βορίδη - Φλωρίδη - Κούλη ;
Ξέρω ένα μαλακαΜονο οσοι ''τρωνε'', δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να ψηφισει αυτο το κομμα χωρις να τρωει απο καποια λαμογια
Πλεον, ακομα και οι μαλακες με την εννοια της πνευματικης υστερησης δεν εχουν δικαιολογιαΞέρω ένα μαλακα
Τον ξάδερφο μου που χαιρότανε που ψήφισε και ο 17χρονος γιος του
Τώρα αναθεματα βέβαια...το κακό το έκανε
Θα πάρει φωτιά το πλυντήριο της βουλής απο Σεπτεμβρη. Θα δουλευει με 15.000 στροφέςΌχι ρε φίλε έχει κι άλλα σκάνταλα...
![]()
Κατάρρευση ΝΔ από Σεπτέμβριο με βροχή σκανδάλων από την Εισαγγελέα Κοvesi – Οι εταιρίες δημοσκοπήσεων δεν βλέπουν φως
Κατάρρευση ΝΔ από Σεπτέμβριο με βροχή σκανδάλων από την Εισαγγελέα Κοvesi – Οι εταιρίες δημοσκοπήσεων δεν βλέπουν φωςwww.bankingnews.gr
Ε, αφου αυτην την νομοθεσια φτιαξανεΠριν την Τυχεροπουλου ήταν ενας αλλος
Πήγε κι έκανε αναφορά στον Επιθεωρητη απ ευθείας, παρακαπτωντας τον διεφθαρμένο διευθυντή.
Αυτό ητανε παράβαση και τον στείλανε Πειθαρχικό για να τον τελειώσουν
Σίγουρα το μετανιωσανε που δεν φάγανε και την αλλη
Μονο να σκουζουν ξερουν Γερο....στο μεταξυ αυτος και οι ομοιοι του χαμογελανε.Τι σκουζετε ωρε παληκαρια;;;; Η Μητσοτακης και χαος (διπλο το κακο) , η σκετο χαος.
Διαλιεχτε.
ηταν ενας εμπορος οταν ειχε ερθει ο ακατανομαστος στη πολη μολυ ,καραδεξιος, που του ελεγε τους επαγγελματιες προεδρε να προσεξεις , ε τους προσεξε καλα πολυ καλα τους εριξε γ.3μησι νοεδημικρατικο ,βεβαια τωραθα μου πειτε οι αλλοι ,ολοι εμεις τι φταιμε ,Ξέρω ένα μαλακα
Τον ξάδερφο μου που χαιρότανε που ψήφισε και ο 17χρονος γιος του
Τώρα αναθεματα βέβαια...το κακό το έκανε